Poveži se s nama

HOTNEWS

Goran Beus Richembergh najavio i službeno kandidaturu za gradonačelnika Velike Gorice

Objavljeno

Iako se u kuloarima to već odavno po tiho najavljivalo, danas je postalo i službeno. Jedan od trojice najpopularnijih velikogoričkih političara danas je najavio svoje predstavljanje, odnosno kandidaturu za gradonačelnika Velike Gorice. Obzirom da se nigdje na pozivnici ne spominje stranka, pretpostavljamo da će se u sljedećih nekoliko dana i službeno znati ide li HNS sa Beusom samostalno ili će gradski SDP ipak popustiti i povući kandidaturu Aleksandra Horvata i podržati Beusa Richembergha. Uz ovu kandidaturu, zasad će biti i  vrlo zanimljivo istražiti informacije koje su od prije koji dan stigle do nas da se unutar HNS-a na nacionalnoj razini lobira prema novom predsjedniku SDP-a Davoru Bernadiću, kako bi za strateško važne gradove zajednički diktirali zauzimanje pozicija za lokalne izbore. Ukoliko do toga dođe jasno je da će SDP morati ipak popustiti, odnosno omekšati svoje stavove i podržati Gorana Beusa Richembergha koji je ipak prvo ime velikogoričke ljevice. Cityportal će u slijedećih nekoliko dana istražiti sve moguće opcije i dobiti izjave sa svih relevantnih pozicija u HNS-u i SDP-u kako bi eventualno i najavili mogućnost određenih zaokreta u kampanji SDP-a i HNS-a pred lokalne izbore u svibnju 2017.

 

Pozivnica za predstavljanje Gorana Beusa Richembergha za gradonačelnika Velike Gorice

Pozivnica za predstavljanje Gorana Beusa Richembergha za gradonačelnika Velike Gorice

 

Dok se to ne dogodi, pričekajmo ipak prvo predstavljanje Gorana Beusa Richembergha koje će se dogoditi u srijedu 07. prosinca 2016. godine u dvorani Doma kulture na Galženici s početkom u 17:30 sati.

CityLIGHTS

VIDEO Na 5. Obrtničkom forumu predstavljene izmjene i dopune Zakona o obrtu

Početkom 2019. godine u Zagrebačkoj županiji bilo je 5.042 obrta, a početkom ove godine ta se brojka povećala na 5.526. Je li to znak laganog oporavka obrtništva? Odgovor smo dobili na Obrtničkom forumu u Velikoj Gorici – gradu s najvećim brojem obrtnika u Zagrebačkoj županiji.

Objavljeno

on

obrtnički forum

Domagoj Ilečić, pročelnik za poduzetništvo, investicije i EU fondove grada Velike Gorice: “Obrtnici su oduvijek bili pokretač gospodarstva u Velikoj Gorici, i naša snaga, i motor razvoja.”

 

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO City puls: Srce Turopoljskog fašnika osvojile žene!

Pogledajte i ovo: Grad Velika Gorica je među prvim gradovima u Hrvatskoj sa sustavnim upravljanjem energijom.
Saznajte tko su pobjednici Zimske malonogometne lige!
Gdje su besplatni pregledi kože?
Gorički doktori obiteljske medicine uključili su se u Nacionalni programa ranog otkrivanja raka pluća.

Objavljeno

on

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO VIJEST Survakari prodrmali Veliku Goricu

Zanimljivim maskama i bučnim zvonima plijenili pažnju posjetitelja

Objavljeno

on

U velikoj povorci središtem Velike Gorice prodefilirale su maškare. Među brojnim sudionicima bili su i gosti iz Bugarske.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno