Poveži se s nama

Crna kronika

Uhvaćen dok je provaljivao u pečenjarnicu

Provalio u više poslovnih prostora na goričkom području

Objavljeno

Gorička policija završila je kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim muškarcem. Tereti ga se ukupno za četiri provale u ugostiteljske objekte na području Velike Gorice.

Za hvatanje lopova najzaslužniji su vlasnik pečenjarnice „Zen“ i njegov prijatelj, koji su 28. listopada uhvatili muškarca dok je provaljivao u ovaj ugostiteljski objekt i zadržali ga do dolaska policije.

„Protiv njega je podneseno posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici. Ukupna šteta počinjenja u sve četiri provale iznosi nekoliko tisuća kuna. Muškarca je s područja Velike Gorice“, rekao je Nikica Ljubanović iz PP Velika Gorica.

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno