Poveži se s nama

Crna kronika

Vlasnici vraćen bicikl ukraden još 2010.godine

Bicikl je sve do sada bio u funkciji, a s godinama je mijenjao vlasnike…

Objavljeno

Gorička policija, prilikom kriminalističkog istraživanja nad 39-godišnjim velikogoričanom, pronašla je ukradeni bicikl. No, ništa to ne bi bilo neobično da taj bicikl nije ukraden još 2010.godine.

Bicikl je sve do sada bio u funkciji i u dobrom voznom stanju, a radi se o poprilično skupom biciklu marke Kona bijele boje, koji je 2010.godine uveden u policijski sustav potražne evidencije. Prilikom provjere serijskog broja bicikla, policija je utvrdila kako se radi o tom biciklu.

Ova priča ima sretan kraj. Bicikl je vraćen vlasnici, koja je bila oduševljena i prezadovoljna što je dobila nazad svoj davno izguljeni bicikl. U tom periodu, kako doznajemo, bicikl je mijenjao vlasnike, a osoba kod koje je pronađen nije utvđena kao počinitelj te krađe. Iako je kradljivac utvrđen još prijašnjih godina, bicikl nije bio pronađen sve do sada igrom slučaja.

Crna kronika

Pao s traktorske prikolice natovarene drvima i teško se ozlijedio

Objavljeno

on

Jučer, 15. svibnja, oko 13.40 sati na cesti Buševec-Podvornica, 22-godišnjak se popeo na traktorsku prikolicu naslaganu ogrjevnim drvima i s visine od oko 2,6 metara pao na tlo, javlja policija. U padu se teško ozlijedio, a liječničku pomoć pružili su mu doktori u KBC Sestre milosrdnice.

Nastavi čitati

Crna kronika

Dok su bili na izletu, lopov im provalio u auto i ukrao novčanik

Obitelj je automobil parkirala u blizini poznatog izletišta u Markuševcu Turopoljskom

Objavljeno

on

Nepoznati kradljivac provalio je u nedjelju, između 14 i 18 sati, u automobil koji je bio parkiran u blizini izletišta Cowboy u Markuševcu Turopoljskom. Lopov je razbio prozor na vozačevim vratima, otvorio vrata i iz pretinca ukrao ženski platneni novčanik s dokumentima, bankovnim karticama i novcem. Vlasnik automobila je 37-godišnjak iz Zagreba koji je u Markuševac došao na izlet s obitelji. Šteta je oko 1.000 kuna.

– Savjet građanima je da osobne dokumente nose sa sobom ili, ako baš ne žele, neka ih spreme na mjesto gdje neće biti vidljivi počiniteljima, kao što je prtljažnik ili prostor ispod sjedala – upozorili su iz policije.

Nastavi čitati

Crna kronika

Kafić u Gradićima ostao bez televizora i nekoliko boca žestice

Šteta je oko 15 tisuća kuna

Objavljeno

on

Nepoznati lopov provalio je u noći na 2. svibnja u caffe bar Centar u Gradićima, javlja gorička policija. Ovo nije prvi put da je ovaj lokal na meti provalnika, a ovoga puta kradljivac je obio ulazna vrata kako bi opljačkao kafić. Sa zida je skinuo televizor, a iz prostora šanka uzeo nekoliko boca alkoholnih pića. Šteta je oko 15 tisuća kuna.

 

Nastavi čitati

Reporter 404 - 13.05.2021.

Facebook

Izdvojeno