Poveži se s nama

Vijesti

Best of Petek na Gorice: Oni su nas zabavljali i nasmijavali ove godine…

Za kraj godine pripremili smo za vas izbor najboljeg od najboljeg iz ovogodišnjih izdanja “Peteka na Gorice”. Pogledajte kako smo se smijali, zabavljali, informirali…

Objavljeno

Petak je u Velikoj Gorici toliko poseban dan da ima čak i svoje posebno ime. Petek. A kad je već takav poseban, logično da svakoga tjedna i pred našim kamerama ponudi nešto novo, neobično, često i pomalo bizarno, čak i “uvrnuto”… Naše ekipe su u godini iza nama obilazili kultno Sajmište, gradsku tržnicu, ali i mnoge druge lokacije po cijeloj Velikoj Gorici, a mi smo za kraj godine napravili izbor najboljeg od najboljeg… Uživajte.

Vijesti

FOTO VIJEST Snijeg zabijelio Vukomeričke gorice

Zimska idila iznenadila krajem veljače

Objavljeno

on

Nakon perioda toplog vremena danas je stigla promjena, a tijekom dana promijenila su se četiri godišnja doba. Nakon tuče stigao nam i snijeg.

 

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Na 5. Obrtničkom forumu predstavljene izmjene i dopune Zakona o obrtu

Početkom 2019. godine u Zagrebačkoj županiji bilo je 5.042 obrta, a početkom ove godine ta se brojka povećala na 5.526. Je li to znak laganog oporavka obrtništva? Odgovor smo dobili na Obrtničkom forumu u Velikoj Gorici – gradu s najvećim brojem obrtnika u Zagrebačkoj županiji.

Objavljeno

on

Domagoj Ilečić, pročelnik za poduzetništvo, investicije i EU fondove grada Velike Gorice: “Obrtnici su oduvijek bili pokretač gospodarstva u Velikoj Gorici, i naša snaga, i motor razvoja.”

 

Nastavi čitati

Vijesti

U Pokupskom razmjena starih sorti sjemenja

Predstavit će i projekt “Društvena banka sjemena”

Objavljeno

on

Klub žena Pokupsko i Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG) organiziraju razmjenu starih sorti sjemenja u Lovačkoj kući u Pokupskom. Svi koji imaju stare sorte sjemenja na razmjenu ih mogu donijeti u nedjelju, 1. ožujka, u 16 sati. Osim razmjene, održat će se i predstavljanje projekta “Društvena banka sjemena” udruge ZMAG iz Vukomerića.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno