Povežite se s nama

CityTV

VIDEO KUČE Pri kraju radovi na nogostupu u Petrovoj ulici

Vrijednost radova je 300 tisuća kuna, a završeni su u roku….

Objavljeno

na

Petrova ulica u Kučama dobila je nogostup u dužini od 220 metara, a koji se nadovezuje na Fabijanovu ulicu. Prema najavama gradonačelnika Krešimira Ačkara, koji je danas obišao završetak radova, u narednom periodu nogostup bi trebala dobiti i Vranešina ulica.

– S ovime zaokružujemo jednu cjelinu u naselju Kuče, a investicija je vrijedna 300 tisuća kuna. Pohvalio bi djelatnike VG Komunalca koji su u roku završili posao, ali i predstavnike Mjesnog odbora na čiju inicijativu je ovo i napravljeno te pokazuju jednu zrelost primjera rada Mjesnog odbora – rekao je gradonačelnik Ačkar.

Foto: Petrova ulica u Kučama dobila nogostup

– Zahvaljujem se Gradu što je prepoznao potrebu za nogostupom koji vodi na nogometno igralište i kojim prolazi svakodnevno velik broj djece, a čija nam je sigurnost najbitnija. Nadamo se i dalje dobroj međusobnoj suradnji kako bi riješili ostale nogostupe i neasfaltirane prometnice u naselju – naglasio je predsjednik Mjesnog odbora, Stjepan Fabijančić

Foto: Petrova ulica u Kučama dobila nogostup

Kada je u pitanju projekt aglomeracije, gradonačelnik Ačkar zamolio je mještane za još malo strpljenja.

– Molio bi sve mještane da zajedničkim snagama izguramo do kraja ovaj povijesni projekt za našu dobrobit, a kako bi imali u konačnici imali onaj konačni cilj – kanalizaciju i nove prometnice – poručio je gradonačelnik.

Foto: Petrova ulica u Kučama dobila nogostup

– Ljudi su pomalo nestrpljivi, željni su novog asfalta i normalnog odvijanja prometa. Nadamo se da će i to uskoro krenuti, jer su pripreme za asfaltiranje pri kraju – naglasio je Fabijančić.

CityTV

VIDEO Krojačica Duškica šiva punom parom kako bi kreativci iz Vukovine bili spremni za fašnik

Turopoljski fašnik prilika je da istaknu i pokažu svu svoju originalnost i kreativnost.

Objavljeno

na

Objavio/la

Ulicama našeg grada uskoro će zavladati fašničko veselje. Vrijeme je to u godini kada na kratko predahnemo od svakodnevice, uskočimo u šarene i vesele kostime, a brige ostavimo iza sebe. Nakon dvije godine stanke, ovogodišnje izdanje 114. Turopoljskog fašnika ponovno nam donosi najveseliju, najluđu i najšareniju povorku fašničkih grupa, udruga i pojedinaca. Biti će to prilika za istaknuti i pokazati svu svoju kreativnost, a iskoristit će ju i članovi i članice Udruge Vukovina u srcu.

Nastavite čitati

CityTV

VIDEO Idemo li zbog eura manje na kavu ?

Objavljeno

na

Objavio/la

Iza nas je stresno razdoblje prilagodbe na novu valutu, kad se plaćalo i eurima i kunama, pa smo u goričkim kafićima provjerili kakva je sad situacija po pitanju jedne od omiljenih navika u Hrvata – odlaska na kavicu u najdraži lokal. Jesu li euri prorijedili tu vrstu druženja i kako je to utjecalo na napojnice konobarima pogledajte u videu:

 

 

 

Nastavite čitati

CityTV

VIDEO Evo koje vježbe preporučuje mladi trener Ivan Zagorec da bi se osjećali bolje

Objavljeno

na

Objavio/la

Uz današnji užurbani način života, ponekad zaboravimo koliko je važno brinuti se o zdravlju, a pomake napravimo tek kada nas tijelo počne upozoravati.

Kada blagdansko iće i piće uzme danak, početkom godine fitness centri i teretane bilježe povećan broj posjetitelja koji žele skinuti kilogram viška, ali i ostati u dobroj formi. Ponekada nismo niti svjesni koliko je malo potrebno da se osjećamo bolje i fizički i psihički.

Mladi trener Ivan Zagorec i otkrio nam je koje to jednostavne vježbe možemo odraditi u udobnosti vlastita doma i tako pozitivno utjecati na svoje zdravlje.

 

 

Nastavite čitati

CityTV

VIDEO Uz ove savjete preživite najdepresivniji dan u godini

Današnji dan poznat je kao i Blue Monday.

Objavljeno

na

Objavio/la

Treći ponedjeljak u siječnju slovi kao najdepresivniji dan u godini, a blagdanska euforija koja je iza nas mnogima je okidač za loše raspoloženje. Je li siječanjska depresija stvarnost ili mit rekla nam je psihologinja Sanda Puljiz Vidović.

Foto: Pixabay/Abbat

 

Nastavite čitati

CityTV

VIDEO Gorički pčelar Antolčić otkriva sve tajne i blagodati meda

Sezona je gripe i prehlada, a med je najbolji prijatelj ljudskog imuniteta.

Objavljeno

na

Objavio/la

Koristimo ga u kuhinji, za ljepotu, a najviše kao lijek. Riječ je o najpoznatijoj namirnici koja se koristi od davnina, a možemo je pronaći na polici u gotovo svakom kućanstvu. To je med. U ovom zimskom periodu najviše ga koristimo kao prevenciju ili pri liječenju gripe i prehlada, a o njegovim dobrobitima i učincima ispričao nam je Tomislav Antolčić, čija obitelj ima dugu tradiciju bavljenja pčelarstvom.

 

Nastavite čitati

Reporter 422 - 22.12.2022.

Facebook

Izdvojeno