Poveži se s nama

Vijesti

Zaplešite akrobatski rock’n’roll

U tijeku su upisi u ARRK Gorica

Objavljeno

Akrobatski rock’n’roll klub “Gorica” s početkom školske godine započinje s novom natjecateljskom sezonom i upisom novih polaznika. U ovoj sezoni obilježili smo dvanaest godina uspješnog djelovanja kluba i preko 400 osvojenih odličja od svog osnutka.

– Ovim putem pozivamo sve zainteresirane djevojčice i dječake starije od pet godina da nam se pridruže te ovdje započnu svoj sportski put – poručili su iz Kluba.

Upis novih članova počinju danas i trajat će tijekom cijelog rujna. Upisati se možete svaku srijedu i petak od 19,30 sati u Osnovnoj školi Nikole Hribara. Djeca tu mogu vidjeti trening i upoznati akrobatski rock’n’roll. Treninzi se održavaju pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca i prilagođeni su svakom uzrastu posebno

– Garantiramo pravilan rad s djecom utemeljen na dugogodišnjem iskustvu i struci, ugodnu atmosferu, nastupe na natjecanjima i priredbama – dodali su iz Kluba.

Dodatne informacije možete pronaći na www.arrk-gorica.hr ili nas kontaktirati na 098/802-932.

Vijesti

Od sutra dvije nove akcije prometne policije

Najavili su alkotestiranje za sve zaustavljene vozače

Objavljeno

on

Tijekom vikenda, od 30. listopada do 2. studenoga, na području Policijske uprave zagrebačke policija će provoditi akcije “Alkohol i droge” te “Brzina”.
Alkotestirat će sve zaustavljeni vozači te će se sankcionirati prekršaje nepropisnog kretanja vozila kolnikom, nepoštivanja prednosti prolaska, nepropisnog pretjecanja i prekršaje vozača prema pješacima.

– U sklopu akcija, sankcionirat ćemo i nekorištenje pojasa vozača i svih putnika, nepropisnu uporabu mobitela u vožnji i druge prekršaje koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća – kažu iz policije.

Nastavi čitati

Vijesti

Grad Velika Gorica odabrao trideset stipendista koji se obrazuju za deficitarna zanimanja

Riječ je o deficitarnim zanimanjima za potrebe obrtništva.

Objavljeno

on

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Velike Gorice utvrdilo je Konačnu listu kandidata za dodjelu stipendija Grada Velike Gorice za učenike prvih razreda koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za školsku godinu 2020./2021.

Riječ je o deficitarnim zanimanjima za potrebe obrtništva. Ukupno je 30 učenika koji će primati stipendiju i to u iznosu od 500,00 kuna mjesečno.

Popis stipendista nalazi se na službenoj stranici Grada Velike Gorice.

Nastavi čitati

Vijesti

Vikendom nema testiranja na koronavirus u Velikoj Gorici

Svi oni koji žele obaviti testiranje na osobni zahtjev uz plaćanje, u Zagrebačkoj županiji mogu to napraviti u Rakitju ili Ispostavi u Ivanić -Gradu, uz prethodno dogovoren termin.

Objavljeno

on

S obzirom na povećani broj oboljelih od koronavirusa, pojačan je i interes građana za testiranje. U Velikoj Gorici u Domu zdravlja, možete se testirati samo preko tjedna od 8-12 sati, i to jedino ako imate uputnicu. Vikendom nema testiranja. 

-Uzorke briseva liječnik obiteljske medicine i epidemiolog šalju direktno u Rockfellerovu u Zavod za javno zdravstvo gdje mi inače nosimo svoje uzorke, a pacijent treba donijeti samo papir na kojem piše da je liječnik dao uputnicu. Kod nas se ne može platiti. Kad nalazi budu gotovi, liječnik ih odmah dobije na mail.- pojasnila je Ljubica Zrno, voditeljica ispostave Doma zdravlja Velika Gorica.

Svi oni koji žele obaviti testiranje na osobni zahtjev uz plaćanje, u Zagrebačkoj županiji mogu to napraviti u Rakitju ili Ispostavi u Ivanić -Gradu, uz prethodno dogovoren termin. Cijena testiranja je 700 kn. 

Nastavi čitati

Reporter 398 - 22.10.2020.

Facebook

Izdvojeno