Poveži se s nama

Crna kronika

VOZAČI OPREZ! Učestale prometne nezgode zbog mokrih i skliskih kolnika!

Objavljeno

Obzirom na činjenicu da su kolnici vlažni i skliski u većem dijelu zemlje, a zbog niskih temperatura u unutrašnjosti moguća je poledica, konstantna su upozorenja vozačima da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. No, činjenica je da upozorenja očito nisu dovoljna.

Tako su se u jutarnjim satima na velikogoričkom području dogodile dvije prometne nezgode, srećom s lakšim ozljedama sudionika u osobnim automobilima, ali u jednoj je smrtno stradala srna koja je istrčala pred vozilo na cesti prema Buni, a na automobilu je vidljiva znatna materijalna šteta. Druga prometna dogodila se u Ribnici, a na mjesto prometne nezgode stigla je i velikogorička služba hitne pomoći.

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno