Poveži se s nama

Vijesti

Vijećnici prije godišnjih odmora još jednom će zasjesti u klupe

Na Gradskom vijeću raspravljat će se o prodaji nekretnina u gradskom vlasništvu i izabrati nova članica Odbora za društvene djelatnosti

Objavljeno

Predstavnici građana u četvrtak će zasjesti u vijećničke klupe. Na 15. sjednici gradskog vijeća raspravljat će se o prijedlogu Odluke o prodaji nekretnina u vlasništvu Grada Velike Gorice u Radnoj zoni Rakitovec. Vijeće bi se trebalo očitovati i o prijedlogu MOST-a o razrješenju Damira Slošejka dosadašnjeg člana Odbor za društvene djelatnosti i imenovanju Branke Valenčak na to mjesto.

Predstavničko tijelo trebalo bi odlučiti i o davanju ovlaštenja gradonačelniku Grada Velike Gorice za potpisivanje aneksa ugovora s Općinom Orle i Veterinarskom stanicom Velika Gorica o sakupljanju i zbrinjavanju napuštenih ili izgubljenih životinja. Raspravljat će se i o prijedlogu zaključka o potpisivanju ugovora o upravljanju sportskim objektima između Grada Velike Gorice i Ustanove za upravljanje Športsko rekreacijskim centrom Velika Gorica.

Vijesti

VIDEO Promet opet teče prolazom između Plesa i Zračne luke

Objavljeno

on

Prolaz iz Ulice Šandora Brešćenskog prema zračnoj luci zatvoren je prije 24 godine, a za njegovo ponovno otvaranje već pet godina se bori i građanska inicijativa ‘Pleso nije geto’.

24.1.2020. Pleso – Otvoren prolaz iz Plesa prema staroj zgradi zračne luke. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

24.1.2020. Pleso – Otvoren prolaz iz Plesa prema staroj zgradi zračne luke. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

Nastavi čitati

Crna kronika

Oprez! Džepari su među nama i samo vrebaju trenutak vaše nepažnje

Šetala trgovinom otvorene torbe pa ostala bez novčanika

Objavljeno

on

Prošle subote u Kauflandu je iz torbe 57-godišnjakinje ukraden novčanik. Naime, džeparu je bilo dovoljno 15 minuta da iskoristi nepažnju žene koja je trgovinom hodala otvorene torbice. Bila je to više nego dobra prilika za lopova. Vlasnica novčanika ostala je bez 300-tinjak kuna koje su se nalazile u novčaniku, ali što je važnije i svih dokumenata.

– Građani se moraju početi samozaštitno ponašati. Tijekom šopinga ili vožnje javnim prijevozom važno je pripaziti na torbe i držati ih ispred sebe te ih svakako treba zatvoriti, kako bi se lopovima onemogućio ili bar otežao posao – poručio je Nikica Ljubanović, inspektor iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO City puls: Mali nogomet na Panadiću – mladi zabijaju “k’o veliki”!

Pogledajte i aktualac Gradskog vijeća – panika oko kvalitete zraka u Gorici! Lukavec pozdravlja nastavak aglomeracije, dok mladi ne bježe od poljoprivrede – LAG Vallis colapis objavio natječaj. Saznajte i da li je gripa uzela maha u našem gradu i što nas očekuje u Noći muzeja!

Objavljeno

on

VIDEO

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno