Poveži se s nama

Crna kronika

Vozio s 1,44 promila u krvi

Policija ga zaustavila u Donjoj Lomnici

Objavljeno

Tijekom vikenda na goričkom području zabilježena su 24 prometna prekršaja. Sedam vozača vozilo je pod utjecajem alkohola, 13 ih nije koristilo sigurnosni pojas, a jedan vozač upravljao je vozilo unatoč izrečenoj zabrani upravljanja vozilom.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu izmjerena je 44-godišnjaku. Muškarcu je izmjereno 1,44 promila.

– Kretao se kolnikom Industrijske ulice u smjeru zapada u mjestu Donja Lomnica. Dolaskom do raskrižja s Odranskom ulicom isti je zaustavljen i izvršeno alkotestiranje. Istome je na mjestu događaja privremeno oduzeta vozačka dozvola i izdan mu je Obavezni prekršajni nalog i isključen je iz prometa – poručili su iz PP velika Gorica.

Tijekom provođenja akcije dogodilo se pet prometnih nesreća, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Crna kronika

Napisano sedam kazni zbog nekorištenja pojasa

Policija jučer pojačano nadzirala pojas, mobitel i dječje sjedalice

Objavljeno

on

Na području Policijske postaje Velika Gorica jučer je provedena preventivno–represivna akcija ‘Pojas, mobitel i dječje sjedalice’. Policija je kaznila šest vozača i jednog putnika zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa.

Nastavi čitati

Crna kronika

Susjed spriječio provalnika u namjeri da uđe u kuću

Kada je shvatio da je uočen, dao je petama vjetra i pobjegao u nepoznato

Objavljeno

on

Kako su dobrosusjedski odnosi važni najbolje govori prošlotjedni događaj koji se dogodio u breškom naselju Opatija. Nepoznati muškarac odlučio je 4. studenog iskoristiti odsutnost ukućana, kako bi provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 54-godišnjakinje. Lopov je kroz dvorište došao do stražnje strane kuće, prišao balkonskim vratima i pokušao ih obiti. U tom trenutku opazio ga je susjed, što je spriječilo provalnika da uđe u kuću. Kada je shvatio da je uočen, lopov je dao petama vjetra i pobjegao u nepoznato.

Nastavi čitati

Crna kronika

U kasnim noćim satima provalio u pečenjaru

Iz blagajne ukrao kovanice

Objavljeno

on

Nepoznati lopov u noći sa subote na nedjelju provalio, između 22 i 7,40 sati ujutro, provalio je u pečenjaru u Ulici Slavka Kolara 2A.

– Nepoznati počinitelj prikladnim predmetom razbio je staklo stijenke prodajnoga pulta i kroz nastali otvor ušao u unutrašnjost. Iz registra blagajne izvršio je potom krađu oko 100 kuna pologa u raznim kovanicama – rekao nam je Nikica Ljubanović iz PP velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 387 - 24.10.2019.

Facebook

Izdvojeno