Poveži se s nama

Vijesti

Vožnja kočijom, poklončići i kulturno-umjetnički program na božićnom sajmu u Vukovini

Traje dva dana, a ulaz je besplatan

Objavljeno

Drugu godinu zaredom Vukovina u srcu organizira božićni sajam kreativaca pod nazivom ‘Nešto za bor, nešto za pod bor’. Sve počinje u petak u 17 sati u Društvenom domu gdje će posjetitelji moći pronaći poklončiće za svoje najmilije, a čijom kupnjom pomažu humanitarnu akciju. U 20 sati počinje raznovrstan kulturno-umjetnički program.

Idući dan, u subotu sajam počinje u 9 sati, a osim razgledavanja kurije Alapić i božićnih jaslica, posjetitelji će se od 13 sati moći provesti kočijom kroz Vukovinu.

“Po prigodnim cijenama na sajmu pronađite poklone za svoje najmilije ili dekoraciju koja vam nedostaje da vaš bor ovog Božića bude savršen! Ulaz je besplatan”, poručuju iz Udruge Vukovina u srcu.

Vijesti

VIDEO Vatreni se vratili kući

Velika Gorica i Turopolje zahvalili se svojim nogometnim herojima

Objavljeno

on

Nakon mjesec dana hrvatski nogometaši vratili su se u Hrvatsku. Iz Rusije su donijeli srebro, a kapetan nacionalne vrste Luka Modrić za svoj trud na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji nagrađen je Zlatnom loptom. Povijesni uspjeh Vatrenih oduševio je cijelu zemlju pa su mnogi odlučili pozdraviti ih i odati im priznanje za učinjeni posao. Kako je to izgledalo pogledajte u video prilogu.

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO Vatreni sletjeli na Pleso

Nakon izlaska iz zrakoplova, igrači prvo pozdravili okupljene građane pa ušli u autobuse i krenuli put Zagreba

Objavljeno

on

Zrakoplov s hrvatskim reprezentativcima sletio je na pistu Zračne luke Franjo Tuđman. Dočekali su ih mediji, Zagrebačke mažoretkinje i djelatnici Zračne luke Franjo Tuđman.

16.07.2018. Pleso – Doček hrvatske nogometne reprezentacije. Foto: Sanjin Vrbanus/Cityportal.hr

Svjetski viceprvaci krenuli su put Zagreba, gdje ih na Trgu bana Josipa Jelačića čeka veličanstven doček. Brojni navijači pohrlili su proslaviti s Vatrenima najveći uspjeh hrvatskog nogometa. Na glavnom zagrebačkom trgu očekuje se 30-tak tisuća navijača, a kako stvari stoje ta brojka lako bi mogla biti premašena.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Vijesti

Goričani zauzeli pozicije

Izašli pozdraviti svoje nogometne heroje

Objavljeno

on

Od Zračne luke Franjo Tuđman, preko Fizirove i Zagrebačke ulice uz prometnicu su se okupili brojni Goričani. Opremljeni dresovima i navijačkim rekvizitima izašli su pozdraviti svoje nogometne heroje.

6.07.2018. Pleso – Doček hrvatske nogometne reprezentacije. Foto: Sanjin Vrbanus/Cityportal.hr

Foto: Renata Ovačar/Cityportal.hr

Nastavi čitati
ZELENI PRSTEN
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno