Poveži se s nama

Crna kronika

Teža prometna nesreća na ulasku u Veliku Mlaku

Nije riječ o dobro poznatoj lokaciji na ulasku u Veliku Mlaku s goričke strane, nego s one druge, iz smjera Zagreba. Dobra je vijest da nema smrtno stradalih

Objavljeno

Uobičajna gužva u “udarnom” terminu, oko 16 sati, ovog je četvrtka bila još veća na putu iz Zagreba prema Velikoj Gorici. Razlog je prometna nesreća koja se dogodila na ulasku u Veliku Mlaku iz smjera Zagreba. Dva automobila sudjelovala su u nesreći, a jedan od njih od siline udarca zabio se u stup semafora.

Dobra vijest je kako u ovoj nesreći nema poginulih, no lako je moguće da ima ozlijeđenih, budući da je na mjesto nesreće ubrzo stigla i Hitna pomoć. O detaljima nesreće više ćemo znati nakon što policija objavi svoj očevid.

Crna kronika

Pao s traktorske prikolice natovarene drvima i teško se ozlijedio

Objavljeno

on

Jučer, 15. svibnja, oko 13.40 sati na cesti Buševec-Podvornica, 22-godišnjak se popeo na traktorsku prikolicu naslaganu ogrjevnim drvima i s visine od oko 2,6 metara pao na tlo, javlja policija. U padu se teško ozlijedio, a liječničku pomoć pružili su mu doktori u KBC Sestre milosrdnice.

Nastavi čitati

Crna kronika

Dok su bili na izletu, lopov im provalio u auto i ukrao novčanik

Obitelj je automobil parkirala u blizini poznatog izletišta u Markuševcu Turopoljskom

Objavljeno

on

Nepoznati kradljivac provalio je u nedjelju, između 14 i 18 sati, u automobil koji je bio parkiran u blizini izletišta Cowboy u Markuševcu Turopoljskom. Lopov je razbio prozor na vozačevim vratima, otvorio vrata i iz pretinca ukrao ženski platneni novčanik s dokumentima, bankovnim karticama i novcem. Vlasnik automobila je 37-godišnjak iz Zagreba koji je u Markuševac došao na izlet s obitelji. Šteta je oko 1.000 kuna.

– Savjet građanima je da osobne dokumente nose sa sobom ili, ako baš ne žele, neka ih spreme na mjesto gdje neće biti vidljivi počiniteljima, kao što je prtljažnik ili prostor ispod sjedala – upozorili su iz policije.

Nastavi čitati

Crna kronika

Kafić u Gradićima ostao bez televizora i nekoliko boca žestice

Šteta je oko 15 tisuća kuna

Objavljeno

on

Nepoznati lopov provalio je u noći na 2. svibnja u caffe bar Centar u Gradićima, javlja gorička policija. Ovo nije prvi put da je ovaj lokal na meti provalnika, a ovoga puta kradljivac je obio ulazna vrata kako bi opljačkao kafić. Sa zida je skinuo televizor, a iz prostora šanka uzeo nekoliko boca alkoholnih pića. Šteta je oko 15 tisuća kuna.

 

Nastavi čitati

Reporter 404 - 13.05.2021.

Facebook

Izdvojeno