Poveži se s nama

Crna kronika

Zbog 15 minuta nepažnje ostao bez novčanika

Objavljeno

Zanimljiva krađa dogodila se prije nekoliko dana u kojoj je 31-godišnji muškarac ostao bez novčanika.

 

Naime, u vlastitom dvorištu ostavio je nezaključan auto u kojem je, između ostalog, bio i novčanik, pa je nepoznati počinitelj iskoristio njegovu nepažnju i ušuljao se u dvorište i iz auta ukrao novčanik u kojem su se nalazili dokumenti, kartice i oko 450 kuna. Krađa se dogodila u samo 15 minuta.

 

Srećom, idućeg dana je pronađen novčanik sa svim dokumentima, no novca naravno nije bilo. Počinitelj još uvijek nije otkriven, a policija nije mogla uzeti otiske.

 

Otiske bi se isplatio uzeti da su bili idealni uvjeti. Međutim, novčanik je pronađen odbačen u travi i više ga je osoba diralo. Da je netko uočio novčanik i odmah pozvao policiju, to bi onda imalo svrhe“ – smatra krim inspektor Niko Kuzmanović iz goričke policije.

Crna kronika

Napisano sedam kazni zbog nekorištenja pojasa

Policija jučer pojačano nadzirala pojas, mobitel i dječje sjedalice

Objavljeno

on

Na području Policijske postaje Velika Gorica jučer je provedena preventivno–represivna akcija ‘Pojas, mobitel i dječje sjedalice’. Policija je kaznila šest vozača i jednog putnika zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa.

Nastavi čitati

Crna kronika

Susjed spriječio provalnika u namjeri da uđe u kuću

Kada je shvatio da je uočen, dao je petama vjetra i pobjegao u nepoznato

Objavljeno

on

Kako su dobrosusjedski odnosi važni najbolje govori prošlotjedni događaj koji se dogodio u breškom naselju Opatija. Nepoznati muškarac odlučio je 4. studenog iskoristiti odsutnost ukućana, kako bi provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 54-godišnjakinje. Lopov je kroz dvorište došao do stražnje strane kuće, prišao balkonskim vratima i pokušao ih obiti. U tom trenutku opazio ga je susjed, što je spriječilo provalnika da uđe u kuću. Kada je shvatio da je uočen, lopov je dao petama vjetra i pobjegao u nepoznato.

Nastavi čitati

Crna kronika

U kasnim noćim satima provalio u pečenjaru

Iz blagajne ukrao kovanice

Objavljeno

on

Nepoznati lopov u noći sa subote na nedjelju provalio, između 22 i 7,40 sati ujutro, provalio je u pečenjaru u Ulici Slavka Kolara 2A.

– Nepoznati počinitelj prikladnim predmetom razbio je staklo stijenke prodajnoga pulta i kroz nastali otvor ušao u unutrašnjost. Iz registra blagajne izvršio je potom krađu oko 100 kuna pologa u raznim kovanicama – rekao nam je Nikica Ljubanović iz PP velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 387 - 24.10.2019.

Facebook

Izdvojeno