Poveži se s nama

Vijesti

Besplatne promotivne radionice u školi Malac Genijalac Velika Gorica

Zanima li Vas kako Malci Genijalci provode dio vikenda i kako oštre svoj um? Prijavite svoje klince na besplatnu promotivnu radionicu koja se održava u prvom terminu u utorak (01.09.2020.) u 19h, a u drugom terminu u četvrtak (03.09.2020.) u 19h, i uvjerite se sami

Objavljeno

U Velikoj Gorici, na adresi A. K. Miošića 23a, škola Malac Genijalac mališane podučava mentalnu aritmetiku od jeseni 2019. godine. Škola je namijenjena djeci od 4 do 12 godina, a osim brzog računanja kod djece potiče logičko razmišljanje, bolju koncentraciju i pamćenje te ljubav prema matematici.

Grupe se formiraju prema uzrastu djece, a samu grupu čini 6 do 12 polaznika.

Nastava je organizirana u 2 nivoa, osnovni i napredni, koji traju po deset mjeseci. Program je organiziran tako da prati klasičnu školsku godinu. Upravo zbog toga, nastava se organizira subotom ili nedjeljom, po tri školska sata. Međutim, vrata ove škole uvijek su otvorena za njihove Malce Genijalce. Ako je dijete bilo spriječeno doći na nastavu, obavezno se organizira sat nadoknade. Također, ukoliko učitelji procijene da je djetetu potrebna pomoć ili individualni rad, organizira se dopunska nastava. Ako pak dijete pokazuje izvrstan napredak i interes, organizira se i dodatna nastava sa zahtjevnijim zadacima i aktivnostima. Moramo priznati da su ovi učitelji vrlo predani treningu mozga Velikogoričkih malaca.

Ono na što su posebno ponosni u školi Malac Genijalac je i online platforma, koja omogućava djeci rad kod kuće. Svako dijete voli računalo, zar ne? Na ovaj su se način potrudili da vrijeme provedeno na računalu Malcima Genijalcima bude i korisno. Polaznici ove jedinstvene škole imaju pristup svojem profilu, na kojem vježbaju i rade domaće zadatke. Učitelji svojim učenicima redovito šalju te zadatke i prate njihov rad.

Svi zainteresirani roditelji, prijavite svoje dijete na jednu od radionica (PRIJAVE SU OBAVEZNE):

malacgenijalacVG@gmail.com
099/2202-928

Ukoliko ste zainteresirani za upis, a niste u mogućnosti doći na promo radionice, predbilježite se na slijedećem linku, a tim Malac Genijalac Velika Gorica s veseljem će Vam se povratno javiti.

Online predbilježbe:
https://centar-helena.hr/prijave-i-upisi/

Malac Genijalac VELIKA GORICA

A.K.Miošića 23a

CityTV

VIDEO Intervju tjedna – gost Tomislav Špoljar, umjetnički ravnatelj VG brass festivala

Ove godine očekuje nas jubilarni 15.Velikogorički brass festival…

Objavljeno

on

Akademski trubač, inače profesor trube u Umjetničkoj školi Franje Lučića i umjetnički ravnatelj VGbrass festivala ispričao nam je svoj put glazbenika te kako je biti profesor, a prisjetili smo se i početaka festivala. Koliko je umjetnika prošlo u ovih 15 godina, koji su bili najupečatljiviji nastupi, anegdote te što nas čeka na ovogodišnjem izdanju…postoji li plan B s obzirom na epidemiološku situaciju. Više pogledajte u videu..

Nastavi čitati

Vijesti

Policija tijekom vikenda pojačano nadzire promet

Sve zaustavljene vozače čeka alkotest

Objavljeno

on

Tijekom vikenda, od 26. veljače do 1. ožujka, na goričkom području policija je pojačano kontrolirati promet, a najavili su i akcije Alkohol i droge te Brzina. Sva zaustavljene vozače policajci će alkotestirati, a kažnjavat će i prekršaje nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima te nepropisnog prijevoza djece.

– Policijski službenici će sankcionirati i ostale prometne prekršaje, kao što su nepropisno kretanje kolnikom, nepoštivanje prednosti prolaska, nepropisno pretjecanje, prekršaji vozača prema pješacima, nepropisna uporaba mobitela u vožnji i drugi prekršaji koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća – kažu iz policije.

Nastavi čitati

Vijesti

Ugostitelji od ponedjeljka mogu otvoriti terase, a dozvoljeni su i treninzi u zatvorenim prostorima

Objavljeno

on

Na današnjoj sjednici Vlade RH u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, premijer Andrej Plenković najavio je popuštanje nekih mjera. Od ponedjeljka, 1. ožujka, će tako ugostitelji moći otvoriti terase, a dozvoljeni će biti i treninzi u zatvorenim prostorima, kazao je premijer.

– I dalje moramo zadržati veliki oprez. Danas smo uz Dansku zemlja koja ima najmanju incidenciju zemalja u EU što se tiče novih zaraza. Dobro je da je smanjen broj novozaraženih i hospitaliziranih, onih na respiratorima, preminulih, onih u samoizolaciji… – kazao je Plenković.

Nastavi čitati

Reporter 401 - 18.02.2021.

Facebook

Izdvojeno