Povežite se s nama

HOTNEWS

TOMISLAV KIŠ Od svih posudbi najljepše mi je bilo u Gorici, a tu sam i najviše napredovao

Objavljeno

na

Ma koliko to ponekad bilo teško priznati, nogomet je u svega stotinjak godina svog razvoja u svijetu prerastao sve ono što su njegovi začetnici izvorno zamislili. Danas je nogomet društvena djelatnost koja okuplja mase, a neki će otići toliko daleko pa će reći da je nogomet prerastao u religiju koja ne dijeli ljude po boji kože ili stvara slojeve. Nogomet globalno povezuje i spaja, iako ćemo kao i u svakom segmentu života pronaći i one suprotne činjenice u kojima nogomet razdvaja, a baš u Hrvatskoj one ponekad i u nekim posebnim trenucima utječu i na podjele unutar sjevera i juga.

Tomislav Kiš Gorica FCBaš u takvim okolnostima godinama nezaobilazno prolazimo uz za nas vječne dileme u tome tko je bolji i da li se bolji nogomet u Hrvatskoj igra na sjeveru, jugu, istoku ili zapadu i baš u svakoj situaciji i u svakoj regiji ćemo slušati priče i uvjeravanja sa različitim odgovorima. Dinamo i Hajduk ili obrnuto Hajduk i Dinamo u nekoliko posljednjih desetljeća pričali su svoje posebne sportske priče i bilo da se radilo o prvenstvima bivše države ili unutar samostalne Hrvatske i danas su najžešće teme ipak one, o tome koliko je igrača iz Zagreba otišlo u Split i obratno.

Teško je povijesno ispratiti sve rane koje su u takvim situacijama kod obje strane bile vruće i bolne, no ne možemo zaboraviti transfere poput onih Dinamovih kada su Wilson Džoni ili Joško Jeličić iz “bilog” prelazili u modri dres, ili pak one modre od velikogoričkog “Turopoljskog topa” iz Lomnice Štefa Deverića i kultnog zagrebačkog djeteta Nike Kranjčara koji su u svojim karijerama modru boju mijenjali “bilom”. No, u svim ljubavima Torcide ne smijemo zaboraviti jednu koja je iz zagrebačke Dubrave put Splita krenula u srpnju 2011. godine i vrlo brzo postala ikona splitskog juga. Radi se o Tomislavu Kišu, mladiću iz zagrebačke Dubrave, koji je nakon svojih nogometnih epizoda u Dubravi, Dinamu i sesvetskoj Croatiji krenuo put Splita kao sedamnaestogodišnjak i vrlo brzo svojim igrama ovaj je plavokosi simpatični mladić postao ljubimac domaćih navijača. Mladi igrači u svojim karijerama prolaze i brojne prepreke kroz koje moraju potvrditi jesu li ili nisu, a obično se tu radi o čestim selidbama na posudbe. I upravo je jedna od važnijih stanica plavokosog splitskog Zagrepčanina koji je hladnokrvno punio mreže protivničkim vratarima bila i Gorica.

foto: Facebook

foto: Facebook

Dogodilo se to pomalo neočekivano u ljeto 2014. godine kada je u prvom tjednu priprema Gorice objavljena vijest kako Hajduk posuđuje Kiša Gorici, a ključnu ulogu u tom poslu odradio je tadašnji sportski direktor Gorice Igor Čalo. Nedugo potom, za Goricu su potpisali i Nikola Rak i Matija Dvorneković, Zagreb je iz druge HNL preselio u prvu, dok je Hrvatski Dragovoljac napustio elitni rang. Bili su tu bivši prvoligaši Inter i Cibalia, no Gorica je nekako iz sjene ponijela ulogu pritajenog favorita, a kako je prvenstvo odmicalo Kiš je postajao glavna karika Gorice u borbi za naslov. Golovi Tomislava Kiša nisu ostali nezapaženi, a Gorica je u toj sezoni dobila najviše novih fanova iz Dalmacije, a bijelih i crvenih adidas dresova sa prezimenom Kiš gotovo je bilo nemoguće kupiti jer su sve narudžbe išle put hrvatskog juga. Bila je to po svemu lijepa godina, Kiš je nakon samo šest mjeseci i blistavih partija u Gorici prebačen u slovenski Zavrč koji je igrao u najelitnijem rangu Slovenije, da bi se po završetku sezone vratio u Hajduk.

Gorica bez Kiša nije u proljeće kapitalizirala sve svoje prednosti od jeseni, a Kiš je u nekoliko blistavih utakmica nosio Hajduk kroz europska pretkola, da bi nakon neuspješnih pregovora i po mnogima premalo Hajdukove volje da zadrži ovog odličnog plavokosog mladića završio u Belgiji u KV Kortrijku koji se trenutno nakon 22 kola nalazi na 12 mjestu belgijske Jupiter PRO lige. Kiš je u 13 utakmica postigao dva pogotka. Nije nam bilo teško doći do Kiša, ipak je danas Facebook jedan od vodećih svjetskih medija, a bivši igrač Gorice se vrlo rado odazvao da zajedno popričamo o nogometnim temama.

KV Kortrijk je četvrti klub u koji si preselio u 2015. godini. Do veljače si bio na posudbi u Gorici, nakon toga polusezonu u Zavrču, nakon Zavrča Hajduk, pa onda sredinom jeseni u Belgiju. Nekima se već od nabrajanja vrti u glavi, kako igrač podnosi sve ove promjene?
“Da, uvijek je igračima teško proći određene faze privikavanja, ali mislim da sam se dobro snašao i da sam taj period sveo na najmanju moguću mjeru. Najteže mi padaju selidbe, pa dok se privikneš na nove ljude, sredinu, ali ne žalim se, gledam to pozitivno i u svakoj novoj sredini tražim nove izazove kako bih bio još bolji.”

foto: Facebook

foto: Facebook

Počeo si igrati nogomet u Dubravi gotovo pred kućnim pragom, nakon dvije godine završio u Dinamu. Nakon tri sezone u Dinamu pa Croatiji Sesvete, 2011. prelaziš u Hajduk. Što je to prelomilo i kako se uopće dogodilo da u takvom nogometnom putu dečko iz Dubrave potpiše za Hajduk?
Dolaskom u Croatiju Sesvete mnogo toga mi se poklopilo. Bio sam zdrav, dobro pripremljen i željan dokazivanja, a iza mene su ostale možda i moje tri ponajbolje igračke sezone. Nije dugo trebalo da mi dođe poziv od Hajduka i ne moram ni naglašavati da se to ne odbija.”
Za Hajduk si odigrao ukupno 42 utakmice i postigao 9 golova. Da li ti je bilo žao što odlaziš?
Nisam se puno naigrao u tim sezonama u Hajduku. Tek sad pred kraj sam dobivao nešto više prilika, jer u onim prijašnjim utakmicama su to bile tek simbolične minutaže. Nije mi bilo lako donijeti ovakvu odluku i ostaviti grad, klub i navijače sa kojima sa proživio nezaboravne trenutke. Vjerujte mi, proživio sam pet teških dana u kojima je bilo i suza kada sam donosio ovakvu odluku, ali prelomio sam isključivo zbog sebe, egzistencije i svoje karijere. Jesam li ispravno postupio, pokazat će vrijeme, no ja sam uvjeren da jesam.”

Posebna priča je tvoja velika poveznica sa Torcidom. Razmišljaš li o povratku na Poljud?
Moj odnos sa navijačima je doista bio i ostao poseban i stvarno smo se voljeli. Još danas se naježim kada se sjetim toga i naravno, volio bih se vratiti jednog dana. Poljud i Torcida se ne zaboravljaju nikada.”
Gorica je klub za koji si u seniorskoj karijeri zabio najviše pogodaka. Ukupno 11 u 16 utakmica, a bio si tu tek polusezonu. Kakav je dojam ostavila Gorica na tebe?
Moram biti iskren i konstatirati da je Gorica klub u kojem sam uzevši u obzir sve svoje posudbe najviše napredovao u kratkom vremenu. Tu mi je bilo i daleko najljepše, momčad je bila odlična, kao i atmosfera u svlačionici. Trenera Lončarevića da i ne spominjem, on nam je bio i roditelj i učitelj i njegov potpis se itekako osjetio u našoj igri. Ne mogu ne spomenuti odličnu upravu kluba koja nas je pratila na svakom koraku, kao i sve ljude koji rade u klubu, a to je potvrdilo ne samo da smo se odlučili za pravi klub koji mi je omogućio napredak u karijeri, već i da priče koje ne zaobilaze ni nas nogometaše o Gorici kao stabilnom i sređenom klubu točne. Gorica je odličan klub i uvijek bih preporučio Goricu mladim igračima koji žele napredak u svojoj karijeri.”

foto: Facebook

foto: Facebook

Velikogoričani te i danas zazivaju na stadionu kad krene po zlu. Pratiš li rezultate Gorice i misliš li da bi Gorica mogla i trebala tražiti poziciju unutar I HNL?
“He, he, lijepo je to čuti, a ovom prilikom se želim još jednom zahvaliti svim Velikogoričanima i navijačima Gorice što su me tako lijepo prihvatili. Naravno da pratim sve oko Gorice, šteta što u početku nove sezone nije dobro krenulo, jer bi Gorica sada bila u mnogo boljoj poziciji. No, teško je dvije godine zaredom, a kako čujem sve se slaže prema idućoj sezoni i čvrsto vjerujem da Gorica mora dobiti priliku igranja u I HNL i da će i uspjeti. Taj klub to može i zaslužuje.”
Čega se prvog sjetiš kad se spomene Gorica? Jesi li uspio upoznati i neke gradske kutke za vrijeme igranja u Velikoj Gorici?
“Nemam ništa posebno što bih izdvojio, bilo je mnogo lijepih trenutaka i sve tamo mi je jedna lijepa uspomena. Uvijek poslije utakmica, a ponekad i nakon pokojeg treninga izašao sam sa ostalim igračima na piće i stvarno sam u ovih 6 mjeseci imao prilike upoznati grad.”
S kim si se od suigrača najbolje slagao na terenu, a tko ti je bio najdraži ciimer na pripremama?
“Na terenu smo bili odlični, jedinstveni, disali smo kao jedan i svi smo se odlično slagali. Rak i Dvorneković su bili samnom u napadu i naravno da mi je sa njima bio gušt igrati. Sa svima sam bio dobar, a najbolje sam se slagao sa dečkima iz kvarta Šuškovićem, Jerkovićem i Petanjkom, a sa mnogim igračima iz te momčadi se i danas rado čujem i popričam.”

foto: Facebook

foto: Facebook

Sviđa li ti se u Belgiji, kako su te prihvatili u novom klubu i jesi li sam ovdje ili si nekog poveo sa sobom?
“Hvala Bogu dobro sam se snašao, čak odlično. Imam nekoliko suigrača sa ovog podneblja iz susjednih zemalja pa mi je bilo lakše i u komunikaciji i u prilagodbi. Grad je manji i lakše se ovdje uklopiti. Nitko nije samnom, trenutno živim sam i potpuno sam podređen treninzima i utakmicama.”
Koji broj dresa nosiš u Belgiji? U Hajduku si stalno nosio 33, ima li neke simbolike u tom broju i zašto baš 33?
“Nažalost ovdje je 33 bio zauzet pa sam odabrao 44 po datumu rođenja (04.04.). 33 mi je najdraži broj, nema neke posebne simbolike u svemu, jednostavno mi je prirastao srcu i sa tim brojem na leđima sam postao prepoznatljiv.”
Tko ti je najveća potpora u životu? Kakvu poruku šalješ mladim sportašima?
“Najveću potporu sam imao i imam je još uvijek u svojoj obitelji, djevojci, brojnim prijateljima, ali i navijačima klubova u kojima sam igrao, gdje posebno mjesto u mom srcu ima Torcida. Vrlo je teško u sportu postizati vrhunske rezultate i zato mladim sportašima poručujem da rade, budu uporni i da vjeruju u sebe, a svim navijačima i nogometašima Gorice šaljem pozdrave iz Belgije uz poruku kako se zajedno sa njima radujem svim pobjedama Gorice.”

HOTNEWS

FOTO Oni su uvijek tu kada ih trebate! Nacionalni je dan hitne medicinske službe

Djelatnicima goričke Hitne danas je njihov dan čestitao i gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Objavljeno

na

Hitna medicinska služba prva je karika u lancu zbrinjavanja hitnog pacijenta, odnosno svih onih kojima je zbog bolesti, stradanja ili ozljede neposredno ugrožen život ili teško narušeno zdravlje. Stoga 30. travnja obilježavamo Nacionalni dan hitne medicinske službe, a djelatnicima goričke Hitne danas je njihov dan čestitao i gradonačelnik Krešimir Ačkar.

– Veliko hvala svim djelatnicima hitne medicine, koji su toliko puta pomogli našim sugrađanima u brojnim situacijama, na njihovom profesionalnom i predanom radu. Želim im što manje intervencija i što više lijepih trenutaka u njihovom poslu, iako su oni na žalost zbog naravi posla, vrlo rijetki – istaknuo je gradonačelnik Ačkar.

30.04.2024. – Nacionalni dan hitne medicinske službe u Velikoj Gorici – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Nacionalni dan HMS-a prilika je da se građane upozna s organizacijom i djelokrugom rada ove odgovorne i zahtjevne javnozdravstvene djelatnosti te da ih se senzibilizira i osvijesti o važnosti pravodobnog prepoznavanja hitnih stanja, pravilnog pozivanja hitne, kao i poznavanja jednostavnih postupaka pružanja pomoći.

Inače, gorička ispostava Hitne medicinske službe ima najveći teren od 720 kvadratnih kilometara, a u smjeni koja radi 24 sata dnevno ima dva tima hitne službe te 2 do 4 sanitetska vozila. Tu su i T2 tima koji se sastoji od tehničara i vozača, a zbrinjavaju pacijente koji su već obrađeni od strane liječnika.

– Naš posao je uglavnom sezonski posao. U proljeće imamo bube, alergije i sve ostalo, u ljeto imamo traume od plivanja, skakanja, penjanja, dok po zimi su najčešći srčani problemi. Praktički gledamo u nebo i prognozu i po tome već znamo koji ćemo profil pacijenata imati. Dnevno po timu imamo 15 intervencija, a tu uključujem i pacijente koji pristignu u ambulantu – govori nam liječnik Siniša Golub, inače voditelj goričke ispostave Hitne službe.

30.04.2024. – Nacionalni dan hitne medicinske službe u Velikoj Gorici – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

S obzirom na velik teren koji pokrivaju djelatnici goričke hitne, izlaznost i dolazak na intervenciju je podijeljen u nekoliko kriterija, govori nam doktor Golub.

– To su crveni, žuti i zeleni kriterij. U crvenom izlazimo odmah, u žutom unutar 5-6 minuta, a u zelenom u roku 15 minuta. Postoji i taj ‘zlatni sat’, a to je vrijeme od prijema intervencije dok pacijent nije u bolnici. Uvijek nastojimo da to odradimo što brže, ali s obzirom na veličinu terena nekada je teško stići – dodaje Golub.

30.04.2024. – Nacionalni dan hitne medicinske službe u Velikoj Gorici – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Inače, ove godine u fokusu je iznenadni srčani zastoj od kojeg u Hrvatskoj svakog sata umre jedna osoba, odnosno 24 osobe dnevno te 9 000 sugrađana godišnje.

Crnu statistiku moguće je izbjeći brzom intervencijom neposrednih očevidaca, stoga su se danas na Trgu Stjepana Radića, Velikogoričani mogli priključiti javnozdravstvenoj akciji ‘Dan kada učimo spašavati živote’.

– Educiramo građane i upozoravamo na ozbiljnost i težinu problema iznenadnog srčanog zastoja te ih educirati o osnovnim mjerama održavanja života uz uporabu automatskog vanjskog defibrilatora. Ukoliko građani na vrijeme uoče osobu kojoj je potrebna pomoć te ispravno postupe do dolaska hitne pomoći nekome mogu spasiti život – rekao nam je Damir Važanić, zamjenik ravnateljice Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu.

30.04.2024. – Nacionalni dan hitne medicinske službe u Velikoj Gorici – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Inače, u Hrvatskoj imamo više od 600 automatskih vanjskih defibrilatora postavljenih na frekventnim lokacijama u gradovima. U Velikoj Gorici takvu vrstu defibrilatora možemo naći na sedam lokacija.

30.04.2024. – Nacionalni dan hitne medicinske službe u Velikoj Gorici – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Nastavite čitati

HOTNEWS

Iz blagajne trgovine na Galženici ukrali novac

Oko 20:15 sati.

Objavljeno

na

Trgovina na Trgu Stjepan Radića bila je na meti kradljivaca.

Oko 20.15 sati nepoznati je počinitelj iskoristio je odsutnost zaposlenice, prišao blagajni te iz iste otuđio novac, priopčili su iz policije.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura.

Nastavite čitati

HOTNEWS

Mirisi i okusi tradicije čekaju vas i ovoga puta na ‘Petku na Gorice’

I ovog Petka na Gorice bit će postavljen štand s QR kodovima SOS Dječjeg sela Hrvatska putem kojeg možete donirati sredstva SOS Zajednici mladih u Velikoj Gorici.

Objavljeno

na

Toplo vrijeme, šareni Petek na Gorice štandovi prepuni domaćih delicija i umjetničkih radova, te srdačni razgovori s poznanicima, lokalnim izlagačima i prijateljima – sve to čeka posjetitelje na najnovijem “Petku na Gorice”, koji će se održati od 10 do 14 sati u petak, 03. svibnja ispred Muzeja Turopolja.

Mirise i okuse tradicije ponovno donose izlagači s Mljac placa. OPG Balažić, OPG Brozović, Turopoljski štrukli Ivane Belošević, samo su neki od sudionika koji će vas očarati svojim autentičnim proizvodima.

Ako ste više skloni umjetničkom izričaju, Art plac je mjesto za vas! Ondje ćete pronaći raznovrsne rukotvorine, unikatne dizajnerske komade i inspirativne umjetničke radove. Etno radiona Čehulić, Obrt Megy design, kao i udruge Kis Olgica Simović i Valovi, samo su neki od sudionika koji će vas inspirirati svojim kreativnim radovima.

Također tu je i nova prilika za dobrotvorno djelovanje. I ovog Petka na Gorice bit će postavljen štand s QR kodovima SOS Dječjeg sela Hrvatska putem kojeg možete donirati sredstva SOS Zajednici mladih u Velikoj Gorici. Svaka vaša donacija može napraviti veliku razliku u životu djece kojima je potrebna podrška, a zauzvrat ćete dobiti i jedan od proizvoda naših Petek na Gorice izlagača.

No, Petek na Gorice nije samo prilika za kupovinu i razgledavanje. Sudionici će imati priliku sudjelovati u radionici “Izradi svoju modernu podgutnicu” koju u večernjim satima – od 18 do 20 sati, vodi Ethnotina – Tina Miličević.

Ova zanimljiva radionica spaja tradicionalno i moderno, pružajući vam priliku da sami stvorite unikatni modni dodatak koji odražava vaš stil i kreativnost. Uz samu radionicu, na koju se potrebno prethodno prijaviti ovdje i uplatiti kotizaciju, posjetitelji će kroz priču imati priliku upoznati s jednim od najstarijih modnih dodataka na području Turopolja.

– Petek na Gorice donosi priliku za uživanje u lokalnoj kulturi, podršku lokalnim proizvođačima i umjetnicima te, naravno, odlično druženje s prijateljima! – pozivaju organizatori.

Nastavite čitati

HOTNEWS

Goričke zlatne ekipe El primosi i Tur putuju na Državnu završnicu u Rijeku

Posebnu nagradu dobili su i najbolji navijači i navijačice.

Objavljeno

na

Objavio/la

Veselje i sportski duh i ovog su puta odjekivali Velikom Goricom gdje se se jučer u Parku dr. Franje Tuđmana održao Telemach Dana sporta u organizaciji Plazma Sportskih igara mladih.

Na natjecanju su sudjelovali učenici iz OŠ Eugena Kumičića, OŠ Nikole Hribara, OŠ Jurja Habdelića i OŠ Eugena Kvaternika, a natjecali su se u atletici i graničaru u dvije kategorije 2013. godište i mlađi te 2015. godište i mlađi. Kao posebno popularna disciplina istaknuo se graničar, koji kroz natjecanje miješanih ekipa, dječaka i djevojčica, potiče na druženje i inkluziju.

Fotograf: Karlo Šutalo

Najspretnija ekipa u graničaru bila je ekipa El Primosi u kategoriji 2015. godište i mlađi te ekipa Tur u kategoriji 2013. godište i mlađi. Dok su najbrži trkači 2013. godište i mlađi Ana Trčak i Luka Živanović, a u kategoriji 2015. godište i mlađi Mia Rogić i Alan Hadžić Mate koji su zasluženo osvojili zlatne medalje.

Plazma Sportske igre mladih, osim promoviranja sporta i sportskog načina života, zalažu i za fair play navijanje. Važnost podržavanja svih natjecatelja, korektno navijanje i druženje na sportskim terenima ove godine zaokruženo je i posebnom nagradom za najbolje navijače i navijačice.

Najbolje ekipe i najbrži trkači izborili su plasman na državnu završnicu koja će se održati krajem srpnja u Rijeci. Djeca će se tamo tri dana besplatno kupati, igrati i družiti s vršnjacima iz cijele Hrvatske.

Fotograf: Karlo Šutalo

 

Nastavite čitati

HOTNEWS

FOTO Dan sporta okupio učenike goričkih škola koji su se natjecali u atletici i graničaru

Prijavilo se više od 30 školskih ekipa.

Objavljeno

na

Objavio/la

Park dr. Franje Tuđmana danas je bio središte sportskih natjecanja! Djeca i mladi iz goričkih osnovnih škola sudjelovala su na Telemach Dana sporta u organizaciji Plazma Sportskih igara mladih. Oko 30 ekipa natjecalo se u graničaru i atletici. Uoči samog početka samih natjecanja plamen sportskih igara zapalila je Tia Teskera, dugogodišnja sudionica ovih igara.

– Već dugi niz godina ove igre imaju veliku tradiciju sportskih natjecanja i dolaska u Veliku Goricu. Ovdje se osjećamo kao doma. Osjeća se jedna prava sportska atmosfera – komentirao je direktor natjecanja David Burburan te dodao kako Plazma Sportske igre mladih potiču na toleranciju, inkluziju, fair play, ali i korektno navijanje, tako da se od ove godine posebna nagrada dodjeljuje i najboljoj navijačkoj ekipi.

29.04.2024. – Dan sporta u Velikoj Gorici – foto:Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Mlade sportaše podržao je i gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar.

– Tradicionalno se velik broj naših osnovnoškolaca okuplja ovdje na sportskim igrama. U današnje moderno doba, sport je i više nego neophodan. Moderno vrijeme donijelo je kako pozitivne, tako i neke negativne stvari. A to je da se djeca manje kreću, ali i brojne druge probleme. Upravo je sport rješenje većine tih problema i pohvala i podrška, kako ovoj sportskoj manifestaciji, tako i svima ostalima, koje brinu da naša djeca odrastaju sigurno i zdravo – poručio je gradonačelnik Ačkar.

29.04.2024. – Dan sporta u Velikoj Gorici – foto:Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Najbolje ekipe i najbrži trkači izborit će plasman na državnu završnicu koja će se održati krajem srpnja u Rijeci. Djeca koja izbore plasman na državnu završnicu tri dana će se besplatno kupati, igrati i družiti s vršnjacima iz cijele Hrvatske.

Plazma Sportske igre mladih pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova. Pravo sudjelovanja imaju svi pojedinci i sve slobodno formirane ekipe, ljubitelji zdravog načina života i druženja, a ne samo djeca koja se aktivno bave sportom. Prijave su besplatne i otvorene na web stranici igremladih.com.

29.04.2024. – Dan sporta u Velikoj Gorici – foto:Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

29.04.2024. – Dan sporta u Velikoj Gorici – foto:Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

29.04.2024. – Dan sporta u Velikoj Gorici – foto:Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

29.04.2024. – Dan sporta u Velikoj Gorici – foto:Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

29.04.2024. – Dan sporta u Velikoj Gorici – foto:Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

29.04.2024. – Dan sporta u Velikoj Gorici – foto:Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

29.04.2024. – Dan sporta u Velikoj Gorici – foto:Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

29.04.2024. – Dan sporta u Velikoj Gorici – foto:Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

29.04.2024. – Dan sporta u Velikoj Gorici – foto:Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

 

Nastavite čitati

Reporter 436 - 11.04.2024.

Facebook

Izdvojeno