Poveži se s nama

Crna kronika

Lopovi tijekom vikenda demontirali traktor, ukrali gorivo iz radnog stroja te vibro nabijač s gradilišta

U dvije krađe šteta gotvo 30 tisuća kuna

Objavljeno

Nepoznati počinitelji tijekom vikenda su ukrali vrijedne alate i dijelove radnih strojeva, javlja gorička policija, te su vlasnicima uzrokovali veliku štetu. Policija je zaprimila dojave o dvije takve krađe.

U mjestu Novaki Ščitarjevski nepoznati je počinitelj u periodu od 28. veljače do 1. ožujka provalio u garažu. Provalnik je obio ulazna vrata kako bi ušao u garažu, a tamo je demontirao i ukrao dijelove s traktora marke IMT te ukrao jednu pumpu. Šteta je oko 10 tisuća kuna.

Nepoznati počinitelj ukrao je vibro nabijač  s gradilišta projekta Aglomeracija velike Gorice. Tijekom vikenda, radnici su stroj ostavili na otvorenom prostoru gradilišta iza naselja Kuče. Osim nabijača podloge, kradljivac je ukrao i dizelsko gorivo iz drugog radnog stroja. Šteta je 18 tisuća kuna.

Crna kronika

Dok su bili na izletu, lopov im provalio u auto i ukrao novčanik

Obitelj je automobil parkirala u blizini poznatog izletišta u Markuševcu Turopoljskom

Objavljeno

on

Nepoznati kradljivac provalio je u nedjelju, između 14 i 18 sati, u automobil koji je bio parkiran u blizini izletišta Cowboy u Markuševcu Turopoljskom. Lopov je razbio prozor na vozačevim vratima, otvorio vrata i iz pretinca ukrao ženski platneni novčanik s dokumentima, bankovnim karticama i novcem. Vlasnik automobila je 37-godišnjak iz Zagreba koji je u Markuševac došao na izlet s obitelji. Šteta je oko 1.000 kuna.

– Savjet građanima je da osobne dokumente nose sa sobom ili, ako baš ne žele, neka ih spreme na mjesto gdje neće biti vidljivi počiniteljima, kao što je prtljažnik ili prostor ispod sjedala – upozorili su iz policije.

Nastavi čitati

Crna kronika

Kafić u Gradićima ostao bez televizora i nekoliko boca žestice

Šteta je oko 15 tisuća kuna

Objavljeno

on

Nepoznati lopov provalio je u noći na 2. svibnja u caffe bar Centar u Gradićima, javlja gorička policija. Ovo nije prvi put da je ovaj lokal na meti provalnika, a ovoga puta kradljivac je obio ulazna vrata kako bi opljačkao kafić. Sa zida je skinuo televizor, a iz prostora šanka uzeo nekoliko boca alkoholnih pića. Šteta je oko 15 tisuća kuna.

 

Nastavi čitati

Crna kronika

Lopov iz vrtne kućice odnio agregat za struju

Provala se dogodila u mjestu Pustike

Objavljeno

on

Nepoznati počinitelj provalio je u razdoblju od 10. do 24. travnja u vrtnu kućicu u mjestu Pustike, javlja gorička policija. provalnik je podesnim alatom pokidao i odstranio lokot s ulaznih vrata vrtne kućice i ušao u kućicu. Ukrao je agregat za struju vrijedan oko 1.500 kuna.

Nastavi čitati

Reporter 404 - 13.05.2021.

Facebook

Izdvojeno