Poveži se s nama

HOTNEWS

Vedran Novosel i Igor Hajduk obilježili prošlo kolo

Objavljeno

Prošli nogometni vikend 22. i 23. listopada 2016. obilježili su peterostruki strijelci; Vedran Novosel za lidera 1. županijske lige istok Dinamo Hidrel u pobjedi protiv Lonje 7:0 (!) i Igor Hajduk za Turopoljac, prvog do vodečeg u istoj ligi, u slavlju 5:0 (!) kontra Lonje. Teško se bilo odlučiti čijih 5 komada vrijedi više, za 10 bodova cityportala. Prednost je ipak dobio golgeter vodeće momčadi iz Novog Čiča koja je i pobjedila večim rezultatom. Mladi vezist Gorice II Marko Muhar blistao je protiv Strmca a pobjeda Vidakovih mladića u gostima na vručem terenu u Bedenici ima posebnu težinu. Muhar svakako zaslužuje 6 bodova a za nešto više, imao je peh što su Novosel i Hajduk imali svoj pucački dan. Vrijedne pobjede izborili su turopoljski četvrtoligaši Polet i Gradići a njihovi najbolji igrači na utakmicama kontra Moslavine (2:0 za Polet) i Ponikvi (2:1 za Gradiće) bili su Robert Zlodi i Nikola Furić koji također zaslužuju bodove.

 

BODOVANJE-VIKEND 22. I 23. LISTOPADA 2016.

1. Vedran Novosel-Dinamo Hidrel –10 bodova
2. Igor Hajduk-Turopoljac———— 8
3. Marko Muhar-Gorica II———— 6
4. Robert Zlodi-Polet—————– 5
5. Nikola Furić-Gradići————— 4

 

Ukupan poredak:

 

igračklubbodovi
Kristijan BrčićUdarnik26
Igor HajdukTuropoljac24
Vedran NovoselDinamo Hidrel20
Ivica SučićPolet14
Damir MilanovićUdarnik10
Luka SedlačekGorica10
Igor MostarlićLomnica10
Dinko MatoševićGorica10
Domagoj KranjčecUdarnik10
Stjepan PralasUdarnik10
Vjekoslav LučićTuropoljac10
Nikola PavlicaGradići10
Benjamin TatarGorica10
Marko RusDinamo Hidrel10
Mario MarinaGorica10
Kristijan KahlinaGorica10

 

 

HOTNEWS

Još jedan dan bez novooboljelih u Velikoj Gorici i susjednim općinama

Nema novih ozdravljenja

Objavljeno

on

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije danas su izvijestili kako na području Velike Gorice i susjednih općina nema novooboljelih osoba od COVID-19. Situacija je ista i u ostatku županije, gdje već 22 dana zaredom nije zabilježen niti jedan novi slučaj zaraze koronavirusom.

Na području Zagrebačke županije do sada je ozdravilo osoba, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Otvoren Arheološki park Andautonija

Besplatno se prošetajte i zavirite u prošlost Ščitarjeva

Objavljeno

on

Arheološki park Andautonija otvorio je danas svoja vrata posjetiteljima. Dobra je to prilika da se malo prošetate i zavirite u antičku povijest ovog kraja.

– 16. i 17. svibnja nema organiziranih događanja, no pozivamo Vas da svoje slobodno vrijeme tijekom vikenda provedete u razgledu i šetnji parkom. U subotu 16. svibnja ulaz u Arheološki park Andautonija je besplatan – poručili su iz Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Ovo arheološko nalazište možete posjetiti vikendom od 12 do 18 sati, a radnim danom mogu doći samo najavljene grupe. Park je zatvoren u dane blagdana, a više o svim događanjima možete više doznati na web stranici Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Uručena nova vozila za patronažnu službu

Ključeve vozila ravnatelju županijskog Doma zdravlja Većeslavu Bergmanu uručio je u Samoboru župan Stjepan Kožić.

Objavljeno

on

Patronažna služba Doma zdravlja Zagrebačke županije, u čijim ispostavama radi 61 patronažna sestra, dobila je 11 novih vozila marke  Mitsubishi ukupne vrijednosti gotovo 860 tisuća kuna. Nova vozila uručena su ispred ispostave Doma zdravlja u Samoboru koji je dobio pet vozila, dok će po jedno vozilo koristiti patronažna služba u ispostavama Ivanić-Grad, Jastrebarsko, Sveti Ivan Zelina, Vrbovec, Zaprešić i Dugo Selo.  – U posljednje 3 godine nabavljena su 33 nova vozila, a uz ovaj novi vozni park je to ukupno 44 čija je ukupna vrijednost gotovo 3 milijuna kuna, što dokazuje da kontinuirano ulažemo u zdravstvo.- naglasio je prilikom predaje ključeva vozila župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Patronažna služba sa svojim timovima kućne njege i palijativne skrbi, važan je segment zdravstvene zaštite jer brine o korisnicima od najranije dobi, od kućnih posjeta rodiljama i bebama pa do održavanja zdravlja naših najstarijih stanovnika. Inače, Zagrebačka županija u zdravstvo ulaže i na druge načine, prije svega u energetsku obnovu, a rebalansom Proračuna koji je u pripremi zdravstvo Zagrebačke županije neće biti zakinuto. – Nastavljamo i dalje prema popisu prioriteta iz prošle godine nabavku neophodne opreme, dok su neke nabave uslijed epidemije stavljene na čekanje. – kazao je ravnatelj Doma zdravlja Zagrebačke županije Većeslav Bergman. Nova će vozila pridonijeti kvaliteti zdravstvene zaštite na području Zagrebačke županije kako bi patronažne sestre sigurnije i brže stizale do svojih korisnika.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno