Poveži se s nama

HOTNEWS

Nezaustavljiva Nina Vuković osvojila titulu državne mlađe seniorske prvakinje!

Odličan vikend za Vuković, svojoj kolekciji dodala je još jednu srebrnu i zlatnu medalju.

Objavljeno

U organizaciji Atletskog kluba Karlovac 04. i 05 rujna .2021. održano je Prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore/ke. Natjecanje se odvijalo na atletsko-nogometnoj stazi stadiona Branko Čavlović-Čavlek uz sudjelovanje trideset klubova Hrvatske. Na ovom natjecanju predstavnice Maraton kluba Velika Gorica bile su juniorka Nina Vuković i mlađa juniorka Lucija Sever.

Prvog dana natjecanja, u subotu 04. rujna 2021., Nina Vuković nastupila je u trci na 400 m i s vremenom 56,19 sekundi pozicionirala se na drugo mjesto ukupnog poretka te klubu donijela srebrnu medalju u ovoj disciplini.

NINA VUKOVIĆ, LUCIJA SEVER

Drugog dana natjecanja, 05. rujna 2021., osim Nine, na stazi od 800 m svoje mogućnosti prezentirala je i Lucija Sever koja istrčava ovu dionicu u vremenu 2:34,82.

-Možemo samo reći bravo Lucija, evidentan napredak je vidljiv i sve konkurentniji na atletskoj stazi, kada se uvaži činjenica da je Lucija tek mlađa juniorka. A onda u svome stilu na istoj dužini (800 m) samouvjereno nastupa Nina Vuković i kada ona zauzme takav stav prvo mjesto i zlatna medalja je zagarantirana, što se uistinu i ostvarilo. Tako je Nina osim titule juniorske prvakinje Hrvatske u nedjelju pridodala pobjedničko postolje i titulu prvakinje u konkurenciji mlađih seniorki. Bravo kapetanice!-poručili su iz Maraton kluba.

HOTNEWS

Manifestacija Via Kino u Velikoj Gorici odgođena za nedjelju 24.listopada

Program ostaje isti…

Objavljeno

on

Kako ističu iz Turističke zajednice Zagrebačke župnije zbog nepovoljnih vremenskih prilika došlo do promjene termina održavanja manifestacije Via Kino u Velikoj Gorici u Parku dr. Franje Tuđmana. Manifestacija, o kojoj smo pisali ovdje, će se umjesto sutra u subotu, 23. listopada održati u nedjelju , 24. listopada.

Nastavi čitati

HOTNEWS

PROVALE U KOLODVORSKOJ: Ne ostavljajte vrijedne predmete u parkiranom automobilu, čak ni u vlastitom dvorištu!

U gluho doba noći razbio je staklo i ušao u automobile.

Objavljeno

on

Tijekom noći s 20. na 21. listopada nepoznati počinitelj provalio je u dva automobila te otuđio ruksak s novčanikom iz jednog te novčanik iz drugog – izvijestili su iz PP Velika Gorica.

Provalnik je u automobile u Kolodvorskoj ulici ušao razbivši staklo. U jednom otuđenom novčaniku, na sreću, bili su samo dokumenti, dok je u drugom bio i novčani iznos.

Zanimljivo je da to što su vozila bila parkirana u dvorištima obiteljskih kuća nije spriječilo počinitelja da pristupi automobilima i izvrši krađu vrijednih predmeta.

Iz policije upozoravaju da građani ne ostavljaju novčanike, torbe i slične predmete u automobilima preko noći, čak ni u vlastitom dvorištu.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Velika Gorica ponijela je titulu najboljeg velikog grada u kategoriji “Demografija, obrazovanje, mladi i socijalna politika”

Inače, Velika Gorica konačno je osvojila titulu najboljeg, nakon što je protekle tri godine bila u samom finalu…

Objavljeno

on

Svečanim proglašenjem i podjelom plaketa pobjednicima večeras je Novom Vinodolskom i službeno završen ovogodišnji izbor za Najbolji grad kojega, četvrtu godinu zaredom, gradonačelnik.hr organizira u suradnji s Jutarnjim listom i Agencijom Ipsos.

U kategoriji “Demografija, obrazovanje, mladi i socijalna politika” ovo veliko priznanje pripalo je upravo Gradu Velika Gorica. Ovo je Velikoj Gorici prvi naslov najboljega, nakon što je protekle tri godine bila u samom finalu. A po čemu je to naš grad poseban da je ušao u veliko finale pročitajte na gradonačelnik.hr.

Nakon proglašenja oglasio se i sam gradonačelnik Krešimir Ačkar koji je istakno kako je ponosan na Goricu. Ponosan na svoj grad.

Velika Gorica najbolji grad

 

Nastavi čitati

Reporter 409 - 21.10.2021.

Facebook

Izdvojeno