Poveži se s nama

Vijesti

FOTO Velikogoričke mažoretkinje revijom obilježile svoju obljetnicu

Objavljeno

 

30.03.2019. Novo Čiče – Revijalna smotra mažoretkinja. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Udruga Velikogoričke mažoretkinje iz Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske (SMPTH) proslavila je revijalnom smotrom mažoretkinja svoju obljetnicu kontinuiranog djelovanja. Smotra je po broju sudionika bila skromnija nego prošle godine (subota, 03.03.2018.), a održana je u subotu, 30. ožujka 2019 u sportskoj dvorani Osnovne škole Novo Čiče. Sudjelovali su ne samo mažoret timovi nego i jedan plesni klub. Sudionici revije su bili: Novljanske mažoretkinje (Novska), Zlatarbistričke mažoretkinje (Zlatar Bistrica), Petrinjske mažoretkinje (Petrinja), Popovačke mažoretkinje (Popovača), Kloštranske mažoretkinje (Kloštar Ivanić), Bedekovčanske mažoretkinje (Bedekovčina), Akrobatski rock ‘n’ roll klub (ARRK) Gorica i slavljenik Velikogoričke mažoretkinje. Moderatorica programa bila je Suzana Majstorović.

30.03.2019. Novo Čiče – Revijalna smotra mažoretkinja. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Predsjednica SMPTH-a i MWF-a (Majorette-sport World Federation) Željka Banović otvorila je smotru dodjelom plaketa, medalja, priznanja, zahvalnica i specijalnih nagrada mažoretkinjama slavljenicama i trenericama te predstavnicama svih sudionika.

Galerija fotografija

Vijesti

COVID-19 ambulanta u goričkom Domu zdravlja prestaje raditi

Objavljeno

on

Zbog povoljne epidemiološke situacije, a sukladno uputi Kriznog stožer Ministarstva zdravstva, Dom zdravlja Zagrebačke županije obustavlja rad izdvojenih ambulanti za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženosti koronavirusom i. Osim ambulante u Velikoj Gorici, prestaju raditi i one u Samobor te Ivanić-Gradu.

U slučaju potrebe Dom zdravlja Zagrebačke županije osigurat će ponovno aktiviranje COVID-19 ambulanti.

Nastavi čitati

Moja županija

Zagrebačka županija devet dana bez novooboljelih

Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednjih 9 dana nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Crna kronika

Provalili u dva Golfa i ukrali razne dijelove

Automobili su u vlasništvu leasing kuće

Objavljeno

on

Nepoznati počinitelji provalili su u razdoblju od 29. svibnja do 1. lipnja u Šćitarjevu u dva osobna automobila marke VW Golf VII. Vozila su odjavljena te su bez registarskih oznaka, a vlasnik je leasing tvrtka. Iz automobila su provalnici ukrali razne dijelove. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna, javlja Policijska uprava zagrebačka.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno