Poveži se s nama

Vijesti

U petak javna rasprava o prijedlogu Programa za mlade

Objavljeno

Iz Grada pozivaju na Javnu raspravu o prijedlogu Programa za mlade Grada Velike Gorice za razdoblje od 2016. do 2018. godine. Ovim putem želi se javnosti predstaviti Program za mlade te dati mogućnost svima da iznesu svoje mišljenje o njegovim ciljevima, mjerama i aktivnostima. Program možete preuzeti na web stranici Grada www.gorica.hr. Navedeni program želi osigurati kvalitetniji i sadržajniji život mladih u Gradu kroz međusobnu suradnju predstavnika lokalne vlasti, lokalnih dionika i predstavnika mladih. Dokument se sastoji od 9 specifičnih ciljeva koji se vežu na 21 mjeru i 83 aktivnosti.

Rasprava je u petak u 9,30 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Gradskoj vijećnici.  Predviđeno trajanje Javne rasprave je sat vremena, a svoj dolazak potvrdite ili mail-om na adresu: mirna.gajski.jolic@gorica.hr ili na broj 01 6269 912.

Vijesti

Zagrebačka županija već 24. dan bez novooboljelih od COVID-19

Velika Gorica i susjedne općine i dalje nastavljaju pozitivan niz

Objavljeno

on

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije izvijestili su kako na području županije nema novooboljelih od bolesti COVID-19. Dobar niz nastavlja se 24 dan zaredom, ali niti danas nema novih ozdravljenja.

Do sada je ozdravilo 116 osoba, a četiri su preminule.

 

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Bernardić u Velikoj Gorici

Čelnik SDP-a posjetio goričku tržnicu i obavio kupnju

Objavljeno

on

Predsjednik Socijaldemokratske partije Davor Bernardić u posjetu je Velikoj Gorici. Jutros se družio s Goričankama i Goričanima, a usput je obavio i kupovinu na goričkoj tržnici.

– Stiglo je vrijeme za promjene i novi početak – poručio je Bernardić iz Velike Gorice.

Nastavi čitati

Crna kronika

Skinuo anlaser i alternator sa strojeva

Na meti lopova našla se i jedna ostava za alat u voćnjaku u Vukovini

Objavljeno

on

Nepoznati lopov u noći s utorka na srijedu odlučio je ‘poslužiti’ se dijelovima s parkiranih strojeva u Obrezini. Pa je tako s utovarivača skinuo elektropokretač iliti anlaser, a s ‘finišera’ električni generator iliti alternator te ukrao 30-tak litara dizelskog goriva.

Lopov je tako 60-godišnjeg vlasnika oštetio za pet tisuća kuna.

Od 17. do 21. svibnja na meti lopova našla se jedna ostava za alat u ograđenom voćnjaku u Vukovini. Lopov je razbio staklo na ostavi te ušao u unutrašnjost.

– Otuđen je jedan akumulator, aparat za gašenje požara, kablovi za paljenje vozila, 40 litara dizelskog goriva te 20-tak drvenih greda. Sveukupna šteta pričinjena ovim kaznenim djelom iznosi oko 2000 kuna – objasnio je inspektor Nikica Ljubanović.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno