Poveži se s nama

Vijesti

Zanimljiv tjedan u Goričkom klubu mladih

Tijekom radnog tjedna predavanja i radionice, a u subotu rođendanski party u Vegosu

Objavljeno

Sutra u 19 sati u Pučkom otvorenom učilištu održat će se treće predavanje u sklopu manifestacije Dani mladih. Psihologinja i psihoterapeutkinja Tanja Dejanović Šagadin govorit će samozastupanju u odnosima i vezama, kako partnerskim, tako i prijateljskim i obiteljskim. Predavanje će biti interaktivno, tako da su pitanja i komentari slušatelja dobrodošli kako na kraju, tako i tijekom predavanja.

Isti dan od 19,30 sati u GKM-u održat će se sastanak Foto/video sekcije, a dan poslije, odnosno u utorak u isto vrijeme održat će se radionica za srednjoškolce „Što ti sad hoćeš“.
Srijeda je rezervirana za debatu. Naime, Debatni klub priprema se za turnir na kojem će nastupiti 18. i 19. studenog.

U sklopu drugog djela Dana mladih GKM u četvrtak organizirana motivacijska predavanja u goričkim srednjim školama, a u 19 sati u Klubu će se održati radionica „Moj privatni bingo“. Riječ je o prvoj u nizu kreativno psiholoških radionica pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice – Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i šport.

„Ovo je program namijenjen mladima u kojem se oni druže na kreativan, opušten i zabavan način te kroz zanimljivo kreativno putovanje bolje upoznaju sebe i one oko sebe. Voditeljica programa je Sandra Raković, dugogodišnja školska psihologinja i praktičarka ekspresivne art terapije“, poručili su iz GKM.

U petak od 19,30 sati u GKM-u možete naučiti osnove šminkanja, a u subotu ekipa s Galženice slavi svoj prvi rođendan. Rođendansko slavlje održat će se u Vegosu uz Cliffhangerse. Proslava počinje u 21 sat.

Vijesti

Zagrebačka županija već 24. dan bez novooboljelih od COVID-19

Velika Gorica i susjedne općine i dalje nastavljaju pozitivan niz

Objavljeno

on

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije izvijestili su kako na području županije nema novooboljelih od bolesti COVID-19. Dobar niz nastavlja se 24 dan zaredom, ali niti danas nema novih ozdravljenja.

Do sada je ozdravilo 116 osoba, a četiri su preminule.

 

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Bernardić u Velikoj Gorici

Čelnik SDP-a posjetio goričku tržnicu i obavio kupnju

Objavljeno

on

Predsjednik Socijaldemokratske partije Davor Bernardić u posjetu je Velikoj Gorici. Jutros se družio s Goričankama i Goričanima, a usput je obavio i kupovinu na goričkoj tržnici.

– Stiglo je vrijeme za promjene i novi početak – poručio je Bernardić iz Velike Gorice.

Nastavi čitati

Crna kronika

Skinuo anlaser i alternator sa strojeva

Na meti lopova našla se i jedna ostava za alat u voćnjaku u Vukovini

Objavljeno

on

Nepoznati lopov u noći s utorka na srijedu odlučio je ‘poslužiti’ se dijelovima s parkiranih strojeva u Obrezini. Pa je tako s utovarivača skinuo elektropokretač iliti anlaser, a s ‘finišera’ električni generator iliti alternator te ukrao 30-tak litara dizelskog goriva.

Lopov je tako 60-godišnjeg vlasnika oštetio za pet tisuća kuna.

Od 17. do 21. svibnja na meti lopova našla se jedna ostava za alat u ograđenom voćnjaku u Vukovini. Lopov je razbio staklo na ostavi te ušao u unutrašnjost.

– Otuđen je jedan akumulator, aparat za gašenje požara, kablovi za paljenje vozila, 40 litara dizelskog goriva te 20-tak drvenih greda. Sveukupna šteta pričinjena ovim kaznenim djelom iznosi oko 2000 kuna – objasnio je inspektor Nikica Ljubanović.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno