Poveži se s nama

HOTNEWS

FOTO Udarnik lagano do 6 pobjede u nizu

Objavljeno

23.11.2019. VelikaGorica. 3. hrvatska rukometna liga (žene) Središte – 07. kolo: Udarnik – Trnina (Križ). Foto: David Jolić/cityportal.hr

Utakmica između Udarnika i Trnine bila je od početka sraz dva neravnopravna suparnika, jer nakon 10:7 domaće igračice su do odmora napravile razliku od 10 pogodaka (20:10). U drugom poluvremenu susret je izgledao kao službeni pucački trening Udarnika, sve njegove igračice, osim vratarki, upisale su se u listu strijelaca. Obrana Trnine je bila u rasulu, tehničke greške su se umnožavale, nemoć je bila očita, jedino su Tutić i Petreković ozbiljnije odigrale utakmicu.

23.11.2019. VelikaGorica. 3. hrvatska rukometna liga (žene) Središte – 07. kolo: Udarnik – Trnina (Križ). Foto: David Jolić/cityportal.hr

Kod domaćih najefikasnije su bile Antonić (7), Gujić (6), Petković (6) i Marčinko (6). Bilanca Udarnika (6 6 0 0 205:133 12) zasad je besprijekorna, 6 pobjeda u 6 susreta i vodeća pozicija na tablici. Trnina (7 3 1 3 155:181 7) se nalazi u sredini ljestvice u konkurenciji 11 klubova.

Galerija fotografija

Treća rukometna liga (ž) Središte – 07. kolo

ŽRK Udarnik – ŽRK Trnina (Križ) 40:18 (20:10)

Velika Gorica. Gradska sportska dvorana. Gledatelja 35. Subota, 23.11.2019., 18:30 sati. Sutkinje: Željka Cvetko i Tea Vidović (obje iz Zagreba). Nadzornik: Branko Pavković (Ogulin).

UDARNIK: Lokas, Dunđerović, Štefanić 2(1), Gvardiol, Marčinko 6(1), Kusanić 2, Skrbin 1, Gujić 6, Cerovski 1, Sertić 4, Petković 6, Antonić 7, Zlatar 3(1), Jambrešić 2. Trener: Josip Mesnik.

TRNINA: Grgić, Tutić 6, Pranjić, Hajek, Mikulić 1, P.Štimac 1, Živec 5(4), Lieberth 1, Posezi, Hajdinović, Petreković 4. Trenerica: Jasmina Štimac.

Sedmerci: Udarnik 3(3), Trnina 7(4). Isključenja: Udarnik 4 min., Trnina 4 min.

HOTNEWS

Još jedan dan bez novooboljelih u Velikoj Gorici i susjednim općinama

Nema novih ozdravljenja

Objavljeno

on

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije danas su izvijestili kako na području Velike Gorice i susjednih općina nema novooboljelih osoba od COVID-19. Situacija je ista i u ostatku županije, gdje već 22 dana zaredom nije zabilježen niti jedan novi slučaj zaraze koronavirusom.

Na području Zagrebačke županije do sada je ozdravilo osoba, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Otvoren Arheološki park Andautonija

Besplatno se prošetajte i zavirite u prošlost Ščitarjeva

Objavljeno

on

Arheološki park Andautonija otvorio je danas svoja vrata posjetiteljima. Dobra je to prilika da se malo prošetate i zavirite u antičku povijest ovog kraja.

– 16. i 17. svibnja nema organiziranih događanja, no pozivamo Vas da svoje slobodno vrijeme tijekom vikenda provedete u razgledu i šetnji parkom. U subotu 16. svibnja ulaz u Arheološki park Andautonija je besplatan – poručili su iz Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Ovo arheološko nalazište možete posjetiti vikendom od 12 do 18 sati, a radnim danom mogu doći samo najavljene grupe. Park je zatvoren u dane blagdana, a više o svim događanjima možete više doznati na web stranici Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Uručena nova vozila za patronažnu službu

Ključeve vozila ravnatelju županijskog Doma zdravlja Većeslavu Bergmanu uručio je u Samoboru župan Stjepan Kožić.

Objavljeno

on

Patronažna služba Doma zdravlja Zagrebačke županije, u čijim ispostavama radi 61 patronažna sestra, dobila je 11 novih vozila marke  Mitsubishi ukupne vrijednosti gotovo 860 tisuća kuna. Nova vozila uručena su ispred ispostave Doma zdravlja u Samoboru koji je dobio pet vozila, dok će po jedno vozilo koristiti patronažna služba u ispostavama Ivanić-Grad, Jastrebarsko, Sveti Ivan Zelina, Vrbovec, Zaprešić i Dugo Selo.  – U posljednje 3 godine nabavljena su 33 nova vozila, a uz ovaj novi vozni park je to ukupno 44 čija je ukupna vrijednost gotovo 3 milijuna kuna, što dokazuje da kontinuirano ulažemo u zdravstvo.- naglasio je prilikom predaje ključeva vozila župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Patronažna služba sa svojim timovima kućne njege i palijativne skrbi, važan je segment zdravstvene zaštite jer brine o korisnicima od najranije dobi, od kućnih posjeta rodiljama i bebama pa do održavanja zdravlja naših najstarijih stanovnika. Inače, Zagrebačka županija u zdravstvo ulaže i na druge načine, prije svega u energetsku obnovu, a rebalansom Proračuna koji je u pripremi zdravstvo Zagrebačke županije neće biti zakinuto. – Nastavljamo i dalje prema popisu prioriteta iz prošle godine nabavku neophodne opreme, dok su neke nabave uslijed epidemije stavljene na čekanje. – kazao je ravnatelj Doma zdravlja Zagrebačke županije Većeslav Bergman. Nova će vozila pridonijeti kvaliteti zdravstvene zaštite na području Zagrebačke županije kako bi patronažne sestre sigurnije i brže stizale do svojih korisnika.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno