Poveži se s nama

Crna kronika

U prometnoj nesreći u Vukomeričkoj ulici stradala jedna osoba

Objavljeno

U Vukomeričkoj ulici kod tvrtke Dalekovod oko 13,30 sati došlo je do sudara osobnog i kombi vozila. U prometnoj nesreći ozlijeđena je jedna osoba. Vozilom hitne pomoći prebačena je u bolnicu Rebro. Na teren su uz policiju stigli i vatrogasci JVP Velika Gorica, s obzirom da su krhotine vozila bile razbacane posvuda po prometnici.

“Prilikom sudara iscurilo je ulje iz automobila. Također, bilo je dosta stakla i plastike, ukupno na 16 četvornih metara. Stigli smo na poziv policije i počistili cestu”, rekao nam je dispečer Javne vatrogasne postrojbe.

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno