Povežite se s nama

Crna kronika

Muškarac u Lukavcu sletio s traktorom u kanal i na mjestu poginuo

Jučer oko 18:30 sati.

Objavljeno

na

Nesretan slučaj dogodio se jučer oko 18:30 sati u Lukavcu.

Kako ističu iz policije, 64-godišnjak se vozio traktorom sisačih registarskih oznaka po nerazvrstanoj cesti u Lukavcu. No, iz zasada još neutvrđenog razloga sletio je s ceste i prevrnuo se u kanal.

Muškarac je preminuo na mjestu događaja, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Crna kronika

Sukob u Lazima Turopoljskim završio teškom ozljedom 28-godišnjaka

Osumnjičeni je muškarac uhićen te je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Objavljeno

na

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o sukobu koji se dogodio u petak 30. kolovoza oko 23:30 sati u Lazima Turopoljskim. Slučaj je zapravo prijavljen tek u ponedjeljak 2. rujna, a kako navode u sukobu dvojice mladića završio je teškom ozljedom 28-godišnjaka.

Naime, 31-godišnjak je najprije verbalno prijetio 28-godišnjaku, a zatim ga je i fizički napao tupim predmetom i teško ga ozlijedio.

Osumnjičeni je muškarac uhićen te je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Nastavite čitati

Crna kronika

U prevrtanju kamiona na nasipu između Veleševca i Ruče stradao 64-godišnji vozač

Dogodilo se oko 13 sati na nasipu u izgradnji.

Objavljeno

na

Nesretan slučaj dogodio se jučer oko 13 sati između Veleševca i Ruče, javljaju iz Poilcijske uprave zagrebačke. Naime, na nasipu koji je u izgradnji, 64-godišnji zaposlenik poduzeća upravljao je teretnim automobilom makarskih registarskih oznaka, a kojom prilikom je došlo do odrona tla zbog čega se kamion prevrnuo na bočnu stranu.

Vozač je u prevrtanju vozila teško ozlijeđen i liječnička mu je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava. O svemu je obaviještena Inspekcija rada Državnog inspektorata Republike Hrvatske.

Nastavite čitati

Crna kronika

Tragedija izbjegnuta za dlaku! Na Bundeku dijete plutalo na površini jezera

Jučer oko 19 sati.

Objavljeno

na

Velika tragedija izbjegnuta je jučer u Novom Zagrebu na prostoru jezera Bundek. Kako je izvijestila Policijska uprava zagrebačka iz za sad, neutvrđenog razloga, maloljetno dijete, neplivač, bez ičije pratnje ušlo je u jezero.

Sve se odvijalo jučer 31. kolovoza oko 19 sati. Naime, protekom određenog vremena članovi obitelji i prijatelji uočili su dijete kako pluta na površini jezera, priskočili mu u pomoć i izvukli ga iz jezera.

Liječnička pomoć djetetu je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je zadržano na hospitalizaciji, a zasad nije životno ugroženo.

Nastavite čitati

Crna kronika

Prometna u Maloj Buni: 70 – godišnjak sletio s ceste pa naletio na betonski most

Vozač je teško ozlijeđen.

Objavljeno

na

U Maloj Buni jučer se dogodila prometna nesreća u kojoj je stradao 70-godišnjak. Kako su izvijestili iz Policijske uprave zagrebačke, dogodila se oko 13:15 sati u Mikulinovoj ulici.

– Spomenuti vozač dolaskom do kućnog broja 20 nije se kretao uz desni rub kolnika i na tolikoj udaljenosti od njega, da ne ugrožava druge sudionike u prometu i ne izlaže sebe opasnosti. Tom prilikom je prešao na lijevu stranu kolnika, a potom sletio na meki teren te naletio na betonski most – javljaju iz policije.

Muškarac je teško ozlijeđen, a  liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Nastavite čitati

Crna kronika

Zapalio Audi u dvorištu obiteljske kuće u Odri

Požar je izbio najvjerojatnije zbog ubacivanja pirotehničkih sredstava.

Objavljeno

na

Nepoznati počinitelj jučer, 24. kolovoza između 2.30 i 3 sata, u Odri u Malomlačkoj ulici, zapalio je automobil u dvorištu obiteljske kuće.

Kako ističu iz Policijske uprave zagrebačke, prem prikupljenim informacijama, počinitelj je ušao u dvorište i prišao parkiranom automobilu marke Audi kojim se koristi 40-godišnjakinja, potom razbio staklo i zapalio unutrašnjost automobila. Požar se sam ugasio, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

– Obavljenim je očevidom utvrđeno da je požar izbio najvjerojatnije zbog ubacivanja pirotehničkih sredstava kroz prozor kojom prilikom je djelomično nagorila unutrašnjost automobila – ističu iz policije.

Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća eura.

Nastavite čitati

Reporter 440 - 29.08.2024.

Facebook

Izdvojeno