Poveži se s nama

Vijesti

Vrijeme je za kupovinu po totalno niskim cijenama

Objavljeno

Nakon uspješno održanog jesenskog buvljaka krajem rujna, goričke mame organiziraju i zimski koji će se održati iduće subote 19.studenog. Ovoga puta ponudit će i nešto novo.
 
„Osim što ćemo prodavati zimsku odjeću, i tako neke stvarčice prigodne za blagdane, uključit ćemo i nekoliko štandova na kojima će mame moći pronaći nešto za sebe, od odjeće, nakita i tko zna što ćemo još izvući iz naših ormara.“ kaže jedna od organizatorica Sandra Božinović Barić.
 
U ponudi možete pronaći vrlo očuvane stvari za zaista malo novca, cijene se kreću od 5 do maksimalno 40 kuna, tako da svatko može pronaći nešto za sebe, a osim toga i ovaj put cijela priča ima humanitarni karakter.
 
„Želimo djelovati humanitarno i želimo pomagati, s tim da ćemo ovaj put imati našu tzv.škrabicu u koju ćemo skupljati igračke, slatkiše, odjeću koje ljudi žele pokloniti. Onda ćemo pokušati napraviti neke paketiće, ili za svetog Nikolu,ili za Božić.“ – kaže Božinović Barić.
 
I ovaj put očekuje se oko trideset štandova u Osnovnoj školi Eugena Kumičića, a treba reći kako će svaka mama od ukupnih prihoda od prodaje izdvojiti deset posto koje će dati u humanitarne svrhe.
 

Zimski buvljak možete posjetiti u vremenu od 10 do 14 sati.

Vijesti

Naučite kako ‘prodati’ svoju ideju investitorima

Predavačica Ivana Conjar podučit će vas kako u pet minuta prezentirati poslovnu ideju

Objavljeno

on

Razvojna agencija Grada Velike Gorice priprema još jedno zanimljivo predavanje. Na radionici “Kako pripremiti dobar pitch” polaznici će od Ivane Conjar doznati kako u pet minuta prezentirati poslovnu ideju i odgovoriti na pitanja potencijalnih investitora.

Radionica će se održati 31. siječnja u prostoru VEGORA-e s početkom u 9 sati. Zbog ograničenog broja mjesta obavezna je prijava.

Nastavi čitati

Kultura

Scena Gorica traži glumce

Za predstavu ‘Sarina nit’ trebaju im dvije glumice i glumac

Objavljeno

on

Scena Gorica priprema novu predstavu za djecu i poziva sve zainteresirane glumice i glumce da se prijave na audiciju.

– Traže se dvije glumice i glumac za predstavu radnog naslova ‘Sarina nit’ autorice Marije Solarević, u režiji Ivane Peroš i našoj produkciji – poručili su iz kazališta.

Prijave su otvorene do 28. siječnja. Audicija će se održati 5. veljače u Pučkom otvorenom učilištu u 11 sati, pokusi će započeti 11. veljače, a premijera je planirana za 16. ožujaka. Prijaviti se možete putem maila scena.gorica@pouvg.hr. U prijavi je potrebno poslati ime, prezime, adresu, broj mobitela, e-mail adresu, dvije fotografije i kratku biografiju.

Nastavi čitati

Sport

Tko će biti najbolja malonogometna momčad u Hrvatskoj?

Od siječnja do svibnja snage će odmjeriti tri tisuće ekipa

Objavljeno

on

Prijave na najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj otvorene su od početka siječnja. Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu, koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih. Kvalifikacijski turniri održat će se od siječnja do svibnja u 100 gradova i mjesta diljem Hrvatske, nakon čega će uslijediti županijska finala. Ukupno će sudjelovati više od 3.000 ekipa.

– Coca Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Svaki turnir bio je primjer fair playa igre i sportske borbe za pobjedu jer ulog je uvijek velik, plasman na državnu završnicu u Splitu koja će se održati krajem srpnja – proučili su organizatori.

Ekipe se mogu prijaviti online ili na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne. Mladi nogometaši natjecat će se u dvije 2 dobne kategorije: U-15 (2004. godište i mlađi) i U-18 (2001. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem.

Nastavi čitati

Reporter 378 - 20.12.2018.

Facebook

Izdvojeno