Poveži se s nama

Vijesti

Za vikend nova akcija prometne policije

Pojačano će nadzirati vožnju pod utjecajem alkohola i droga

Objavljeno

Tijekom vikenda policija će pojačano nadzirati vožnju pod utjecajem alkohola i droga, nepridržavanje ograničenja brzine te ostale prekršaje koji ugrožavaju sigurnost cestovnog prometa.

„Alkotestirat će se svi zaustavljeni vozači te će se sankcionirati utvrđeni prekršaji nepropisnog kretanja kolnikom, nepoštivanja prednosti prolaska, nepropisnog pretjecanja, prekršaja vozača prema pješacima, nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima, nepropisne uporabe mobitela u vožnji i drugih prekršaja koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća“, poručili iz Policijske uprave zagrebačke.

Vijesti

Dio grada u četvrtak bez struje

U slučaju loših vremenskih uvjeta radovi se odgađaju

Objavljeno

on

Zbog radova ne elektrodistributivnoj mreži bez struje će u četvrtak ostati dio Velike Gorice. Od 8 do 13 sati struje neće imati stanari Ulice kneza Mislava od kućnog broja 2 do 14 te Ulice kneza Branimira od broja 10 do 12.

U slučaju loših vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Policija jučer pojačano nadzirala promet

Zabilježeno 20 prometnih prekršaja

Objavljeno

on

Gorička policija jučer je pojačano nadzirala korištenje pojasa i dječjih sjedalica te nepropisno korištenje mobitela u vožnji. Zabilježeno je ukupno 20 prekršaja.

Policija je napisala 17 kazni zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, dvije zbog nekorištenja dječje autosjedalice i jednu za nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Nije se zaustavio na crvenom svjetlu, jeste li ga vidjeli?

Dvoje putnika u autobusu lakše je ozlijeđeno

Objavljeno

on

U petak, 18. svibnja, oko 12.10 sati u Velikoj Mlaki, nepoznati je vozač upravljao osobnim automobilom opel astra, smeđe boje, po kolniku Ulice Nikole Kramarića u smjeru jugozapada. Dolaskom na raskrižje Zagrebačke ulice i Gradske ceste Ž-310900, nije se zaustavio na znak crvenog svijetla na semaforu, već je nastavio vožnju ravno.

Vozač autobusa kojem je bilo upaljeno zeleno svjetlo, kretao se Zagrebačkom ulicom u smjeru jugoistoka, kako bi izbjegao osobni automobil, morao je naglo zakočiti. Dvoje putnika u autobusu lakše je ozlijeđeno. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti prometne nesreće iz policije mole očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 01/6221-144 ili na 192.

Nastavi čitati
MONOKL
SOLARIJ
ReporterIzdvojeno