Poveži se s nama

Crna kronika

Uletio s pištoljem u trgovinu i zatražio novac

U strahu za vlastiti život trgovkinja mu otvorila blagajnu i predala dnevni utržak

Objavljeno

U prošlu subotu na meti razbojnik našla se trgovina poduzeća Mlin i pekare u Ulici Jurja Dobrile. Naime, maskirani muškarac u 19,45 sati uletio je u trgovinu i uz prijetnju pištoljem od zaposlenice zatražio da mu preda novac.

„Djelatnica je u strahu za vlastiti život otvorila blagajnu iz koje je razbojnik otuđio novac. Potom je zatražio još novca, a žena mu je tada predala dnevni utržak. Nakon toga, naredio joj je da legne na pod, a on se iz trgovine udaljio s novcem“, rekao je Nikica Ljubanović iz PP Velika Gorica.

Šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna, a strah koji je zaposlenica pretrpjela ostavit će na nju dugotrajne posljedice.

Crna kronika

Nova oružana pljačka trgovine

Razbojnik je ušetao u trgovinu u Ulici Jurja Dobrile i uperio pištolj u djelatnicu

Objavljeno

on

U subotu se na meti naoružanog razbojnika opet se našla trgovina Mlin i pekara. Maskirani muškarac u 19,15 sati ušetao je u trgovinu u Ulici Jurja Dobrile i uperio pištolj u djelatnicu te od nje zatražio novac. U strahu za vlastiti život ona je to učinila, a onda joj je razbojnik naredio da legne na pod. Maskirani muškarac potom se dao u bijeg.

Nastavi čitati

Crna kronika

Mercedes završio na krovu

U tijeku je policijski očevid

Objavljeno

on

Jutros oko 7,40 sati u mjestu Ogulinec dogodila se prometna nesreća. Iz za sada neutvrđenog razloga Mercedes sisačkih registarskih pločica završio je na krovu. Vozilo je ostalo na cesti i u tijeku je policijski očevid, a na D30 otežano se prometuje. Prema informacijama iz policije nema ozlijeđenih.

Foto: Sanjin Vrbanus/ Cityportal.hr

Nastavi čitati

Crna kronika

Pronađen Mercedes Sprinter ukraden početkom mjeseca u Velikoj Mlaki

Osim vozila, poduzeće iz Zagreba ostalo je i bez električnog alata

Objavljeno

on

Policija je jučer oko 10,30 sati u Sesvetama pronašla Mercedes Sprinter zagrebačkih registarskih oznaka koji je u noći s 3. na 4. veljače ukraden iz Zamlačke ulice. Vozilo se nalazilo u krugu skladišta poduzeća u Velikoj Mlaki, a u njemu se nalazio i vrijedan električni alat. Šteta je procijenjena na nekoliko stotina tisuća kuna.

Nastavi čitati

Reporter 378 - 20.12.2018.

Facebook

Izdvojeno