Poveži se s nama

HOTNEWS

FOTO Fuji četvrtu godinu zaredom dio globalne manifestacije Wings for Life World Run

Iako osjećaj nije isti kao kad se trči u Zadru, sudionike je nosio osjećaj zajedništva, te su mnogi oborili svoje rekorde.

Objavljeno

Iako se neke manje utrke unatoč pandemiji koronavirusa diljem lijepe naše održavaju uživo, ona najveća i najmasovnija, ne samo u Hrvatskoj nego i u svijetu Wings for Life World Run i ove je, baš kao i prošle godine održana virtualno. Svi oni koji su željeli trčati za one koji ne mogu, mogli su to uplatom startnine čiji iznos u stopostotnom iznosu ide za istraživanje ozljede leđne moždine, a kako je sve bilo virtualno svatko je birao lokaciju za trčanje.

Drugu godinu zaredom dio Fuji teama u sklopu Wingsa trčao je na pisti ZTC-a.

-Ovo su nam četvrti Wingsi, drugi preko aplikacije, i iako nas je ove godine bilo najmanje u timu, kad je utrka krenula svi smo bili tako nabrijani i bez obzira što osjećaj nije kao u Zadru, nosio nas je osjećaj zajedništva, neki su oborili svoje rekorde. Taj moto “trčimo za one koji ne mogu” ima dublji smisao i gura nas naprijed. Drago mi je da održavamo taj kontinuitet i da se nalazimo svake godine. Sjajna je to priča koju obožavamo podržavati i nadam se da sljedeće godine idemo u Zadar obarati rekorde. – kaže kapetanica Fuji teama Marina Drašković.

-Bilo bi mi drago kad bismo uspjeli privući još više ljudi da trče Wingse, nebitno, u našem timu ili ne. Ovo je super prilika da se pokrenemo i imamo neki cilj, to je vrlo pozitivna priča, a mi ćemo i dalje trčati pod sloganom “I move 4 Fuji” u nadi da će nam se u budućnosti pridružiti što više Goričana. – zaključuje Marina.

Galerija fotografija:

CityTV

VIDEO City puls: Na Podbrežnici se gradi cageball igralište

Objavljeno

on

Bili smo u obilasku radova na području grada i provjerili kako napreduju radovi u Tomaševićevoj ulici te što se to gradi u Podbrežnici. Doznajte i kakav je to sporazum potpisao gradonačelnik Krešimir Ačkar s predstavnicima Međunarodne zračne luke Zagreb. Saznajte i koja sorta jagode je po procjeni potrošača  najbolja, ali i što vas sve čeka na Goričkim večerima…

Nastavi čitati

HOTNEWS

Država će s pola milijuna kuna financirati obnovu Starog grada Lukavec

Gradonačelnik Krešimir Ačkar danas je potpisao ugovor o korištenju sredstava…

Objavljeno

on

U potresu koji nas je zadesio u prosincu prošle godine stradali su mnogi kulturni objekti na našem području, a među njima je najveću štetu pretrpio Stari grad Lukavec. Otpalo je dosta žbuke na svodovima, a projekt sanacije trebao bi uključiti i saniranje tornja. Obnova bi uskoro trebala početi, a dio sredstava osiguran je iz državnog proračuna.

– Nastavljamo uspješnu suradnju sa Vladom RH i ministarstvima. U suradnji s Ministarstvom kulture i medija osigurali smo pola milijuna kuna iz državnog proračuna za radove na Starom gradu Lukavcu. Danas smo potpisali ugovor o korištenju sredstava, objavio je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

 

Nastavi čitati

CityTV

INTERVJU TJEDNA – mag.pharm. Miranda Kokotović, Ljekarne Zagrebačke županije

Objavljeno

on

Burnout sindrom odnosno sindrom izgaranja na poslu, je svakako postao milenijski problem suvremenog načina života. Kako ga prepoznati, koji su mu simptomi te kako ga prevenirati, doznajte u emisiji Intervju tjedna. Kako nam s farmakološke strane mogu pomoći djelatnici Ljekarni Zagrebačke županije, doznali smo od magistre farmacije Mirande Kokotović. Više pogledajte u videu.

Nastavi čitati

Reporter 404 - 13.05.2021.

Facebook

Izdvojeno