Poveži se s nama

Gospodarstvo

VG Komunalac dobio A+ Certifikat bonitetne izvrsnosti

Potvrda je to kako s VG Komunalcem ostale tvrtke mogu kvalitetno i uspješno surađivati

Objavljeno

Tvrtka VG Komunalac dobila je certifikat bonitetne izvrsnosti za poslovanje kojim se uspješnost te tvrtke ocjenjuje ocjenom A+. Prema analizi portala CompanyWall Business, koji je VG Komunalcu dodijelio certifikat, gorička tvrtka ne pokazuje nikakve znakove rizičnog poslovanja u budućnosti, a s takvim poduzećem ostale tvrtke mogu kvalitetno i uspješno surađivati, te će se uspješno poslovanje vjerojatno nastaviti i u budućnosti.

Foto: VG Komunalac

Naime, bonitetna ocjena je nešto manja od najbolje (AAA), a razlog tome je, kako piše u službenom obrazloženju CompanyWall Business portala, poslovanje tvrtke u prošlosti te jer se radi o mladoj tvrtki, no ona je sada pouzdan poslovni partner.

Također, certifikat potvrđuje kako je VG Komunalac u skupini poduzeća s najboljom bonitetnom ocjenom u Hrvatskoj u 2017. godini, a na što su u VG Komunalcu izrazito ponosni.

“Ova visoka bonitetna ocjena koja dolazi od jednog uglednog portala kao što je CompanyWall Business ne pokazuje samo uspješno poslovanje VG Komunalca, već je i najbolji pokazatelj našeg svakodnevnog rada i napora koje ulažemo svi u ovoj firmi, od onog najniže rangiranog zaposlenika do onoga na samome vrhu. Rezultat je ovo koji pripisujemo svim našim radnicima i cijeloj Upravi. Ponosan sam na ovako nešto jer znam da smo do toga došli vlastitim trudom i zalaganjem svih ovih godina. Osjećam veliku čast, ali i odgovornost nakon ovog priznanja jer nas čeka još puno posla i dobrih stvari koje moramo odraditi, a ovakav certifikat može nam biti samo dodatni motiv i ‘gorivo’ za dalje”, rekao je Dragan Perić, predsjednik Uprave VG Komunalca.

Foto: VG Komunalac

Gospodarstvo

Sastali se predstavnici vinogradarsko-vinskih udruga Zagrebačke županije

Razgovaralo se o potporama, aktivnostima i projektima iz područja vinogradarstva i vinarstva

Objavljeno

on

U Zagrebačkoj županiji na poziv Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije jučer su se sastali predstavnici vinogradarsko-vinskih udruga Zagrebačke županije. Razgovaralo se o planiranim mjerama potpora, aktivnostima i projektima iz područja vinogradarstva i vinarstva u ovoj godini. Predstavnici udruga informirani su tijeku priprema za 3. Reviju najboljih vina Zagrebačke županije, koja će se održati 12. ožujka u The Westin Zagreb hotelu u Kristalnoj dvorani od 13 do 19 sati.

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Na 5. Obrtničkom forumu predstavljene izmjene i dopune Zakona o obrtu

Početkom 2019. godine u Zagrebačkoj županiji bilo je 5.042 obrta, a početkom ove godine ta se brojka povećala na 5.526. Je li to znak laganog oporavka obrtništva? Odgovor smo dobili na Obrtničkom forumu u Velikoj Gorici – gradu s najvećim brojem obrtnika u Zagrebačkoj županiji.

Objavljeno

on

Domagoj Ilečić, pročelnik za poduzetništvo, investicije i EU fondove grada Velike Gorice: “Obrtnici su oduvijek bili pokretač gospodarstva u Velikoj Gorici, i naša snaga, i motor razvoja.”

 

Nastavi čitati

Gospodarstvo

Obrtnici se okupljaju u Gorici, raspravljat će o aktualnostima i tražiti rješenja problema

Organizirali su forum, a sastaju se u srijedu, 26. veljače

Objavljeno

on

Obrtnička komora Zagreb, u suradnji sa Zagrebačkom županijom, organizira 5. Obrtnički forum Zagrebačke županije – Obrtništvo 2020., a domaćin susreta bit će Velika Gorica. Cilj foruma, koji će se održati u srijedu u 12 sati u Hotelu Garden Hill, je raspraviti aktualne teme značajne za obrtnike i obrtništvo Zagrebačke županije te iznaći kvalitetna rješenja problema zajedničkom suradnjom s gradovima i općinama na području Zagrebačke županije.

– Pričat ćemo o tome kako najbolje surađivati s lokalnom samoupravom, a obrtnici će predstavnike lokalne vlasti i ministarstava moći i pitati sve što ih zanima. Na panel-raspravu su dobrodošli svi obrtnici i obrtnice – kazao je predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić.

 

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno