Poveži se s nama

Crna kronika

U požaru garaže izgorio automobil

Brzom reakcijom JVP Velika Gorica izbjegnuta je veća katastrofa

Objavljeno

Danas nešto iza 10 sati zapalila se garaža u Čičkoj Poljani. U požaru je potpuno izgorio automobil, a zahvaljujući brzoj reakciji JVP Velika Gorica izbjegnuta je veća katastrofa. Naime, u vrijeme dok su vatrogasci stigli na mjesto požara, vatra je već bila zahvatila nadstrešnicu susjedne kuće.

“Vlasnika kuće odvezla je hitna jer se nagutao dima. Očevid policije još traje. Gorjela je garaža odnosno priručna radionica. Situacija je bila dosta ozbiljna”, objasnio je zapovjednik JVP Velika Gorica Borislav Turan.

Kako doznajemo, automobil nije imovina vlasnika kuće, pa se pretpostavlja da ga je vlasnik popravljao.

30.01.2018. Čička Poljana – požar garaže. Foto: JVP Velika Gorica

 

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno