Povežite se s nama

Sport

INTERVJU Pancirov: U Mraclinu sam proveo prekrasne dvije godine

Oko njegova odlaska s mjesta trenera podigla se prašina koju nije očekivao. Evo što o svemu kaže sada već bivši trener Mraclina

Objavljeno

na

Gospodine Pancirov, hvala Vam što ste se odazvali mojem pozivu da ocijenite polusezonu NK Mraclina u JŽNL za City portal.

1. Nedjeljno poslijepodne je donijelo pravi šok u nogometno Turopolje, a vjerovatno i šire! Marko Pancirov nije više trener nogometaša Mraclina! Čudno nakon odličnih rezultata u jesenskom dijelu sezone?

Da, došlo je do rastanka između kluba i mene. Iskreno, nisam očekivao da će se podići toliko prašine oko mog odstupanja sa dužnosti trenera Mraclina. Imao sam bezbroj poziva, nekako su ljudi očekivali čuti da se tu dogodila nekakva svađa, napeti odnosi jer po igrama i rezultatima nije bilo razloga za odlazak. No, ništa od toga. Rastali smo se ljudski, na primjeren način, kako i treba biti. Budući da je dogovor između kluba i mene isticao 15. prosinca 2020., počeli smo sa pregovorima o nastavku suradnje i nismo se usuglasili oko uvjeta mog ostanka. U poslu je to realna mogućnost i svatko je krenuo na svoju stranu.

Foto: Zlatan Sever/Cityportal.hr

2. Prije nekoliko dana objavili smo jedan osvrt na rezultate turopoljskih klubova u JŽNL. Mraclin je najbolje plasirani turopoljski klub, na trećem mjestu sa 37 bodova. Neutralni promatrači, ljubitelji amaterskog nogometa smatraju to odličnim rezultatom. Kako ste Vi to vidjeli?

Rekao bih da je rezultat dobar, odnosno realan. Neke smo utakmice pobijedili, a možda nismo trebali, dok smo neke izgubili, a krajnji ishod je trebao otići na našu stranu. S druge strane, potenciranje priče o najboljem turopoljskom klubu kod mene ne “drži vodu”. Na kraju sezone su ispred nas ostala dva kluba, prema tome, Mraclin nikako ne može biti najbolji, ali ima realne izglede za to.

3. Mraclin je kao drugoplasirani klub u prošloj sezoni 1. ŽNL Istok morao igrati kvalifikacijsku utakmicu sa Pušćom, što Vam je produžilo sezonu. Također ste dobro “gurali” i u kupu. Je li to imalo utjecaja na početna 3 poraza u prvenstvu, bez postignutog pogotka?

Ne bih rekao. Ti podaci bi se mogli koristiti kao jedan dobar izgovor za loše rezultate. Uz ozljede, razne izostanke i slično. Ali ja nisam tip koji traži alibije! Mišljenja sam da nam je samo trebalo jedno vrijeme prilagodbe na brži i jači nogomet od onoga koji smo igrali u 1. ŽNL. Kada smo se prilagodili, kvaliteta ekipe je došla do izražaja i uslijedili su dobri rezultati.

4. Nakon tri uvodna poraza, pobijedili ste jaki Stupnik i napravili mini-seriju od 4 pobjede i jednog neriješenog rezultata, sve do poraza u Bedenici. Što se dogodilo u tih 5 utakmica da ste uspjeli “dići” ekipu i pobjeđivati i kod kuće i u gostima?

Ništa se tu specijalno nije dogodilo. Trenirali smo kao i prije, marljivo i odgovorno te sam maksimalnu pažnju posvetio psihologiji. Naime, mi do Stupnika nismo imali lošu igru. Neki su pričali da smo igrali previše otvoreno, no ja sam trener koji se želi nadmetati, koji želi igrati nogomet. Na početku smo imali kvalitetne suparnike, no znao sam da se sa svojim dečkima ne moram nikoga bojati, vjerovao sam maksimalno u svoje igrače i htio sam igrati nogomet sa njima, a ne samo razmišljati o destrukciji nogometa. Npr. utakmica u Kerestincu. Izgubili smo 6:0, a na 0:0 imamo dva zicera, oni odu na 1:0, potom opet mi zicera, oni 2:0. I treći put mi zicera, oni 3:0….  Znači, mi 4 zicera, a oni vode 3:0?!? Protiv Stupnika smo samo naplatili našu dotadašnju dobru igru, a veliko samopouzdanje uoči te utakmice nam je dala pobjeda u kupu protiv Mladosti KS. I kada se otvorilo, igrači su sve lakše i lakše pokazivali i dokazivali svoju kvalitetu.

5. Poraz protiv Strmca je bio prekretnica, točno na polovici polusezone. Od slijedeće utakmice krenuo je impozantan niz od 8 pobjeda. Ako nije “tajna trenerskog posla”, možete li nam objasniti što se promijenilo da je omogućen ovaj pobjednički niz?

Niz nije trebao biti prekinut u Strmcu, no tamo nas je čudan splet okolnosti koštao bodova. Već smo u drugoj minuti gubili 2:0, no vratili smo se na 2:2, ali smo ipak na kraju potpisali poraz. U napadu smo radili dobro, bili smo maštoviti, no i neprecizni, dok smo u FO radili početničke pogreške. Trenerska tajna za 8 u nizu?!? Prije svega, kvaliteta igrača u smislu funkcioniranja u sustavu, a zatim i individualna kvaliteta pojedinaca u određenim trenucima utakmice, sve veće i veće samopouzdanje sa svakom novom pobjedom, sreća…. Vratio bih se na onu psihologiju iz prethodnog pitanja. U tom segmentu je bio veliki dobitak jer sam uvjerio igrače da imaju kvalitetu i igrači su prepoznali moju vjeru u njih! Olakotna okolnost je bila i mogućnost rotacije igrača jer su se svi igrači sa svakom novom pobjedom dizali u igri.

6. Od Stupnika u 4. kolu pa do 12. kola, u svakoj ste utakmici postizali po dva pogotka. Je li to bila dozirana igra, onoliko koliko je trebalo za pobjedu ili nešto drugo? Gledao sam vas protiv Vinogradara i činilo se da igrate točno onoliko koliko je trebalo da pobijedite. Je li to krivi dojam?

Nemoguće je planirati takvu igru na način da ekipa postigne dva pogotka i onda prestane to činiti. Takav je dojam možda bio sa strane. Moje je bogatstvo bilo što sam u ekipi imao izuzetno inteligentne igrače, koji su vrlo dobro percipirali određene situacije na terenu za igru i uz neke moje upute, rekao bih da smo igrali pametan i učinkovit nogomet.

7. Kako igrači “dišu” nakon ovih rezultata? Jeste li tijekom polusezone imali problema sa ozljedama igrača? Kojeg igrača ili više njih bi izdvojili kao najbolje tijekom sezone?

Budući da zbog kvalifikacija nismo odradili pripreme u fizičkom dijelu na zamišljeni način, problemi sa ozljedama su bili zanemarujući. Imali smo uglavnom mehaničke ozljede u manjem obujmu, dok su samo dva igrača imali određenih manjih problema sa mišićima. Naravno da je nakon dobrih rezultata bio užitak doći na trening i zadržati se malo u druženju poslije treninga i utakmica. Kvaliteta igrača je bila takva da je jako teško izdvojiti nekoga posebno po prezentaciji same igre. Svaki je igrač dao ogroman doprinos ovom našem rezultatu, a ako baš moram izdvajati, rekao bih da je Matej Skrbin igrač koji je svaku utakmicu za klub odigrao kao da mu je zadnja u životu! Čak i kada je nastupao ozlijeđen, bio je jedan od najangažiranijih igrača u polju. Posebno mi je drago zbog njegovih nastupa jer je dokazao da može biti vođa na terenu ako se prema njemu pristupi na normalan način. Slatke brige sam imao na vratarskoj poziciji, bilo mi je doista svejedno da li je na vratima stajao Josip Marić ili Sonny Boy Dražić. Izdvojio bih još “čarobnjaka” sa loptom Josipa Jurića, “nezaustavljivog” kapetana Ivana Kosa i vrijednu “radilicu” Filipa Onića. U zadnjih nekoliko kola se probudio i Hrvoje Šikić i našoj je igri udahnuo veću dimenziju.

8. Meni se čini da je u Mraclinu sve posloženo, od Uprave preko mlađih uzrasta i infrastrukture do igrača seniorske ekipe. Kakve je ciljeve pred Vas postavila Uprava kluba? Kakvi su bili Vaši osobni ciljevi?

Da, Mraclin je organizirani klub sa vrijednom mladom upravom. Pred nas je postavljen cilj ostanka u natjecanju, a momčad je vjerovatno sada sa svojim rezultatima dala klubu drugu ambiciju, o kojoj više ne mogu govoriti. Osobna ambicija?!? Ne budim se u jutro da bih bio drugi!

9. Kako ocjenjujete kvalitetu lige u igračkom, ali i infrastrukturnom smislu? Kako ocjenjujete nastupe i plasmane turopoljskih klubova i kako ih vidite na proljeće?

Infrastruktura je na očekivanoj razini, a kvaliteta ekipa u natjecanju je takva da se u utakmicama ima što vidjeti. U nastupe i procjenu turopoljskih klubova se ne bih upuštao jer ne znam kako funkcioniraju i kakve su im ambicije. Želja  mi je da Mraclin ostvari ono što je bila moja osobna ambicija.

Foto: Vitomir Štuban/Arhiva

10. O dobroj atmosferi u i oko kluba puno govore i navijači. Kakvi su navijači Mraclina?

Navijači su veliko bogatstvo ovog kluba. Tijekom mojeg boravka u klubu su stvarno bili velika podrška i jako će mi nedostajati pjesma i veselje sa njima nakon odigrane utakmice. Pratili su nas na svim igralištima diljem naše Županije, bili su naš dvanaesti igrač u svakoj utakmici. Znali su napraviti takvu atmosferu da mi je stajala “knedla” u grlu i suzile mi oči od ponosa i sreće.

11. I na kraju, u ovo predblagdansko vrijeme, uz čestitke za rezultate postignute na sportskom polju, želim Vama i Vašoj obitelji čestit Božić i sretnu i uspješnu Novu 2021. godinu. Vaša riječ za kraj?

Zahvaljujem na čestitkama te uzvraćam na željama za Božić i Novu godinu! Za kraj bih rekao da sam u Mraclinu proveo prekrasne dvije godine. Rekao bih da sam svojim radom bio okidač ovoj upravi da radi u interesu kluba iznad svojih mogućnosti. Oni su svojim angažmanom meni osigurali potrebne uvjete za rad i mislim da smo zajedno bili strašan tim! Igrači su i upravu i mene tjerali svojom odgovornošću u radu da im posvetimo maksimalnu pozornost i to su višestruko vraćali na terenu za igru. Stvorila se jako dobra kemija između svih nas i funkcionirali smo kvalitetno upravo radi međusobnog uvažavanja i podrške. Bilo je kriznih trenutaka, ali uvijek smo znali naći izlaz iz tunela! Jedan lijepi period je iza mene i vjerujem da me u nogometu čeka još puno lijepih trenutaka, ali boravak i rad u Mraclinu će uvijek imati posebno mjesto u meni!

Tekst i foto: Zlatan Sever/Cityportal.hr

Sport

FOTO Odbojkašice Velike Gorice zabilježile 18. pobjedu

Objavljeno

na

Objavio/la

27.03.2023. Velika Gorica, Vukovina. Prva B liga-17.kolo: OK Velika Gorica – OK Kelteks II (Karlovac) 3:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

27.03.2023. Velika Gorica, Vukovina. Prva B liga-17.kolo: OK Velika Gorica – OK Kelteks II (Karlovac) 3:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Velika Gorica je u odgođenoj utakmici 17. kola u ‘1.B hrvatskoj odbojkaškoj ligi skupina Sjever – seniorke’ pobijedila ekipu OK Kelteks II (Karlovac) rezultatom 3:2, samo jedan dan nakon pobjede 3:0 protiv OK Dinamo II (Zagreb).

27.03.2023. Velika Gorica, Vukovina. Prva B liga-17.kolo: OK Velika Gorica – OK Kelteks II (Karlovac) 3:2. Foto: David Joliæ/cityportal.hr

27.03.2023. Velika Gorica, Vukovina. Prva B liga-17.kolo: OK Velika Gorica – OK Kelteks II (Karlovac) 3:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Susret dvije vodeće ekipe Lige bio je odbojkaška poslastica! Sjajna odbojka, vatromet uspješnih poteza, servisi, smečevi, blok, prijem, promjena rezultata i odluka u pet setova. Trajanje utakmice 110 minuta.

27.03.2023. Velika Gorica, Vukovina. Prva B liga-17.kolo: OK Velika Gorica – OK Kelteks II (Karlovac) 3:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

27.03.2023. Velika Gorica, Vukovina. Prva B liga-17.kolo: OK Velika Gorica – OK Kelteks II (Karlovac) 3:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Prvi set Karlovčanke su dobile u fiksu (26:28) iskoristivši treću set loptu, nakon što su Goričanke propustile realizirati svoju set loptu kod 24:23. Domaće su uzvratile u 2. setu (25:19), ekipa iz Karlovca dobila je 3.set i to je već značilo da je lider lige izgubio prvi bod u ovom prvenstvu.

27.03.2023. Velika Gorica, Vukovina. Prva B liga-17.kolo: OK Velika Gorica – OK Kelteks II (Karlovac) 3:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

27.03.2023. Velika Gorica, Vukovina. Prva B liga-17.kolo: OK Velika Gorica – OK Kelteks II (Karlovac) 3:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Igračice trenera Vinka Ivelja su spašavale utakmicu u 4. setu, a Kelteks II je u ranoj fazi iskoristio oba timeouta, kod 7:4 i 12:7. Domaće nisu usporile (15:9, 20:11, 22:14), izjednačile su na 2:2 u setovima i odvele utakmicu u 5.set.

27.03.2023. Velika Gorica, Vukovina. Prva B liga-17.kolo: OK Velika Gorica – OK Kelteks II (Karlovac) 3:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Odlična ekipa iz Karlovca bolje je otvorila zaključni set (1:4, 4:7, 6:8), na 8:8 timeout Kelteksa II, slijedi (8:10, 9:11) te poen za poen (11:11, 11:12, 12:12). Na 12:13 trener Ivelj zove minutu odmora i Velika Gorica s tri uzastopna poena osvaja odlučujući set (15:13) za svoju 18. uzastopnu pobjedu!

27.03.2023. Velika Gorica, Vukovina. Prva B liga-17.kolo: OK Velika Gorica – OK Kelteks II (Karlovac) 3:2. Treneri Vinko Ivelj i Goran Zec. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Velika Gorica na 1. mjestu ima 53 boda i trenutno ima 12 bodova prednosti pred drugoplasiranim Kelteksom II (41 bod). Do kraja prvenstva su još tri redovna kola i po jedna odgođena utakmica Velike Gorice odnosno Kelteksa II.

Galerija fotografija

Prva B hrvatska odbojkaška liga skupina Sjever 2022./2023., 17. kolo

OK Velika Gorica – OK Kelteks II (Karlovac) 3:2 (26:28, 25:19, 20:25, 25:16, 15:13)

Velika Gorica, Vukovina. Sportska dvorana Osnovne škole Vukovina. Ponedjeljak, 27.03.2023., 20:30 sati. Sutkinje: Ana Visković i Viktorija Knezović. Zapisničarka: Marta Drakula. Delegat: Predrag Dilberović (svi iz Zagreba).

VELIKA GORICA: Erika Filipan (L), Mila Lukić (cap.), Ema Injić, Antonia Mlinac (L), Mia Ninčević, Petra Predrijevac, Valentina Soldan, Paula Pavlović, Ema Đurak, Sara Kolar, Lea Meštrović, Nikol Matić. Trener: Vinko Ivelj. Pomoćni trener: Dražen Uzelac.

KELTEKS II: Katarina Vladić, Iris Rupčić, Maja Milovanović, Lea Lukačić, Anamaria Murn, Paula Peračković, Iva Vinski (L), Hana Ratković, Anja Malnar, Tea Šolić, Lora Grubešić (cap.) (L), Barbara Špišić, Helena Topić, Paola Svilar. Trenerica: Sanja Belobaba. Pomoćni trener: Goran Zec.

Poredak: 1. OK Velika Gorica 53 (18 18 0 54:7), 2. OK Kelteks II 41 (18 14 4 47:23), 3. OK Petrinja 39 (19 13 6 43:27), 4. ŽOK Ivanec 35 (18 13 5 44:29), 5. OK Dinamo II 29 (19 10 9 39:35), 6. ŽOK Kaštel 28 (19 9 10 35:33), 7. OK Nedelišće Elting 23 (19 7 12 29:40), 8. ŽOK Vrbovec 22 (19 7 12 30:43), 9. HAOK Mladost III 21 (19 7 12 27:42), 10. OK Olimpik II 17 (19 5 14 27:47), 11. HOK Gorica 13 (19 5 14 22:49), 12. OK Medveščak 15 (18 4 14 23:45). (Poredak se određuje prema broju pobjeda, a tek onda prema broju bodova i količniku setova?!)

Nastavite čitati

Sport

Veterani Mladost Obrezina sretno i spretno do bodova u Novom Čiču

Igrali su zaostalu utakmicu 13. kola prvenstva NS Velika Gorica.

Objavljeno

na

Objavio/la

Veterani Dinama i Mladosti iz Obrezine igrali su jučer 27. ožujka, u Novom Čiču od 17.30 zaostalu utakmicu 13. kola prvenstva NS Velika Gorica. Slavila je Mladost 0-1 golom Kadabeca u 16. minuti zanimljive i za Dinamo šokantne utakmice. Zašto? Dinamovci su se propisno ispromašivali, a jedan od kibica (gledatelja) u nevjerici je kazao na kraju da su plavi morali zabiti barem pet komada.

Veterani Dinamo Hidrel – Mladost iz Obrezine – foto: Mato Paviša

Nabrajati i opisivati sve prilike nema smisla jer bi potrajalo. Imali su i gosti svoje zgode, ali u daleko u manjem broju. Mladostaši su imali mirnoću i fino kombinirali, a iz jedne takve su i zabili taj pobjedonosni gol. A u nogometu se broje golovi i pobjeda je onda zasluženo pripala old boysima iz Obrezine.

Veterani Dinamo Hidrel – Mladost iz Obrezine – foto: Mato Paviša

DINAMO – MLADOST OBREZINA 0-1

NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrel. Gledatelja 10. Sudac Tihomir Bratković (Velika Gorica).

STRIJELAC: 0-1 Kadabec (16).

DINAMO: Radović, Hemen, Ljubas, Malbaša, Husko, Slivak, Stipetić, Milanščak, Jukić, Krlić, Jorgić (još su igrali: Župetić, J. Šantek, Penić, Horvačić, D. Šantek, Mentor). Voditelj: Stjepan Grgar

MLADOST OBREZINA: Sambolić, Orešković, Vučilovski, Kadabec, Plepelić, Tadić, Sulimanac, Kršek, Bičanić, Borko, Ivanušić (još su igrali: Sopina, Majić, Božić, Kotarski, Grdović). Voditelj: Tomislav Posavac

 

Nastavite čitati

Obrazovanje

FOTO Srednja strukovna škola najbolja u futsalu na gradskom natjecanju

Objavljeno

na

Objavio/la

27.03.2023. Velika Gorica. Gradsko natjecanje srednjih škola u futsalu za mladiće. ŠSD Bumbar. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Gradsko natjecanje školskih sportskih društava (ŠSD) srednjih škola Grada Velike Gorice u futsalu za mladiće održano je jučer (ponedjeljak, 27.ožujka 2023.) u dvorani Srednjih škola, a domaćin natjecanja bila je Ekonomska škola. Natjecala su se 4 ŠSD-a: ŠSD Bumbar (Ekonomska škola Velika Gorica, voditelj Kristijan Ban, prof.), ŠSD GVG (Gimnazija Velika Gorica, voditelj Goran Polan, prof.), ŠSD Velgor (Srednja strukovna škola, voditelj Siniša Rajšić, prof.) i ŠSD Zrakoplovac (Zrakoplovna tehnička škola Rudolfa Perešina, voditelj Krešimir Lušić, prof.).

27.03.2023. Velika Gorica. Gradsko natjecanje srednjih škola u futsalu za mladiće. Foto: David Jolić/cityportal.hr

27.03.2023. Velika Gorica. Gradsko natjecanje srednjih škola u futsalu za mladiće. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Turnir je odigran po jednostrukom bod sustavu (6 međusobnih duela), a utakmice su igrane u trajanju 2×12 minuta. Sudio je Stjepan Sučić, mladi sudac iz Nogometnog saveza Velika Gorica. Pobjednički sastav plasirao se na županijsko natjecanje.

27.03.2023. Velika Gorica. Gradsko natjecanje srednjih škola u futsalu za mladiće. ŠSD GVG. Foto: David Jolić/cityportal.hr

27.03.2023. Velika Gorica. Gradsko natjecanje srednjih škola u futsalu za mladiće. ŠSD Zrakoplovac. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Igrači Srednje strukovne škole zasluženo su pobjednici gradskog natjecanja, jer su u sva tri susreta prikazali bolju igru i slijedom toga zabilježili tri pobjede. Odluka o pobjedniku natjecanja pala je u susretu Strukovne i Ekonomske, kada su Patrik Đurašić, Antonio Perić, Marko Đurašić, Luka Kaurin i ostalo društvo zaostatak od 0:2 furioznom igrom pretvorili u pobjednički 3:2.

27.03.2023. Velika Gorica. Gradsko natjecanje srednjih škola u futsalu za mladiće. Foto: David Jolić/cityportal.hr

27.03.2023. Velika Gorica. Gradsko natjecanje srednjih škola u futsalu za mladiće. Foto: David Jolić/cityportal.hr

27.03.2023. Velika Gorica. Gradsko natjecanje srednjih škola u futsalu za mladiće. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Nogometni turnir je bio i jeste najkvalitetnije sportsko nadmetanje srednjoškolaca na gradskoj razini. Strukovnjaci su ovom pobjedom prekinuli dominaciju ekonomista i njihov niz od 6(!) uzastopnih trijumfa na gradskim natjecanjima.

Galerija fotografija

Gradsko natjecanje srednjih škola u futsalu za mladiće

Rezultati, redoslijed, sastav pobjednika

ŠŠD Zrakoplovac – ŠSD Velgor 1:7, ŠSD GVG – ŠSD Bumbar 1:4, ŠSD Velgor – ŠSD Bumbar 3:2, ŠSD Zrakoplovac – ŠSD GVG 0:4, ŠŠD GVG – ŠSD Velgor 1:4, ŠSD Bumbar – ŠŠD Zrakoplovac 3:3.

Redoslijed: 1. ŠSD Velgor 9 (3 3 0 0 14:4), 2. ŠSD Bumbar 4 (3 1 1 1 9:7), 3. ŠSD GVG 3 (3 1 0 2 6:8), 4. ŠSD Zrakoplovac 1 (3 0 1 2 4:14).

ŠSD Velgor: Josip Povoljnjak, Patrik Đurašić, Antonio Perić, Marko Đurašić, Luka Kaurin, Josip Markov, Andrija Forjan, Leon Agatić, Niko Šestak, Jurica Mihalinčić. Voditelj: Siniša Rajšić, prof.

Nastavite čitati

Sport

FOTO Vrlo dobra igra i uvjerljiva pobjeda Turopoljca

Objavljeno

na

Objavio/la

26.03.2023. Velika Gorica, Kuče. JŽŽNL-19.kolo: NK Turopoljac – NK Strmec (Bedenica) 4:0. Filip Saraf. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Turopoljac je u 19. kolu JŽNL-e pobijedio Strmec iz Bedenice rezultatom 4:0 golovima Filipa Sarafa (2), Tomislava Horvata i Filipa Careva. Početak susreta bio je obilježen ponekom ishitrenom reakcijom, jer bilo je očito da su domaći bili posebno motivirani da uknjiže bodove, a gosti su igrali otvorenog garda.

26.03.2023. Velika Gorica, Kuče. JŽŽNL-19.kolo: NK Turopoljac – NK Strmec (Bedenica) 4:0. Foto: David Jolić/cityportal.hr

26.03.2023. Velika Gorica, Kuče. JŽŽNL-19.kolo: NK Turopoljac – NK Strmec (Bedenica) 4:0. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Domaći su došli u vodstvo nakon ubačaja Maria Matasića s lijeve strane i Saraf je neometano loptu poslao u praznu mrežu za 1:0. Gosti iz Bedenice nisu odustali od svog načina igre, iako su u sredini terena imali podređenu ulogu i svaki napad domaćih bio je prijetnja za njihova vrata.

26.03.2023. Velika Gorica, Kuče. JŽŽNL-19.kolo: NK Turopoljac – NK Strmec (Bedenica) 4:0. Foto: David Jolić/cityportal.hr

26.03.2023. Velika Gorica, Kuče. JŽŽNL-19.kolo: NK Turopoljac – NK Strmec (Bedenica) 4:0. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Na dva 2:0 povisio je Saraf solo akcijom kada se prošetao rubom kaznenog prostora s desne na lijevu stranu i onda dijagonalom pogodio donji kut suparničkih vrata. Strmec je pokušao parirati bočnim prodorima i ubačajima pred vrata Zekića, u dva navrata to je izgledalo obećavajuće, ali pogotka nije bilo.

26.03.2023. Velika Gorica, Kuče. JŽŽNL-19.kolo: NK Turopoljac – NK Strmec (Bedenica) 4:0. Foto: David Jolić/cityportal.hr

26.03.2023. Velika Gorica, Kuče. JŽŽNL-19.kolo: NK Turopoljac – NK Strmec (Bedenica) 4:0. Foto: David Jolić/cityportal.hr

26.03.2023. Velika Gorica, Kuče. JŽŽNL-19.kolo: NK Turopoljac – NK Strmec (Bedenica) 4:0. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Kada je Horvat u 54. povisio na 3:0, bio je to znak da će Turopoljac zabilježiti uvjerljivu pobjedu, a to je potvrdio Carev pogotkom za 4:0 u završnom dijelu susreta.

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska liga 2022./2023., 19. kolo

NK Turopoljac – NK Strmec (Bedenica) 4:0 (2:0)

Kuče. Igralište ŠRC Kuče. Gledatelja 100. Nedjelja, 26.03.2023., 16:30 sati. Sudac: Dario Cikojević (Novaki). Pomoćni suci: Tihomir Sopić i Albert Trstenjak (oba iz Samobora). Delegat: Matija Dukić (Zaprešić). Strijelci: 1:0 – Saraf (21), 2:0 – Saraf (41), 3:0 – Horvat (54), 4:0 – Carev (80).

TUROPOLJAC: Zekić, Domić (od 86. Mikulin), Hadžiabdić, Perić, Matasić, Saraf (od 86. Selman), Čaić (od 74. Hren), Hercigonja (od 65. Carev), Čunčić (cap.), Horvat, Mlinarić (od 86. Janković). Trener: Stiven Žitnik.

STRMEC: Plantić, Jagić (od 72. R.Kuzmić), Novački, Kranjec, Huzjak, M.Antolković (od 72. M.Kuzmić), Mihalic (od 58. Gabriel), Posavec, K.Antolković (od 58. Plenar), Trčak, Santos (od 72. Majcug). Trener: Zdravko Benjak.

Nastavite čitati

CityTV

VIDEO Spektakularan doček srebrnih odbojkaša u Kravarskom

Najveći je to sportski uspjeh Osnovne škole u Kravarskom do sada.

Objavljeno

na

Bakljadom i pjesmom, roditelji, prijatelji i mještani Kravarskog svečano su ispred osnovne škole dočekali svoje učenike odbojkaše, a koji su se s Državnog prvenstva osnovnih škola u odbojci u Poreču vratili sa srebrnom medaljom. Najveći je to sportski školski uspjeh Osnovne škole u Kravarskom do sada.

– Hvala svima na ovom lijepom dočeku, ovako nešto nismo očekivali. Pokazali smo da se kvalitetnim i kontinuiranim radom na satu tjelesne i zdravstvene kulture može zaista puno toga postići. Iako je srebrna, ova medalja za nas je zlatnog sjaja – istaknuo je mentor i profesore Leon Levar koji je vodio pobjedničku ekipu na ovom turniru.

Uz profesora Levara na turniru je bio i Matija Ribić, nekadašnji profesor tjelesne kulture, a koji je utabao put sportskim uspjesima ove male škole.

– Ovi dječaci su uz mene rasli i izrasli u to što jesu danas. Hvala djeci koja su godinama pratili svaku uputu i detalj, koji se nekima činio nebitan, a zapravo je bio ključ za ovo što sada imaju i što im nitko nikada neće moći oduzeti. Dečki nastavite tim putem, a ja ću biti uvijek tu uz vas – naglasio je Ribić.

 

Nastavite čitati

Reporter 423 - 23.02.2023.

Facebook

Izdvojeno