Poveži se s nama

Vijesti

Vožnja kočijom, poklončići i kulturno-umjetnički program na božićnom sajmu u Vukovini

Traje dva dana, a ulaz je besplatan

Objavljeno

Drugu godinu zaredom Vukovina u srcu organizira božićni sajam kreativaca pod nazivom ‘Nešto za bor, nešto za pod bor’. Sve počinje u petak u 17 sati u Društvenom domu gdje će posjetitelji moći pronaći poklončiće za svoje najmilije, a čijom kupnjom pomažu humanitarnu akciju. U 20 sati počinje raznovrstan kulturno-umjetnički program.

Idući dan, u subotu sajam počinje u 9 sati, a osim razgledavanja kurije Alapić i božićnih jaslica, posjetitelji će se od 13 sati moći provesti kočijom kroz Vukovinu.

“Po prigodnim cijenama na sajmu pronađite poklone za svoje najmilije ili dekoraciju koja vam nedostaje da vaš bor ovog Božića bude savršen! Ulaz je besplatan”, poručuju iz Udruge Vukovina u srcu.

Vijesti

FOTO VIJEST Članovi goričkog HDZ-a odali počast žrtvi Vukovara

Dva puna autobusa članova i simpatizera stranke otputovala u Grad heroj

Objavljeno

on

U koloni sjećanja od nekoliko desetaka tisuća građana koračalo je i stotinjak članova goričkog HDZ-a. Dva puna autobusa članova i simpatizera stranke u organizaciji Gradskog odbora HDZ-a Velika Gorica uputila su se jučer u Vukovar.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Gorički branitelji posjetili Škabrnju

Položili vijence i zapalili svijeće na spomen–obilježju masovne grobnice poginulih civila i branitelja

Objavljeno

on

Komemoracijom i kolonom sjećanja jučer se obilježila 27. obljetnica stradanja mještana Škabrnje. Predstavnici goričkih braniteljskih udruga i dogradonačelnik Ervin Kolarec položili su vijence i zapalili svijeće na mjesnom groblju i spomen – obilježju masovne grobnice za sve poginulih civila i branitelja.

U nikad duljoj Koloni sjećanja okupilo se 15 tisuća građana iz svih dijelova Hrvatske i susjedne BiH.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Crna kronika

Provala u Odranskom Obrežu

 Ukraden nakit vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna

Objavljeno

on

Sa subote na nedjelju, između 15 i 11 sati provaljeno je u kuću Odranskom Obrežu. Iz kuće na Dragonožečkoj cesti nepoznati provalnik ukrao je nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Policija intenzivno traga za počiniteljem.

Nastavi čitati

Reporter 377 - 08.11.2018.

Facebook

Izdvojeno