Poveži se s nama

Vijesti

FOTO VIJEST Gorički HDZ odao počast poginulom hrvatskom branitelju Josipu Zidaru

Objavljeno

Izaslanstvo HDZ-a Velika Gorica danas je u Hrvatskoj Kostajnici zapalilo svijeće i položilo vijenac kod spomen-ploče poginulog branitelja Josipa Zidara.

 

Josip Zidar bio je jedan od osnivača HDZ-a u Velikoj Gorici, te jedan od prvih organizatora obrane od izvjesne ratne agresije na našem području. Na samom početku velikosrpske agresije priključio se hrvatskim obrambenim snagama. U redovima HV-a ostao je sve do trenutka svoje pogibije 18. rujna 1995. godine. Također, vojarna HV-a u Velikoj Buni nosi ime Vojarna ‘Satnik Josip Zidar’.

 
hdz-1
 

Vijesti

COVID-19 ambulanta u goričkom Domu zdravlja prestaje raditi

Objavljeno

on

Zbog povoljne epidemiološke situacije, a sukladno uputi Kriznog stožer Ministarstva zdravstva, Dom zdravlja Zagrebačke županije obustavlja rad izdvojenih ambulanti za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženosti koronavirusom i. Osim ambulante u Velikoj Gorici, prestaju raditi i one u Samobor te Ivanić-Gradu.

U slučaju potrebe Dom zdravlja Zagrebačke županije osigurat će ponovno aktiviranje COVID-19 ambulanti.

Nastavi čitati

Moja županija

Zagrebačka županija devet dana bez novooboljelih

Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednjih 9 dana nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Crna kronika

Provalili u dva Golfa i ukrali razne dijelove

Automobili su u vlasništvu leasing kuće

Objavljeno

on

Nepoznati počinitelji provalili su u razdoblju od 29. svibnja do 1. lipnja u Šćitarjevu u dva osobna automobila marke VW Golf VII. Vozila su odjavljena te su bez registarskih oznaka, a vlasnik je leasing tvrtka. Iz automobila su provalnici ukrali razne dijelove. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna, javlja Policijska uprava zagrebačka.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno