Poveži se s nama

CityLIGHTS

FOTO Parada mladosti i elegancije maturanata Ekonomske škole

Objavljeno

Učenici završnih razreda Ekonomske škole Velika Gorica okupili su se jučer na prostoru ispred Srednjoškolskog centra da bi zajednički krenuli u Zagreb na proslavu maturalne večeri. Djevojke su privlačile pažnju modnim kreacijama, preferirane su duge haljine s razrezom i golih leđa, elegantne torbice su zajedno s izborom (pre)visokih štikli zaokruživale glamurozni izgled. Mladići su izborom odijela i kravata dodatno doprinosili ekskluzivnoj paradi mladosti, ljepote i elegancije. Pratnja slavljenika koju su činili roditelji, sestre i braća davala je određenu obiteljsku dimenziju svečarskoj atmosferi. Fotografiralo se na sve strane, fotoaparatima i mobitelima, bilježile su se uspomene sa jednog od posljednjih susreta ove generacije.

Galerija fotografija

CityLIGHTS

VIDEO Gastro: DVD Kosnica pripremila je najbolju turopoljsku kotlovinu

Podijeljeno je više oko pet tisuća porcija hrane…

Objavljeno

on

I ove godine pokazalo se kako je hrana najbolji mamac za okupljanje velikog broja ljudi! Gastro Turopolja, 17-ti po redu ponovno je oduševio sve! Brojni građani u pratnji svojih najmilijih proveli su nedjelju u srcu Velike Gorice kako bi svi zajedno ručali na otvorenom. Dok su jedni uživali, drugi su kuhali i skuhali najbolju turopoljsku kotlovinu. Prema ocjeni žirija, najbolju kotlovinu pripremila je ekipa DVD-a Kosnica, na drugo mjesto zasjela je ekipa goričke Javne vatrogasne postrojbe dok je treća bila Udruga Žumberačke vile.

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Petek na Gorice, 12. listopada 2018.

Da je lako, kravicu bi imao svatko, kažu sirari i pohvališe se svojim delicijama s različitim vrstama začina

Objavljeno

on

Drago prodaje pravi lički med, a pčele i saće pronalazi u šumi. Više u video prilogu:

Nastavi čitati

CityLIGHTS

FOTO VIJEST Djed i baka „došetali“ u Veliku Goricu

Osvanuli jutros u Parku Franje Tuđmana

Objavljeno

on

Iz jutarnje izmaglice provirilo je dvoje staraca. Obučeni u narodne nošnje došli su provjeriti što se događa u turopoljskoj metropoli.

Nastavi čitati

Facebook

Izdvojeno