Poveži se s nama

Crna kronika

U prometnim nesrećama ozlijeđene dvije osobe

Deset vozača vozilo prebrzo, a troje pod utjecajem alkohola

Objavljeno

Tijekom vikenda na goričkom području dogodilo se šest prometnih nesreća u kojima su dvije osobe ozlijeđene. Policija je uhvatila troje vozača u alkoholiziranom stanju.

– Najveća koncentracija alkohola u organizmu izmjerena je 18-godišnjem vozaču osobnog automobila. Utvrđena mu je koncentracija alkohola u organizmu od 1,09 g/kg. Zaustavljen je na kolniku Duge ulice u mjestu Donja Lomnica. Privremeno mu je oduzeta vozačka dozvola te mu je izdan obavezni prekršajni nalog – poručili su iz PP Velika Gorica.

U prebrzoj vožnji uhvaćeno je 10 vozača, dok ih je šestero zaradilo kaznu zbog nepropisnog parkiranja.

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno