Poveži se s nama

HOTNEWS

FOTO Biciklisti i unatoč kiši ‘povezali’ Goricu i Zagreb

Na Buzinu su dobili policijsku pratnju koja ih je nadzirala do zagrebačkog Strossmayerovog šetališta

Objavljeno

Biciklijada „VG ZG VG“ jutros je i unatoč kiši povezala dva susjedna grada. Dio rute od goričkog Pučkog otvorenog učilišta do Buzina 50 biciklista vozio je pješačko-biciklističkom stazom, a zatim se kolona biciklista kretala kolnikom.

16.09.2017. – Biciklijada VG-ZG-VG. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

Na Buzinu su dobili policijsku pratnju koja ih je nadzirala do zagrebačkog Strossmayerovog šetališta, gdje im je bila organizirana okrijepa i glazbeni program.

Oko 14,30 sati biciklistička karavana krenula je prema Velikoj Gorici. Manifestaciju je organizirala Udruga Ekoregija Velika Gorica u suradnji s partnerima Proglasom i Nextbikeom.

Galerija fotografija:

CityTV

VIDEO City puls: Na Podbrežnici se gradi cageball igralište

Objavljeno

on

Bili smo u obilasku radova na području grada i provjerili kako napreduju radovi u Tomaševićevoj ulici te što se to gradi u Podbrežnici. Doznajte i kakav je to sporazum potpisao gradonačelnik Krešimir Ačkar s predstavnicima Međunarodne zračne luke Zagreb. Saznajte i koja sorta jagode je po procjeni potrošača  najbolja, ali i što vas sve čeka na Goričkim večerima…

Nastavi čitati

HOTNEWS

Država će s pola milijuna kuna financirati obnovu Starog grada Lukavec

Gradonačelnik Krešimir Ačkar danas je potpisao ugovor o korištenju sredstava…

Objavljeno

on

U potresu koji nas je zadesio u prosincu prošle godine stradali su mnogi kulturni objekti na našem području, a među njima je najveću štetu pretrpio Stari grad Lukavec. Otpalo je dosta žbuke na svodovima, a projekt sanacije trebao bi uključiti i saniranje tornja. Obnova bi uskoro trebala početi, a dio sredstava osiguran je iz državnog proračuna.

– Nastavljamo uspješnu suradnju sa Vladom RH i ministarstvima. U suradnji s Ministarstvom kulture i medija osigurali smo pola milijuna kuna iz državnog proračuna za radove na Starom gradu Lukavcu. Danas smo potpisali ugovor o korištenju sredstava, objavio je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

 

Nastavi čitati

CityTV

INTERVJU TJEDNA – mag.pharm. Miranda Kokotović, Ljekarne Zagrebačke županije

Objavljeno

on

Burnout sindrom odnosno sindrom izgaranja na poslu, je svakako postao milenijski problem suvremenog načina života. Kako ga prepoznati, koji su mu simptomi te kako ga prevenirati, doznajte u emisiji Intervju tjedna. Kako nam s farmakološke strane mogu pomoći djelatnici Ljekarni Zagrebačke županije, doznali smo od magistre farmacije Mirande Kokotović. Više pogledajte u videu.

Nastavi čitati

Reporter 404 - 13.05.2021.

Facebook

Izdvojeno