Poveži se s nama

Crna kronika

U kućnom laboratoriju uzgajao marihuanu

Usput dilao amfetamine, heroin i hašiš

Objavljeno

Policija je završila kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom zbog sumnje da je uzgajao i preprodavao drogu. Tijekom jučerašnje pretrage kuće na području Velikoj Gorici pronađen je improvizirani laboratorij sa 113 komada stabljika marihuane, 1,5 grama marihuane,  20 grama hašiša, 3,2 grama heroina, 100,9 grama amfetamina, digitalna vaga za precizno mjerenje mase s tragovima droge i novac.

– Osumnjičeni je protivno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine amfetamina, heroina i smole konoplje tipa droga (hašiš), koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Velike Gorice. U cilju proizvodnje i preprodaje konoplje tipa droga (marihuana), uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti te uređaja za ventilaciju stvorio je uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio konoplju tipa droga (marihuana) te je drogu heroin, amfetamin, smolu konoplje tipa droga (hašiš) i konoplju tipa droga (marihuana) preprodavao – izvjestili su danas iz PUZ-a.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 42-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Crna kronika

U Lukavcu teško ozlijeđena dva muškarca

Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u Klinici za traumatologiju.

Objavljeno

on

Prema informacijama Policijske uprave zagrebačke, jučer, 14. listopada oko 17 sati na području Lukavca u Turopoljskoj ulici, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar u garaži najvjerojatnije prilikom pretakanja plinskog ulja uslijed čega su 28-godišnjak i 55-godišnjak teško ozlijeđeni.

Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u Klinici za traumatologiju, dok će se očevid nastaviti danas.

Nastavi čitati

Crna kronika

Nesretan slučaj u Velikoj Mlaki: Pao na staklena vrata i na licu mjesta preminuo

Za vrijeme dok je obavljao soboslikarske radove sa stolca je pao na staklena vrata…

Objavljeno

on

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je kako je u Velikoj Mlaki između 4. i 5.listopada došlo do nesretnog slučaja.

– U Ulici Ivana Lackovića, za vrijeme dok je obavljao soboslikarske radove u vlastitoj kući, 76-godišnjak je sa stolca pao na staklena vrata te zbog posjekotina preminuo na licu mjesta. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu – rekli su iz policije.

Nastavi čitati

Crna kronika

Uhvaćen 36-godišnjak koji je na A3 usmrtio pješaka i pobjegao s mjesta nesreće

Osumnjičeni je izazvao prometnu nesreću, udario pješaka, a da nije ni pokušao stati i pružiti pomoć.

Objavljeno

on

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ i kazneno djelo „Nepružanje pomoći“.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetniku.

Podsjetimo, 22.rujna 2021. godine na južnom kolniku autoceste A3, na dionici prometni čvor Lučko- Buzin dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznato vozilo naletjelo na osobni automobil marke VW Passat riječkih registarskih oznaka i pješaka koji je tom prilikom smrtno stradao, a počinitelj je pobjegao s mjesta nesreće ni ne pokušavajući se zaustaviti.

Nastavi čitati

Reporter 409 - 21.10.2021.

Facebook

Izdvojeno