Poveži se s nama

Najave

DVD Turopolje poziva na međunarodnu pokaznu vježbu

Objavljeno

Dobrovoljno vatrogasno društvo Turopolje poziva u subotu 14.listopada na međunarodnu pokaznu vježbu! Turopoljski vatrogasci zajedno s kolegama iz PGD Brezje, ujedinit će snage u gašenju požara na objektu ambulante Turopolje, evakuaciji objekta i spašavanju unesrećenih.

“Nakon vježbe svi zaniteresirani imat će priliku probati vatrogasnu opremu i razgledati vatrogasna vozila, a naši i slovenski operativni članovi rado će vam sve pokazati i objasniti, ističu iz DVD-a Turopolje te nakon vježbe pozivaju svu zainteresiranu djecu od šest i više godina na upise u prostorije društva.

Vježba je u subotu točno u podne.

Najave

3. Memorijalni turnir “Blaž Galeković – Blaško”

Objavljeno

on

Malonogometni turnir održati će se 14.07.2018. na nogometnom igralištu “Graba” u Mraclinu. Prijave za turnir su do 17,00 sati dok je početak turnira u 18,00 sati.

Nastavi čitati

Kultura

Gorička knjižnica od ponedjeljka radi prema ljetnom radnom vremenu

Dječji odjel subotom ne radi pa knjige iz tog odjela možete vratiti u odjel za odrasle….

Objavljeno

on

Ukoliko ste planirali ljeto provesti uz dobro štivo ili omiljenu vam knjigu iz Gradske knjižnice Velika Gorica poručuju kako od ponedjeljka 2.srpnja rade prema ljetnom rasporedu.

Središnji odjel za odrasle radit će ponedjeljkom,srijedom i petkom od 14 do 20 sati, utorkom i četvrtkom od 8 do 14, a subotom od 8 do 12. Jednako tako radit će i Dječji odjel, osim subotom kada ne radi, a knjige iz tog odjela možete vratiti u Središnji odjel za odrasle.

Područna knjižnica Galženica, ponedjeljkom, srijedom i petkom radit će od 8 do 14, utorkom i četvrtkom od 14 do 20, a subotom od 8 do 12 sati.

Nastavi čitati

Najave

Do petka prijave za Turopoljsku milju

Cilj je približiti prirodna i kulturna dobra koja se skrivaju u ravnicama, brdima i šumama našeg predivnog Turopolja

Objavljeno

on

Pred nama je 3. cikloturistički maraton “Turopoljska Milja” koji će se održati u subotu, 30.lipnja.  On-line prijave moguće su do petka, 29.06. ili osobno na dan održavanja biciklijade na startu, do 09:30.

Milja je duga 55 kilometara, a ruta je sljedeća: Pleška 38, Velika Gorica (CB Bambus) – Novo Čiče – Vukovina – Turopoljski Lug – Peščenica – Gornji Vukojevac – Pustike – Krušak – Ključić brdo – Mala Buna, a cilj je ponovo Pleška 38. Okupljanje je u 8 sati ujutro, a start u 10 sati.

Turopoljska milja i ove se godine vozi pod motom „UPOZNAJ BOLJE TUROPOLJE“ a cilj joj je približiti prirodna i kulturna dobra koja se skrivaju u ravnicama, brdima i šumama našeg predivnog Turopolja.

Nastavi čitati
ZELENI PRSTEN
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno