Poveži se s nama

CityLIGHTS

FOTO Ovako je bilo na proslavi rođendana Dječjeg vrtića Ciciban

Na dječjem tkalačkom stanu mališani su tkali, a bila je postavljena i izložba starih alata i narodnih nošnji velikogooričkog kraja

Objavljeno

Dječji vrtić Ciciban proslavio je svoj 39. rođendan. Zanimljiv program pripremila su djeca iz skupina s ranim učenjem njemačkog i engleskog jezika, djeca iz Montessori skupine, dramsko-scenska skupina i srednja vrtićka skupina djece iz Vidrićeve. Bake su u skupinama pomagale pripremati rođendanske kolače, zajedno s djecom sadile su proljetnice, bio je organiziran eko kviz, a izrađivali su i makete vrtića.

21.03.2018.-Velika Gorica-Proslava Dječjeg vrtića Ciciban. Foto: Petra Rožić/Cityportal.hr

Mnogi mališani sudjelovali su na radionicama Landart, String art, na sportskim natjecanjima i poligonima, okušali se u društvenoj igri „Čovječe recikliraj se“, radionici izrade recikliranog papira i čestitki, maketa od tetrapaka i eko drva te namještaja od pvc materijala. Također, izrađivali su uskrsne pisanice i ukrase.

Bila je organizirana i radionica izrade poculica te lutkica od komušine. Na dječjem tkalačkom stanu mališani su tkali, a bila je postavljena i izložba starih alata i narodnih nošnji velikogooričkog kraja.

Galerija fotografija:

CityLIGHTS

VIDEO Gastro: DVD Kosnica pripremila je najbolju turopoljsku kotlovinu

Podijeljeno je više oko pet tisuća porcija hrane…

Objavljeno

on

I ove godine pokazalo se kako je hrana najbolji mamac za okupljanje velikog broja ljudi! Gastro Turopolja, 17-ti po redu ponovno je oduševio sve! Brojni građani u pratnji svojih najmilijih proveli su nedjelju u srcu Velike Gorice kako bi svi zajedno ručali na otvorenom. Dok su jedni uživali, drugi su kuhali i skuhali najbolju turopoljsku kotlovinu. Prema ocjeni žirija, najbolju kotlovinu pripremila je ekipa DVD-a Kosnica, na drugo mjesto zasjela je ekipa goričke Javne vatrogasne postrojbe dok je treća bila Udruga Žumberačke vile.

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Petek na Gorice, 12. listopada 2018.

Da je lako, kravicu bi imao svatko, kažu sirari i pohvališe se svojim delicijama s različitim vrstama začina

Objavljeno

on

Drago prodaje pravi lički med, a pčele i saće pronalazi u šumi. Više u video prilogu:

Nastavi čitati

CityLIGHTS

FOTO VIJEST Djed i baka „došetali“ u Veliku Goricu

Osvanuli jutros u Parku Franje Tuđmana

Objavljeno

on

Iz jutarnje izmaglice provirilo je dvoje staraca. Obučeni u narodne nošnje došli su provjeriti što se događa u turopoljskoj metropoli.

Nastavi čitati

Facebook

Izdvojeno