Poveži se s nama

Moja županija

Župan Kožić nagradio karatisticu Anu Lenard

Objavljeno

Samoborska karatistica i hrvatska reprezentativka Ana Lenard vratila se s Europskog prvenstva u Francuskoj na kojem je osvojila dvije medalje. Brončanu u pojedinačnoj konkurenciji i srebrnu u ekipnoj.

 

-Svaki put kad se vratim to je moj najteži turnir, ali ovo je zaista bio najteži. Izuzev pojedinačnog nastupa, ekipni mečevi su bili najteži jer sam se susrela sa svjetskom i europskom prvakinjom. Teško je bilo i u finalu, tako da do medalje nije bilo lako doći. – istaknula je Ana.

 

Na postignutim rezultatima čestitao joj je i župan Stjepan Kožić te ju nagradio s 10 tisuća kuna,  istaknuvši da su naši sportaši ponos Zagrebačke županije.

 

-Mi smo još 2006. godine govorili kako je Ana najperspektivnija sportašica, što je kroz ovih 10 godina to i pokazala i dokazala. – istaknuo je župan Kožić.

 

– Bilo kakva potpora za nas sportaše je izuzetno bitna, jer bez odlaska na natjecanja i bez mogućnosti da se natječemo s najboljim sportašicama ne možemo napredovati i osvajati medalje. – dodala je Ana.

 

Nakon Europskog prvenstva i kratkog odmora, Ana nastavlja s treninzima punom parom. Prvi idući turnir je Zlatna liga u rujnu, a vrhunac sezone biti će Svjetsko prvenstvo u Austriji.

Moja županija

Između Donjeg Bukevja i Strmca Bukevskog počinje rekonstrukcija nasipa

Promet će se odvijati obilaznim pravcem.

Objavljeno

on

Sutra počinju radovi na rekonstrukciji desnog nasipa rijeke Save između Donjeg Bukevja i Strmca Bukevskog zbog čega je Županijska uprava za ceste Zagrebačke županije donijela odluku o privremenoj regulaciji prometa na županijskoj cesti 3041. Izvođač radova, Hrvatske vode Zagreb, postavit će privremenu prometnu signalizaciju kojom će zatvoriti promet svakog radnog dana od 7 do 17 sati. Promet će se odvijati obilaznim pravcem, osim vozila hitnih službi i stanovnika na spomenutoj relaciji. Radovi traju od 09. srpnja do 31. listopada 2020. godine.

Nastavi čitati

Moja županija

Pokupsko širi vodoopskrbnu mrežu

Potpisani su Ugovori s izvođačem radova za početak radova u Auguštanovcu i Hotnji.

Objavljeno

on

Kako bi svim mještanima omogućila priključenje na javnu vodoopskrbnu mrežu, a samim time i poboljšala životni standard, Općina Pokupsko nastavlja s izgradnjom vodoopskrbnih mreža na svome području. Nakon što je uspješno završen projekt izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u naseljima Pokupsko i Roženica, načelnik Božidar Škrinjarić potpisao je nove Ugovore o izgradnji vodoopskrbne mreže u Auguštanovcu u vrijednosti gotovo 560 tisuća kuna i u Hotnji čija je vrijednost nešto više od 620 tisuća kuna.

Nastavi čitati

Moja županija

Akcije darivanja krvi i dalje uz epidemiološke mjere

Danas akcija do 19 sati traje u Velikoj Gorici!

Objavljeno

on

Društva Crvenog križa Zagrebačke županije pozivanju darivatelje da se i tijekom srpnja odazovu na redovite akcije dobrovoljnog darivanja krvi na više lokacija. Poštujući epidemiološke preporuke, darivanju krvi ne mogu pristupiti osobe koje su putovale izvan Republike Hrvatske u posljednjih mjesec dana, bile u kontaktu s osobama koje su zaražene koronavirusom ili se nalaze u samoizolaciji, imale simptome infekcije dišnih putova, temperaturu, kašalj, kratak dah ili otežano disanje. U svim akcijama darivanja krvi poštuju se epidemiološke mjere, a darivatelje se poziva da izbjegavaju bliži socijalni kontakt i da se suzdrže od uobičajenih mjera neverbalnog komuniciranja kao što je rukovanje.

Termini akcija:

 

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno