Poveži se s nama

HOTNEWS

Sjećanje na Dudu Pavličića: Klinci iz Dinama u finalu srušili Osijek

Planet nogomet Branka Pavlice i Jelačić bili su sjajni organizatori sjećanja na Dudu Pavličića kroz treći turnir za nogometaše do 12 godina

Objavljeno

Nogometno Turopolje ne zaboravlja internacionalca i reprezentativca Dubravka Pavličića. U subotu i nedjelju, 24. i 25. kolovoza, u organizaciji Planet nogometa Branka Pavlice i Jelačića u Vukovini, odigran je 3. memorijalni turnir za U-12 u spomen na cijenjenog i plemenitog igrača s ovih prostora. Na turniru su igrali Dinamo, Inter Zaprešić, Špansko, Zagreb, Mladost Buzin, HNK Gorica, Lokomotiva, Ravnice, Ponikve, Osijek, Jelačić (V) i Hrvatski dragovoljac.

Nakon razigravanja u četiri skupine, u četvrtfinalu postignuti su sljedeći rezultati:

Dinamo – Ravnice 13-0
Zagreb – Ponikve 4-0
Lokomotiva – Špansko 1-0
Osijek – Mladost 4-1
Polufinale:
Dinamo – Zagreb 2-0
Lokomotiva – Osijek 2-4
Za 3. mjesto:
Zagreb – Lokomotiva 0-2
Finale:
Dinamo – Osijek 5-1

Mladi nogometaši Osijeka došli su do finala, u kojem su poraženi od Dinama

Najbolji igrač je Jona Ježić (Dinamo), strijelac Luka Krstić (Osijek), vratar Stipe Duvnjak (Dinamo) i stoper Ivano Nevistić (Dinamo).

HOTNEWS

Seniori Maraton kluba Velika Gorica uspješni u Karlovcu, Nina Vuković s reprezentacijom u Istanbulu

Mlade snage kluba sudjelovat će na mitingu u Zagrebu.

Objavljeno

on

Jučer je održano 9. izdanje Karlovačkog cenera, gdje je nastupilo preko 700 natjecatelja iz cijele Hrvatske, ali i respektabilni atletičari iz Kenije i Etiopije. Maraton klub Velika Gorica bio je zastupljen s kompletnom muškom i ženskom ekipom.

Od ženskih predstavnica prva u cilj ulazi Lana Pečnik s vremenom 0:46:11. Nakon Lane, u cilj ulazi i Sanja Klarin s vremenom 0:49:21 što joj je ujedno i novi osobni rekord na 10 km. Nedugo nakon Sanje, u cilj ulazi i Jasna Mikulić, kojoj je ovo bio klupski prvijenac kojeg je vrlo uspješno završila s vremenom 0:50:38.

Kod muškaraca jednog predstavnika  klub je imao na “Elite utrci” i dvojicu na glavnoj utrci. U elitnoj utrci je nastupio Bruno Škrinjarić, koji utrku završava s vremenom 0:33:50. Nakon Brune, ciljnom linijom prolazi i Martin Pečnik u vremenu 0:39:11, Hrvoje Mikulić, kojemu je također ovo bio klupski prvijenac, utrku završava za 0:45:23.

-Čestitke svim našim članovima na odličnim rezultatima. Našoj seniorskoj momčadi sada slijedi kratak predah prije Plitvice maratona i polumaratona početkom srpnja, dok se naše mlađe snage već ovoga vikenda natječu u Zagrebu atletskom mitingu, a naša Nina Vuković brani boje hrvatske reprezentacije na Balkanskom juniorskom prvenstvu u Istanbulu. – kažu iz Maraton kluba Velika Gorica.

Nastavi čitati

CityTV

VIDEO City puls: Na Podbrežnici se gradi cageball igralište

Objavljeno

on

Bili smo u obilasku radova na području grada i provjerili kako napreduju radovi u Tomaševićevoj ulici te što se to gradi u Podbrežnici. Doznajte i kakav je to sporazum potpisao gradonačelnik Krešimir Ačkar s predstavnicima Međunarodne zračne luke Zagreb. Saznajte i koja sorta jagode je po procjeni potrošača  najbolja, ali i što vas sve čeka na Goričkim večerima…

Nastavi čitati

HOTNEWS

Država će s pola milijuna kuna financirati obnovu Starog grada Lukavec

Gradonačelnik Krešimir Ačkar danas je potpisao ugovor o korištenju sredstava…

Objavljeno

on

U potresu koji nas je zadesio u prosincu prošle godine stradali su mnogi kulturni objekti na našem području, a među njima je najveću štetu pretrpio Stari grad Lukavec. Otpalo je dosta žbuke na svodovima, a projekt sanacije trebao bi uključiti i saniranje tornja. Obnova bi uskoro trebala početi, a dio sredstava osiguran je iz državnog proračuna.

– Nastavljamo uspješnu suradnju sa Vladom RH i ministarstvima. U suradnji s Ministarstvom kulture i medija osigurali smo pola milijuna kuna iz državnog proračuna za radove na Starom gradu Lukavcu. Danas smo potpisali ugovor o korištenju sredstava, objavio je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

 

Nastavi čitati

Reporter 404 - 13.05.2021.

Facebook

Izdvojeno