Poveži se s nama

Crna kronika

Kod skretanja za Mraclin motociklist sletio s ceste i teško se ozlijedio

Prednjim dijelom motora naletio je na prometni znak

Objavljeno

U prometnoj nesreći, u petak u 21.30 sati, na DC 30 kod skretanja za Mraclin, teško je ozlijeđen 34-godišnji morociklist. Kako javlja policija, on je motorom marke Suzuki sisačkih registarskih oznaka sletio na meki teren sa zapadne strane kolnika te je prednjim dijelom motora naletio na prometni znak i pao na travu, dok se motocikl nastavio nekontrolirano kretati te se zaustavio u odvodnom kanalu za zapadne strane kolnika. Teško ozlijeđenom motociklistu pomoć su pružili liječnici u KBC Sestre milosrdnice.

Crna kronika

Kafić u Gradićima ostao bez televizora i nekoliko boca žestice

Šteta je oko 15 tisuća kuna

Objavljeno

on

Nepoznati lopov provalio je u noći na 2. svibnja u caffe bar Centar u Gradićima, javlja gorička policija. Ovo nije prvi put da je ovaj lokal na meti provalnika, a ovoga puta kradljivac je obio ulazna vrata kako bi opljačkao kafić. Sa zida je skinuo televizor, a iz prostora šanka uzeo nekoliko boca alkoholnih pića. Šteta je oko 15 tisuća kuna.

 

Nastavi čitati

Crna kronika

Lopov iz vrtne kućice odnio agregat za struju

Provala se dogodila u mjestu Pustike

Objavljeno

on

Nepoznati počinitelj provalio je u razdoblju od 10. do 24. travnja u vrtnu kućicu u mjestu Pustike, javlja gorička policija. provalnik je podesnim alatom pokidao i odstranio lokot s ulaznih vrata vrtne kućice i ušao u kućicu. Ukrao je agregat za struju vrijedan oko 1.500 kuna.

Nastavi čitati

Crna kronika

U četiri krađe ukrala parfeme vrijedne oko 10 tisuća kuna

Policija je otkrila identitet kradljivice

Objavljeno

on

Hrvatska državljanka (32) s prebivalištem na području Zagreba u četiri je navrata ukrala parfeme i razne artikle manje vrijednosti u goričkoj poslovnici trgovine Muller na šetalištu Franje Lučića, otkrila je gorička policija kriminalističkim istraživanjem. Dvije od krađa 32-godišnjakinja je počinila u veljači, a dvije u travnju, od kojih je posljednja bila 15. travnja. Vrijednost ukradene robe u ove četiri krađe je oko 10 tisuća kuna.

Nastavi čitati

Reporter 403 - 22.04.2021.

Facebook

Izdvojeno