Poveži se s nama

Crna kronika

Lopovi iz nezaključanih kombija odnijeli vrijedan alat

Ukupna šteta je gotovo 15 tisuća kuna

Objavljeno

Policija je proteklog tjedna zabilježila dva slučaja krađe koje su počinjene na isti način. Naime, u oba slučaja radi se o krađi stvari iz kombija, i to nezaključanog.

Jedna od njih se dogodila između 29. siječnja i 2. veljače, znači tijekom vikenda, na parkiralištu u Cvjetnom naselju. Nepoznati lopov ukrao je iz kombija, koji je u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Zagrebu, akumulatorsku lančanu pilu, dvije pripadajuće baterije, udarnu bušilicu s pripadajućim svrdlima. Šteta je oko 5.900 kuna.

Druga ovakva krađa dogodila se 30. siječnja u Josipovićevoj ulici. Tamo je lopov iz parkiranog kombija, u vlasništvu jedne zagrebačke tvrtke, odnio akumulatorsku nagibnu pilu, kružnu pilu, kofer sa setom od četiri baterije te još jednu dodatnu bateriju. Šteta je 9 tisuća kuna.

– U oba slučaja nije utvrđeno da je bilo nasilnog prodiranja u unutrašnjost vozila te se vjerojatno radi o tome da su korisnici vozila zaboravili zaključati vozila – kažu iz policije.

Crna kronika

Lopov iz vrtne kućice odnio agregat za struju

Provala se dogodila u mjestu Pustike

Objavljeno

on

Nepoznati počinitelj provalio je u razdoblju od 10. do 24. travnja u vrtnu kućicu u mjestu Pustike, javlja gorička policija. provalnik je podesnim alatom pokidao i odstranio lokot s ulaznih vrata vrtne kućice i ušao u kućicu. Ukrao je agregat za struju vrijedan oko 1.500 kuna.

Nastavi čitati

Crna kronika

U četiri krađe ukrala parfeme vrijedne oko 10 tisuća kuna

Policija je otkrila identitet kradljivice

Objavljeno

on

Hrvatska državljanka (32) s prebivalištem na području Zagreba u četiri je navrata ukrala parfeme i razne artikle manje vrijednosti u goričkoj poslovnici trgovine Muller na šetalištu Franje Lučića, otkrila je gorička policija kriminalističkim istraživanjem. Dvije od krađa 32-godišnjakinja je počinila u veljači, a dvije u travnju, od kojih je posljednja bila 15. travnja. Vrijednost ukradene robe u ove četiri krađe je oko 10 tisuća kuna.

Nastavi čitati

Crna kronika

Prijeteći zaposlenici nožem maskirani dvojac opljačkao kiosk u Svačićevoj

Zaposlenica je u strahu za život otvorila blagajnu iz koje su pljačkaši uzeli novac

Objavljeno

on

Policija traga za počiniteljima koji su jučer maskirani, uz prijetnju nožem, opljačkali kiosk u Svačićevoj ulici. Dvojac je ušao u trgovinu dok je unutra bila sama zaposlenica. Prilikom ulaska su je zatražili da im preda novce, jedan od pljačkaša u ruci je imao nož te joj je prvo zaprijetio, a onda ju i odgurnuo. Zaposlenica je u strahu za život otvorila blagajnu te su pljačkaši ukrali novac i mobitel te pobjegli. Djelatnica nije zadobila nikakve tjelesne ozljede, a šteta pričinjena ovim djelom iznosi nekoliko tisuća kuna.

Nastavi čitati

Reporter 403 - 22.04.2021.

Facebook

Izdvojeno