Poveži se s nama

Crna kronika

S gradilišta usred polja ukrao desetke metara naponskog kabla

Provalio je u kontejnere i bunarska okna tražeći vrijedne predmete

Objavljeno

Građevinski kontejneri na gradilištu usred polja, u Velikoj Kosnici, bili su meta provalnika tijekom vikenda, u vremenu od petka do ponedjeljka, kada gradilište nije radilo. Lopov je provalio u tri kontejnera u vlasništvu tvrtke Vodotehna koja tamo izvodi građevinske radove. Zavlačenjem podesnog premeta, provalnik je obio vrata tri kontejnera, ali iz njih nije ništa ukrao jer unutra nije bilo vrijednih predmeta. Nakon toga je obio tri bunarska okna te prikladnim alatom presjekao i ukrao više desetaka metara naponskog kabla. Kablovi su vrijedni više od 20 tisuća kuna.

– Premet ovog kaznenog djela je u ovom slučaju sekundarna sirovina, odnosno bakar – kažu iz policije.

Crna kronika

Lopov iz vrtne kućice odnio agregat za struju

Provala se dogodila u mjestu Pustike

Objavljeno

on

Nepoznati počinitelj provalio je u razdoblju od 10. do 24. travnja u vrtnu kućicu u mjestu Pustike, javlja gorička policija. provalnik je podesnim alatom pokidao i odstranio lokot s ulaznih vrata vrtne kućice i ušao u kućicu. Ukrao je agregat za struju vrijedan oko 1.500 kuna.

Nastavi čitati

Crna kronika

U četiri krađe ukrala parfeme vrijedne oko 10 tisuća kuna

Policija je otkrila identitet kradljivice

Objavljeno

on

Hrvatska državljanka (32) s prebivalištem na području Zagreba u četiri je navrata ukrala parfeme i razne artikle manje vrijednosti u goričkoj poslovnici trgovine Muller na šetalištu Franje Lučića, otkrila je gorička policija kriminalističkim istraživanjem. Dvije od krađa 32-godišnjakinja je počinila u veljači, a dvije u travnju, od kojih je posljednja bila 15. travnja. Vrijednost ukradene robe u ove četiri krađe je oko 10 tisuća kuna.

Nastavi čitati

Crna kronika

Prijeteći zaposlenici nožem maskirani dvojac opljačkao kiosk u Svačićevoj

Zaposlenica je u strahu za život otvorila blagajnu iz koje su pljačkaši uzeli novac

Objavljeno

on

Policija traga za počiniteljima koji su jučer maskirani, uz prijetnju nožem, opljačkali kiosk u Svačićevoj ulici. Dvojac je ušao u trgovinu dok je unutra bila sama zaposlenica. Prilikom ulaska su je zatražili da im preda novce, jedan od pljačkaša u ruci je imao nož te joj je prvo zaprijetio, a onda ju i odgurnuo. Zaposlenica je u strahu za život otvorila blagajnu te su pljačkaši ukrali novac i mobitel te pobjegli. Djelatnica nije zadobila nikakve tjelesne ozljede, a šteta pričinjena ovim djelom iznosi nekoliko tisuća kuna.

Nastavi čitati

Reporter 403 - 22.04.2021.

Facebook

Izdvojeno