Poveži se s nama

Crna kronika

U Maloj Buni uhićen Sirijac

Ostaje nepoznato kako i zašto je došao u Turopolje

Objavljeno

U utorak u caffe baru „Pater“ gošća lokala ostala je bez svoga mobitela. Naime, muškarac je iskoristio njezinu nepažnju i ukrao joj mobitel sa šanka te se s njim udaljio iz ugostiteljskog objekta. Oštećena je slučaj prijavila policiji, koja je vrlo brzo reagirala i pronašla sumnjivca. Utvrđeno je da je riječ o sirijskom državljaninu. Djelatnici PP Velika Gorica kod njega su pronašli i ukradeni mobitel vrijedan 1400 kuna.

„Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako muškarac neprijavljeno boravi u Hrvatskoj. Protiv njega je podnesena kaznena prijava za krađu i prekršajna prijava za nezakoniti boravak na teritoriju Republike Hrvatske“, rekao je Nikica Ljubanović iz Policijske postaje Velika Gorica.

Ostaje nepoznato kako se Sirijac našao te što je radio u Maloj Buni.

Crna kronika

Tijekom vikenda zaustavljeno šestero vozača u vožnji pod utjecajem alkohola

Rekorder napuhao 1,36 promila

Objavljeno

on

Tijekom proteklog vikenda gorička policija zabilježila je 32 prometna prekršaja. U Črnkovcu je zaustavljen rekorder vikend akcije, kojem je policija izmjerila 1,36 promila alkohola u krvi. Pedesetogodišnjaku na licu mjesta oduzeta vozačka dozvola i izdan prekršajni nalog. U vožnji u alkoholiziranom stanju uhvaćeno je još petero vozača.

Tijekom akcije 14 vozača uhvaćeno je u prebrzoj vožnji, a sankcionirana su i dva nekorištenja sigurnosnog pojasa, kao i dva prekršaja nepropisnog parkiranja.

Nastavi čitati

Crna kronika

Ukradenim viličarom provozao se do Lomnice

Objavljeno

on

Od 9. do 15. lipnja, na području Velike Gorice i okolice, zabilježeno je dvadeset sedam događaja, od toga sedam kaznenih kaznenih dijela.

Nepoznati počinitelj obio je vrata zagrebačkog poduzeća koje ima sjedište u Velikoj Mlaki, gdje je pronašao originalni ključ viličara, stavio ga u pogon te se odvezao do Donje Lomnice te ostavio otuđeni viličar koji su policijski službenici našli i vratili vlasniku.

Također, 13. lipnja od 12 do 13 sati dogodio se pokušaj provale u obiteljsku kuću u Karlovačkoj ulici. Počinitelj je prišao balkonskim vratima sa stražnje strane obiteljske kuće, obio ih i odustao od daljnje namjere iz nepoznatih razloga.

U proteklih tjedan dana, dvije zapljene opojnih droga dogodile su se u Cvjetnom naselju te jedna na Trgu Stjepana Radića.

Iz policije pozivaju na oprez jer se učestalo događaju krađe novaca iz otključanih kuća.

Nastavi čitati

Crna kronika

Teška prometna nesreća na istočnoj obilaznici

Ozlijeđene tri osobe

Objavljeno

on

Oko 16,05 sati na križanju Avenije Ivana Pavla II. i istočne obilaznice došlo je do teške prometne nesreće. U sudaru su sudjelovala dva osobna vozila, a ozlijeđene su tri osobe. Ozlijeđenima je pomoć pružena u KBC-u Zagreb.

Nastavi čitati
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno