Poveži se s nama

Crna kronika

Ukrao novac iz otključane kuće

Policija ga uhvatila za samo nekoliko sati

Objavljeno

U utorak od 16,30 do 17 sati muškarac je iskoristio priliku i ušao u otključanu kuću u Ulici kneza Porina i iz novčanika ukrao novac. Tom prilikom 55-godišnjakinja je ostala bez nekoliko tisuća kuna.

Brzom intervencijom goričke policije lopov je isti dan uhvaćen.

„Ovo kazneno djelo izvršio je hrvatski državljanin rođen 1996. godine s područja Požege. Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, no otuđeni novac nije pronađen“, rekao je Nikica Ljubanović iz PP Velika Gorica.

Ljubanović je apelirao na građane da zaključavaju ulazna vrata kuća i dvorišta te se ponašaju samozaštitno.

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno