Poveži se s nama

Crna kronika

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 50-godišnjak

Liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u Zagreb

Objavljeno

U prometnoj nezgodi koja se jučer dogodila u Velikoj Mlaki teško je ozlijeđen 50-godišnjak.

„Jučer u 17,10 sati, 19-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Renault Megane zagrebačkih registracijskih oznaka kolnikom Zamlačke ulice u smjeru sjevera. Dolaskom do kućnog broja 45 u desnom zavoju prošao je na dio kolnika namijenjen za vozila iz suprotnog smjera te je prednjim lijevim dijelom naletio na prednju lijevu stanu osobnom automobila marke Honda Accord zagrebačkih registracijski oznaka kojim je upravljao 50-godišnjak, koji je skretanjem u desno na meki teren pokušavao izbjeći nalet“, poručili iz PUZ-a.

Teško ozlijeđenom 50-godišnjaku pomoć je pružena u KBC-u Zagreb.

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno