Poveži se s nama

Vijesti

Zagrijavanje prije šeste Humanitarke

Kako smo ušli u mjesec Humanitarke, tako i pripremamo još jedno iznenađenje uz dobar štimung i druženje, a kao generalku u ono glavno na Betoncu – poručuju organizatori

Objavljeno

Zakoraknuvši u peti mjesec u glavama nam se vrti da je ostalo još samo 13 dana do Humanitarke za Lorenu. Ona će po šesti put  održati 18. svibnja na Betoncu. No kako bi se zagrijali organizatori su pripremili malo iznenađenje.

Naime 11. svibnja za zagrijavanje će se održati humanitarni pikado turnir u Chill Caffeu s početkom u 18:00 sati. Svi su dobrodošli, a kotizacije nema , nego svatko po želji i mogućnosti može dati za Lorenu. Prijaviti se može do 15 minuta prije početka turnira.

Goričani su i ove godine pripremili prikladne majice za Humanitarku 2019 po cijeni od 50 kuna te zastavice od 20 kuna koje se mogu kupiti u caffe baru  Scotch, VG Sport Caffe, Caffe baru Alkar te Chill Caffeu.

Za Humanitarku je prijavljeno 32 ekipe te se među njima nalazi i Futsal Dinamo.

Svoje donacije možete i dalje uplaćivati za Lorenu:

Goričani Humanitarka – (napomena) za Lorenu Rinčić:
IBAN: HR0224840081502011654
SWIFT: RZBHHR2X

 

 

 

 

Vijesti

Doznajte kako posjetitelja vaše web stranice pretvoriti u kupca

Još jedna besplatna radionica VE-GO-RA-e u sklopu programa Google Digitalne garaže

Objavljeno

on

Velikogorička razvojna agencija 21. studenog organizira besplatnu radionicu pod nazivom Web stranica – kako doći od web posjetitelja do kupca?“. Predavač Claudio Kramarić polaznike će naučiti kako definirati ciljeve web stranica i zbog čega je to važno. Objasniti koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih ciljeva, a kroz primjere iz prakse objasnit ćemo vam pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje istih.

VE-GO-RA radionicu organizira u suradnji s Googleom i Otvorenim učilištem Algebra, kao dio programa Google Digitalne garaže. Cilj radionica Google Garaže je omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja.

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Nestale ljuljačke s dječjeg igrališta u Kučama

Iz VG Komunalca potvrdili da nisu na popravku i da su se nalazile na svom mjestu tijekom posljednjeg mjesečnog nadzora

Objavljeno

on

U rubrikama crne kronike često čitamo o raznim krađama. Krađe parfema, novčanika, automobila pa čak i TOI TOI prijenosnih WC-a nisu neka novost. Pa ipak, željeli smo vjerovati da postoje stvari u koje se ne dira. Kome bi moglo pasti na pamet skinuti ljuljačke s drvene konstrukcije u Parku hrvatskih branitelja? Kako ne bi bilo zabune, ljuljačke nisu na popravku i nalazile su se na svom mjestu tijekom posljednjeg mjesečnog nadzora potvrdila nam je Arijana Mrkonjić, voditeljica Poslovne jedinice održavanja javnih zelenih površina.

Foto: Kristijan Kos

Žalosno je što dječja zabava i igra nije dugo potrajala na novouređenom dječjem igralištu.

Nastavi čitati

Vijesti

VIDEO Veliki iskorak u Etno naselju Novo Čiče

Ruši se stara učiteljska zgrada i gradi novi regionalni Centar za lan

Objavljeno

on

Stara učiteljska zgrada u Novom Čiču uskoro će biti srušena. Na mjestu građevine izgrađene 1897. godine, niknut će novi Centar za obradu lana. Vanjskim izgledom i gabaritima bit će identičan staroj zgradi, a unutrašnji prostor bit će prilagođen njegovim potrebama. Posjetitelji će tako, osim u ugodnom okolišu, moći uživati i u delicijama etno restorana koji bi se treba nalaziti u sklopu novoizgrađenog objekta. Za one željne dužeg odmora, tu će biti i smještajni kapaciteti za 15 osoba.

Vrijednost radova procijenjena je na tri milijuna kuna i trebali bi biti dovršeni početkom 2021. godine.

Nastavi čitati

Reporter 387 - 24.10.2019.

Facebook

Izdvojeno