Povežite se s nama

Vijesti

Za dva dana snimanja TV reklame zaradi više od tisuću eura, evo detalja!

Prijave su do srijede, 6.ožujka.

Objavljeno

na

U najboljim si godinama, fit i lijepih crta lica? Možda si baš ti osoba koja će biti izabrana za jednu od glavnih ili sporednih uloga u jednoj TV reklami, a pritom možeš zaraditi i više nego li pristojan honorar, i to za dva dana posla! Produkcija i casting agencija Serena Pro u potrazi je za statistima za potrebe snimanja TV reklame, a rok je srijeda, 6.ožujka.

Za glavnu mušku ulogu traže ‘vrhunski građenu osobu, koja mora imati lijepe ili zanimljive crte lica i karizmu’, u dobi između 27 i 35 godina. Za glavnu žensku ulogu, traže ‘karizmatičnu i lijepu osobu, manekenski tip obavezno. Osoba mora biti prirodna, bez filera ili bilo kakvih dodataka na licu. U dobi između 27 i 35 godina’, navode iz ove casting agencije. Tu je i sporedna uloga djevojke glavnog lika, koja bi trebala biti u dobi od 24 do 30 godina, te ‘iznimno zgodna djevojka za kojom bi se svatko okrenuo’, uz napomenu kako će u reklami morati grliti glavnog glumca i s njim ležati u krevetu. Za svaku od ove tri uloge nudi se honorar od 1176 eura neto.

Za sporedne uloge ‘muškaraca iz SPA centra’, traže se mladići od 22 do 30 godina, uz opis ‘ovdje tražimo muškarce koji izgledaju kao da su izašli iz reklame za parfeme, odlično građeni (teretana), crte lica ne moraju nužno biti klasično lijepe, ali moraju biti markantni’, a oni koji budu odabrani zaradit će honorar od 500 eura neto.

Reklama se snima u Zagrebu, između 10. i 15. ožujka, glavne uloge snimanju dva dana, a zainteresirani se mogu javiti na e-mail: [email protected], uz ove podatke: ime i prezime, grad iz kojeg dolazite, koliko imate godina, navesti za koju ulogu se prijavljujete, broj telefona, te dvije fotografije (lice i stas).

– Molimo vas da nam ne šaljete fotografije sa sunčanim naočalama, šeširima, one na kojima ste sa cijelim razredom i slične – preporučuju iz agencije.

Sretno svima!

Naslovnica i fotografije u članku: Ilustrativne/ Produkcija i casting agencija Serena Pro, FB

HOTNEWS

Zapjevajte u glas s Magazinom koji u petak otvara Goričke večeri

Koncert u Parku dr. Franje Tuđmana počinje u 20 sati, a ulaz je besplatan.

Objavljeno

na

Jedan od najdugovječnijih i najslušanijih domaćih pop sastava Magazin otvara u petak tradicionalnu proljetnu manifestaciju Goričke večeri. Pred goričkom publikom izvest će neke od svojih najvećih hitova; Rano, ranije, Piši mi, Put putujem, Tri sam ti zime šaptala ime, Simpatija, Kemija te mnoge druge.

Na sceni su već 43 godine, a tijekom godina uspješnog djelovanja izmijenilo se čak sedam pjevačica od kojih je svaka dala svoj obol. Andrea Šušnjara aktualna je i najdugovječnija pjevačica grupe. S Magazinom je već 13 godina.

Koncert u Parku dr. Franje Tuđmana počinje u 20 sati, a ulaz je besplatan.

– Uživajmo zajedno u koncertu za pamćenje uz popularne hitove na koje se već godinama zabavljaju brojne generacije – pozivaju iz Pučkog otvorenog učilišta.

Program Goričkih večeri pronađite ovdje. 

Nastavite čitati

Kultura

Hrvatski jezik glavna tema predavanja u goričkoj knjižnici

Hrvatski jezikoslovac Marko Alerić govorit će o jeziku kao općem, javnom i zajedničkom dobru.

Objavljeno

na

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti Zavod za znanstvenoistraživački i umjetnički rad u Velikoj Gorici u suradnji s Gradskom knjižnicom Velika Gorica organizira u četvrtak, 16. svibnja u 18 sati, predavanje na temu hrvatskoga jezika – Jezik kao opće, javno i zajedničko dobro.

Predavanje će održati prof. dr. sc. Marko Alerić, hrvatski jezikoslovac i predstojnik Katedre za metodiku nastave hrvatskoga jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

– Pitanje o hrvatskom jeziku bilo je u žiži interesa protekle godine kada je i donesen, po prvi puta, Zakon o hrvatskom jeziku. No, pitanje o jeziku ostaje uvijek aktualno. Bez jezika kao instrumenta komunikacije gotovo ne bi bilo ni čovjeka, ni ljudskog društva kakvo poznajemo. Pravo na jezik podrazumijeva pravo svake i uže i šire društvene zajednice na to da svoj komunikacijski sustav oblikuju u skladu sa svojim potrebama, da ga nazivaju svojim imenom, da njime oblikuju i prenose svoj identitet i svoje posebnosti, da svoje jezične sustave mijenjaju i preoblikuju, kao i da ih nastoje sačuvati od raznih utjecaja i naposljetku prenesu svojim potomcima – ističu organizatori.

Ulogu moderatorice preuzet će Katja Matković Mikulčić, inače upraviteljica Zavoda za znanstvenoistraživački i umjetnički rad u Velikoj Gorici.

 

 

Nastavite čitati

HOTNEWS

Po goričkoj obilaznici vozio pijan bez vozačke, pa izgubio nadzor i sletio s ceste

U nesreći je stradala 22-godišnja putnica, a vozač je uhićen.

Objavljeno

na

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o prometnoj nesreći koja se dogodila 13. svibnja oko 2 sata u Velikoj Gorici. Naime, 41-godišnjak se vozio Avenijom pape Ivana Pavla II s 1.28 promila alkohola u krvi. Dolaskom do raskrižja s Ulicom 153. brigade Hrvatske vojske nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste i vidljivosti iz kojeg razlog je izgubio nadzor nad vozilom te naletio na rubni kamen uslijed čega je sletio na meki teren s istočne strane raskrižja.

– U prometnoj nesreći 22-godišnja putnica iz osobnog automobila je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Nadzorom je utvrđeno da je vozač upravljao vozilom prije stjecanja prava na samostalno upravljanje odnosno bez položenog vozačkog ispita bilo koje kategorije – ističu iz policije.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu policijski službenici su uhitili osumnjičenog 41-godišnjaka, a kaznena prijava podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Vijesti

Dan je šećerne bolesti, a iz VG Dijabetičar pozivaju građane da provjere šećer u krvi i izmjere krvni tlak

Članovi udruge danas će provesti akciju od 10 do 12 sati na Tržnom centru i kod Robne kuće.

Objavljeno

na

Povodom Hrvatskog dana šećerne bolesti udruga VG Dijabetičar danas će na dvije lokacije u gradu provesti akciju mjerenja šećera i kontrolu krvnog tlaka.
Velikogoričani će koji žele imati priliku to provjeriti na dvije lokacije gdje će biti članovi udruge i to na Tržnom centru i kod Robne kuće od 10 do 12 sati.

– Dijabetes je u porastu, a mi se u Udruzi trudimo da za naše dijabetičare i druge građane dva puta tjedno mjerimo šećer i krvni tlak. Utorkom i petkom od 10 do 12 sati na adresi Trg kralja Tomislava 2. Pozivamo sve da nam se pridruže u što većem broju da obilježimo ovaj dan – ističe predsjednica VG Dijabetičar Marica Varjačić te podsjeća na moto Udruge koji glasi ‘Pokreni se, šećer izmjeri i zdravlje odaberi’.

Osim toga, večeras u Pučkom otvorenom učilištu organizirano je i stručno predavanje na ovu temu u 18 sati.

 

Nastavite čitati

CityTV

VIDEO Priča o pobjedi: Kako su mali pioniri postali veliki šampioni…

Naše kamere pratile su posljednju utakmicu sezone pionira HNK Gorice, odlučujući okršaj protiv Rijeke. Bilježili smo sve dramatične trenutke, sve emocije, pa pretočili to u video koji će ostati kao trajna uspomena ovim sjajnim klincima…

Objavljeno

na

Uživanje u uspjehu pionira HNK Gorice, novih prvaka države, ne prestaje ni cijela 24 sata poslije. Štoviše, ponos i zadovoljstvo koje osjećaju svi uključeni u ovu prekrasnu priču o nogometu i mladosti, o dječacima i pobjednicima, samo je sve veći. I svako podsjećanje na lica ovih klinaca nakon pobjede, na količinu sreće koja ih je preplavila, još jednom vraća sve lijepe emocije koje su okupljeni proživjeli zajedno s njima ove nedjelje navečer.

Sve je bilo spremno za veliko slavlje, raskošna pozornica glavnog igrališta velikogoričkog stadiona poslužila je kao kulisa na kojoj jednostavno ne može doći do posrtaja, no ovi dečki morali su odraditi još i zadnji dio posla. Na kraju su uspjeli, ostali su na jednom jedinom porazu cijele ove sezone, uz to su upisali i 17 pobjeda te osam remija, što je učinak koji je morao biti dovoljan za povijesni uspjeh.

I naše kamere bile su tu, spremne ovjekovječiti svaki komadić ove posebne nogometne večeri, pri čemu smo bili svjesni da svaka pretjerana pozornost može samo zakomplicirati stvari. Kao da nije bilo dovoljno što igraju na terenu na kojem su dosad utakmice gledali samo kao navijači, kojim već godinama trče igrači koji su im možda i idoli, pa još uz to i pune tribine… Samo su im još kamere falile!

Zato smo pokušali biti diskretni, umjereni koliko se može biti u ovako emotivnim trenucima, ali svejedno smo uspjeli zabilježiti sve elemente drame, svaku emociju, svaki važan trenutak. Što smo to uspjeli snimiti i zabilježiti, provjerite u sljedećih šest minuta svojih života…

Nastavite čitati

Reporter 436 - 11.04.2024.

Facebook

Izdvojeno