Poveži se s nama

Vijesti

FOTO VIJEST Uspješno završilo prvo izdanje Gastro-etno biciklijade u Novom Čiču

Šestotinjak biciklista uživalo u ljepotama Donjeg Turopolja i Posavine

Objavljeno

Uspješno je završena prva Gastro-etno biciklijada u Novom Čiču. Biciklisti su stazu dugu 24 kilometra, koja je vodila kroz Donje Turopolje i Posavinu, prešli za otprilike dva sata. Sve sudionike u Etno naselju na cilju je dočekao šaran s rašlji i odojak.

„Presretni i prezadovoljni smo. Očekivali smo 300 ljudi, a došlo ih je čak 600. Sada vidimo da ovo naše Etno naselje služi svojoj svrsi. Prošli vikend imali smo Turopoljsko grill gdje je bilo preko 1200 ljudi, a danas je bilo 600-tinjak sudionika i 200 posjetitelja“, pohvalio se Stipe Duvnjak, predsjednik KUD-a Čiče.

Galerija fotografija

HOTNEWS

Pozdravite Vatrene

Nogometni junaci proći će Fizirovom i Zagrebačkom ulicom na putu prema Trgu bana Jelačića

Objavljeno

on

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak oko 14 sati vraća se iz Rusije. Iz Zračne luke Franjo Tuđman autobusom s otvorenim krovom krenut će na svečani doček na Trg bana Josipa Jelačića. Povorka će se kretati trasom Zračna luka dr. Franjo Tuđman – Ulica Rudolfa Fizira – Zagrebačka – Avenija Većeslava Holjevca – Ulica SR Njemačke – Avenija Dubrovnik – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara – Savska cesta – Rooseveltov trg – Trg Republike Hrvatske – Frankopanska – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića.

Od 14 do 15,30 sati ova trasa bit će zatvorena za promet motornih vozila.

Nastavi čitati

Vijesti

Dva breška naselja u utorak bez struje

Opskrba električnom energijom bit će obustavljena od 8 do 14 sati

Objavljeno

on

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži u utorak će bez struje ostati Hotnja i Strezojevo. Struje neće biti od 8 do 14 sati.

U slučaju loših vremenskih uvjeta radovi se odgađaju, poručili su iz HEP ODS-a.

Nastavi čitati

Vijesti

Pokažite veliko srce i spasite nečiji život

Mjesto događanja Dom kulture Galženica

Objavljeno

on

Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica pokrenulo je novu akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati u utorak i srijedu u Domu kulture Galženica. Prvi dan krv možete dati od 10 do 18 sati (pauza od 13,15 – 14 sati), a drugi dan od 8 do 14 sati ( pauza od 11,15 – 12 sati).

Nastavi čitati
ZELENI PRSTEN
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno