Poveži se s nama

HOTNEWS

Udarnici ogorčeni suđenjem u Karlovcu

Objavljeno

Turobna atmosfera bila je u autobusu Udarnika prilikom povratka iz Karlovca gdje je momčad trenera Dinka Livade izgubila 0:1. Ranije pri samom kraju utakmice na tribini predsjednik kluba Filip Gabelica vidljivo uzrujan, ipak uljuđeno, javio se prisutnom delegatu utakmice. “Sve ste vidjeli, vjerujem da će u zapisniku biti navedeno sve kako se i dogodilo” – kazao je Gabelica. Kasnije u spomenutom zapisniku pisalo je; suđenje dobro?

 

foto: mp

foto: mp

Kurilovčani međutim mnogo toga stavljaju na dušu sucu Borojeviću a najviše što u 86. minuti nije očigledan i zvučan sudar lopte i ruke domaćeg igrača okarakterizirao kao kazneni udarac za Udarnik. Evo kako je događanja na Čavlekovom stadionu doživio kapetan Udarnika Marko Rus (28). Moram ipak krenuti od nas samih. Odigrali smo slabije no što znamo i možemo. Mnogo bolje smo izgledali u pripremnim utakmicama a razloge što je to tako ispalo moramo potražiti razgovarajući međusobno u vlastitoj kabini. Jedno je sigurno, odigrali smo 11 test utakmica a od toga 10 na umjetnoj travi i spomenuta činjenica sigurno je utjecala na našu igru u Karlovcu. Teren je bio težak, grbav i klizav a lopta nekako teška a i vjetar nije bio saveznik kvalitetnijoj kombinatorici. Domaćin nije bio bolji i mogli smo dominirati ali nekonkretno u igri prema naprijed. Ipak i uz tako nešto lošiju igru, imali smo dvije-tri lijepe prilike a sami smo krivi što nismo zabili”, realan je bio Marko, a onda se dotaknuo i za Kurilovčane najintrigantnijeg, iako tada u 86. minuti zbog lakše ozljede više nije bio u igri ali mogao je sve dobro vidjeti s klupe za pričuve.

 

Nedosuđen jedanaesterac za nas bio je čist kao suza a sva kasnija izmotavanja i pojašnjenja suca ne piju vodu. Imao je arbitar još nekoliko jako dvojbenih odluka a sve je išlo na našu štetu. Kazneni udarac za Karlovac je čist i nitko od nas na terenu i gledalištu riječ nije prigovorio. Imamo zato pravo tražiti isti tretman a želim naglasiti da našem domaćinu ništa ne zamjeramo. Uzeli su rutinirano ponuđeno i uknjižili za njih važna tri boda. Čestitka i navijačima Karlovca, bodrili su svojski svoje svijetlo-plave svih 90 minuta” – rekao nam je kapetan Udarnika Marko Rus.

HOTNEWS

Na goričkom području dva novozaražena

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Velike Gorice u posljednjih 24 sata koronavirusom su zaražene dvije nove osobe. Radi se o jedina dva nova slučaja na području Zagrebačke županije. Do danas je u Gorici zabilježeno ukupno 45 slučajeva COVID-19, 36 ljudi je ozdravilo, a troje umrlo.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija.

 

Nastavi čitati

HOTNEWS

Počinje ljetni kamp za djecu: Osim kupanja na bazenu, isprobat će i sportove u dvorani

Za aktivan početak ljeta pobrinuo se Gradski bazen Velika Gorica, a na kamp se mogu prijaviti i plivači i neplivači

Objavljeno

on

Zadovoljni prošlogodišnjim odazivom i reakcijama djece, iz Gradskog bazena Velika Gorica odlučili su i ove godine organizirati ljetni kamp za djecu od 7 do 12 godina. Sve počinje 29. lipnja, a trajat će do 17. srpnja, u tri smjene po pet dana. Dio aktivnosti u sklopu ljetnog kampa održava se u Gradskoj sportskoj dvorani. Djeca će u ljetnom kampu imati malu školu plivanja, moći će se slobodno kupati u bazenu, ponudit će im brojne sportske aktivnosti u dvorani, a u svemu će ih  pratiti kineziolozi. Tako će djeca moći isprobati sve sportove koje požele, od graničara do streličarstva.

– Smjena traje pet dana i to smo stavili u period dok roditelji još rade, a prije nego što svi odu na more. Ovo je dobar način da popune vrijeme jer škola će biti gotova, a dosta roditelja ne zna kuda sa svojim mališanima tako da im je ovo idealna prilika. Uz to se djeca bave sportom i zdravo žive, dok roditelji rade ili imaju druge obveze u tom jutarnjem terminu od 8 do 16 sati – objasnio je Darko Ćopić, voditelj Gradskog bazena, i dodao kako prijave traju do 24. lipnja, a prijaviti se mogu i plivači i neplivači.

Ćopić je napomenuo i kako će se pridržavati svih protuepidemioloških mjera koje je propisao Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

 

 

Nastavi čitati

HOTNEWS

Još jedan dan bez novooboljelih u Velikoj Gorici i susjednim općinama

Nema novih ozdravljenja

Objavljeno

on

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije danas su izvijestili kako na području Velike Gorice i susjednih općina nema novooboljelih osoba od COVID-19. Situacija je ista i u ostatku županije, gdje već 22 dana zaredom nije zabilježen niti jedan novi slučaj zaraze koronavirusom.

Na području Zagrebačke županije do sada je ozdravilo osoba, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno