Poveži se s nama

Vijesti

Zagrijte se toplim zvukovima Jamajke u hladnim danima

Pogledajte film o reggae legendi, zagovorniku siromašnih i obespravljenih

Objavljeno

Gorički klub mladih organizira još jedno zanimljivo druženje. U Caffe baru Podrum u srijedu organiziraju prikazivanje dokumentarnog filma ‘Marley’.

– Ovo je prvi službeni biografski film o životu, nasljeđu i globalnom utjecaju legende, jednog od najutjecajnijih pjevača, autora stihova, glazbenika i aktivista u povijesti. Nakon gledanja filma, i dalje se pravimo da je ljeto i da smo na Jamajci na reggae slušaoni – poručili su organizatori.

Projekcija filma počinje u 19 sati, a druženje će se potom nastaviti do ponoći. Ulaz je besplatan.

Vijesti

FOTO VIJEST Snijeg zabijelio Vukomeričke gorice

Zimska idila iznenadila krajem veljače

Objavljeno

on

Nakon perioda toplog vremena danas je stigla promjena, a tijekom dana promijenila su se četiri godišnja doba. Nakon tuče stigao nam i snijeg.

 

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Na 5. Obrtničkom forumu predstavljene izmjene i dopune Zakona o obrtu

Početkom 2019. godine u Zagrebačkoj županiji bilo je 5.042 obrta, a početkom ove godine ta se brojka povećala na 5.526. Je li to znak laganog oporavka obrtništva? Odgovor smo dobili na Obrtničkom forumu u Velikoj Gorici – gradu s najvećim brojem obrtnika u Zagrebačkoj županiji.

Objavljeno

on

obrtnički forum

Domagoj Ilečić, pročelnik za poduzetništvo, investicije i EU fondove grada Velike Gorice: “Obrtnici su oduvijek bili pokretač gospodarstva u Velikoj Gorici, i naša snaga, i motor razvoja.”

 

Nastavi čitati

Vijesti

U Pokupskom razmjena starih sorti sjemenja

Predstavit će i projekt “Društvena banka sjemena”

Objavljeno

on

Klub žena Pokupsko i Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG) organiziraju razmjenu starih sorti sjemenja u Lovačkoj kući u Pokupskom. Svi koji imaju stare sorte sjemenja na razmjenu ih mogu donijeti u nedjelju, 1. ožujka, u 16 sati. Osim razmjene, održat će se i predstavljanje projekta “Društvena banka sjemena” udruge ZMAG iz Vukomerića.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno